מוקדש באהבה לכל הבעלים

• פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

clcl

New member
מוקדש באהבה לכל הבעלים ../images/Emo6.gif

לבעלי היקר מוישל'ה טומטמוביץ יום אחד, לפנות ערב, חזר איש אחד מהעבודה הביתה ומצא אותו ממש הפוך: שלושת ילדיו, עדיין בפיז'מות, שיחקו בחוץ בתוך הבוץ, כאשר סביבם אריזות של חטיפים מפוזרות על פני כל החצר הקדמית. דלת המכונית של אשתו היתה פתוחה וכך גם דלת הכניסה לבית כשנכנס, ראה שהבלגאן בפנים גדול בהרבה: הנברשת היתה זרוקה על הרצפה ושטיח הכניסה היה זרוק ליד הקיר. הטלביזיה בחדר המשפחה הציגה בקולי קולות סרט מצויר והחדר היה זרוע צעצועים ופריטי לבוש שונים. הכיור במטבח היה מלא כלים, שאריות ארוחת הבוקר היו מפוזרות על הדלפק ופרורים מילאו את השיש האוכל של הכלב היה מפוזר על הרצפה וכוס שבורה היתה מונחת מתחת לשולחן. ליד הדלת האחורית בצבצה ערימת חול קטנה. עלה האיש במהירות במדרגות, מודאג שמא אשתו חולה או שקרה לה משהו רציני, דילג מעל צעצועים נוספים וערימות של בגדים. כשנכנס לחדר השינה חסר נשימה, מצא אותה שוכבת ומתבטלת בהנאה במיטה, עדיין בפיג'מה, קוראת רומן. לשמע נשימתו הכבדה הסתכלה אליו, חייכה ושאלה "ואיך עבר עליו היום?" הגבר המופתע היה מבולבל לחלוטין ושאל את אשתו: "מה קרה פה היום?" חייכה אליו שוב אשתו וענתה: "נכון שכל יום כשאתה חוזר מהעבודה אתה שואל אותי מה כבר לעזאזל עשיתי היום ? "כן", ענה האיש, כולו נדהם. "אז", ענתה האשה, "זהו, שהיום לא עשיתי את זה."

Master Stav

New member
מממממ חמוד

ומצד שני ....המון סטראופטיפים .... שמקבעיםא ת מקומה של האישה ב....2 הבלטות שליד הכיור והתנור ..... כך שחוזר בי אישית לא אהבתי

בדיוק בשבת האורחים שאלו אותי איך הארונות,,,

שבמטבח הם בצבע לבן ותמיד נקיים וללא כתמים , אז בן-זוגי היקר מיהר להשיב , שזה בגלל הצבע האיכותי שלהם שלא תופס לכלוך,,, אבל,,, זה שאני נשארת לנגב את כל הסימנים כל ערב ,לאחר הארוחה,,,, את זה הוא לא רואה , כי הוא מיד עובר לטלביזייה לצפות במשחקי הליגה בכדורגל... .

Master Stav

New member
אה הוא מאלו ....

שמסתכלים על 25 מפגרים כדור מסכן אחד ו2 רשתות משועממות ....הבנתי ואת ....את מאלו שעונות מייד כן בעלי את הבירה להביא פתוחה וליד בוטנים נכון ? סורי .... לא מצחיק אותי הדברים האלו זוגיות היא תקשורת וכמי שעבר כמה מערכות יחסים אני יכול לומר לך שצריך 2 לטנגו

קבלי פידבק עצבנייייי

מעולם לא הבנתי מדוע הדחף המיני אצל גברים ונשים כל כך שונים. ומעולם לא הבנתי את כל הנושא הזה של מאדים ונגה. גם לא הבנתי למה גברים חושבים עם הראש ונשים עם הלב. בשבוע שעבר אשתי ואני נכנסנו למיטה , העניינים התחילו להתחמם והתשוקה והלהט התחילו לבעור, כשלפתע היא אומרת לי "לא בא לי, אני רק רוצה שתחזיק אותי קצת" הגבתי מיד ב"מה ??????" "מה זה אמור להיות?" אז היא אמרה את המילים שכל גבר בעולם מפחד ושונא לשמוע: "אתה פשוט לא מחובר מספיק לצרכיי הרגשיים בשביל שאני כאישה אספק את צרכיך הפיזיים. למראה פניי ההמומים היא הגיבה ב"אתה לא יכול פשוט לאהוב אותי בשביל מי שאני ולא בשביל מה שאני עושה לך בחדר השינה?" הבנתי שהלילה לא יקרה כלום והלכתי לישון. למחרת בבוקר החלטתי לקחת יום חופש מהעבודה ולבלות איתה. יצאנו לארוחת צהריים נחמדה ומשם לחנות כלבו גדולה. הסתובבתי אחריה כשהיא מדדה כמה שמלות יוקרתיות. היא לא יכלה להחליט איזה מהם לקחת , אז אמרתי לה לקחת את כולם. היא רצתה נעליים תואמות לשמלות, אז אמרתי לה לקחת זוג תואם לכל שמלה שהיא בחרה. עברנו למחלקת התכשיטים שם היא מצאה לעצמה זוג עגילים יקרים משובצים ביהלומים. היא כבר הייתה כה נרגשת ובטח חשבה לה שנפלתי מהירח. חשבתי שהיא בודקת אותי כשהיא בקשה צמיד טניס , בזמן שאני יודע שהיא מעולם לא שחקה טניס, אבל החלטתי לזרום ואמרתי לה "זה בסדר מתוקה, תקחי לך אחד". מרוב התרגשות היא כמעט הגיעה לאורגזמה. בהתרגשות רבה ועם חיוך רחב היא אמרה לי "אני חושבת שזה הכל יקירי, בוא נתקדם לקופה". לא יכולתי להתאפק כשאמרתי לה "לא יקירתי , לא בא לי" פניה החווירו, כשהיא המומה לגמרי אמרה לי "מה????" אמרתי לה " באמת יקירתי, אני רק רוצה שתחזיקי את הדברים קצת. את פשוט לא מחוברת מספיק לצרכיי הכספיים בשביל שאני אספק את צרכייך כאישה לקניות". ובדיוק כשהיה נראה שהיא תהרוג אותי הוספתי, "למה את לא יכולה לאהוב אותי בשביל מי שאני ולא בשביל הדברים שאני קונה לך?"......... גם הערב לא נראה לי שיצא לי סקס איתה.

bigjack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול ../images/Emo13.gif

למעלה