מוקדש באהבה

עוד לא

New member
מוקדש באהבה

אותנו בבית המשחק הזה קנה. קיים גם בגרסת משחקי קופסא, המון זמן לא נהנתי ככה.

אני רק שאלה

נעים מאוד, ג. הטירה. וכבודה מי? אי אפשר עם הניחושים האלה, על סמך הכישורים העלובים שלי בפרשנות טקסט.

מילא הרהרת

אבל מה קרה? כאן לא נאה לך לדבר עם עצמך? (היער של השכן ירוק יותר?)

כאן

לא רק שבלתי אפשרי להחליף ניקים בתדירות כלשהי, גם בלתי אפשרי לכתוב מהמחשב בעבודה. יוצא שהלך כל הכייף מהאינטרנט, את מבינה מה אני אומרת? חוץ מזה, עם קצת רצון טוב את יכולה לדמיין שאת אני, שעונה לעצמי.

שינוי ניקים

1. לכי להוסף תגובה 2. ליד השם שלך מופיע החלפת שם 3. תלחצי עליו 4. תמציאי איזה ניק שתרצי (הוא קשה האתר הזה, כל הניקים מכוערת56 תפוסים) 5. תשתמשי בניק ולפח אז נכון שה לא הכי קל, אבל זה אפשרי. ואם את רוצה תגובות מהעבודה, תשלחי לי את התגובה, אני מבטיחה לפרסם ולא לגלות לאף אחד (אין אייפי, שמת לב?) (לקרוא את יכולה?)

ומה את חושבת, שעשו אותי באצבע?

1. השאלה לא היתה שאלת מימשק אלא שאלת באג. כלומר, כבר ניסיתי להחליף, כבר מכירה את התגובה שלהם ("הסיסמה אינה נכונה, נסה שוב" - וכן, היא נכונה, אפילו נשלחה אלי במייל, וניסיתי שוב. פארש). 2. איך אשלח לך מהעבודה אם אין לי מושג ירוק מי את? לתגובתך אודה. 3. לקרוא אני יכולה, לא זו הבעיה. בחיי, איזו מדינה.

מסר אישי

יש אופציה לשליחת מסר אישי לכל אחד מהמשתתפים כאן ללא מייל. לגבי הבאג: אני מניחה שדיברת עם התמיכה של האתר, מה היה להם לומר?

דובדבניות1 מנגה, מחפשות ממאדים

יופי, יופי, אני מספרת לך על טרדות היום ואת באה עם צוות התמיכה של תפוז. לא הספיק לי בזק, חברת החשמל והאיש מהחנות של טמבור? ואני לא שולחת מסרים אישיים לכאלה שאפילו ניק עוד לא מצאו, וגם לכשימצאו עדיין לא אדע מיהן. תודה, בכל אופן.

את לא תביאי משחקים שמוגבלים לשלושים

הבנת? טפי עליך. ככה לגרום לאדם להתמכר ולגלות שחמישה עשר דולר גדולים עליו. שב"ש, בטח.

אני גם בגמילה

לקחו לי את המשחק, חזר למקומו הטבעי. לכן חיפשתי מקבילה ברשת. לא ממש התאמצתי והגעתי לגרסא און ליין של המשחק. המשחק מבוסס על The great thiteen לא ממש עשיתי ניסיון לאתר אותו. בגרסת האון ליין ישנן 4 אופציות, בגרסה האמיתית ישנם 40 כרטיסים. היה כיף, נגמר. אני צריכה ניק, יש למישהי להשאיל אחד?

למעלה