מוקדש לאופה 3

Y A E LY

New member
מוקדש לאופה 3

אופה יקרה שלנו- אני מקווה שאת מודעת לזה, את תמיד בליבי! לא רק בגלל אופייך המדהים, המוכנות לעזור ולתרום- אלא גם בגלל סיפור חייך. בתחילת דרכו של הפורום סיפרת כאן את סיפור חייך- והוא איתי תמיד בלבבי. לא מצאתי מעולם מילים לנחם אותך על סיפור חייך- אך תמיד הרגשתי כי יצאת גיבורה, כי יצאת המנצחת ואילו אימך- היא שיצאה המפסידה... לסיפורך יש פינה קטנה בליבי, כי הזעזוע ממנו לעולם יצא מלבי. הרבה חשבתי עליך, ועל הסיפור שלך- תמיד חיפשתי משהו לאמר לך. אלו לא מילות ניחומים אלו לא מילות עידוד- אלו הם מילות הניצחון: 1924 ... כשאני חושב על האנושות אני חושב רק על אלה שנולדו בשנה אחת אתי... כולכם אחי תקותי וידידי יאושי. ומי שזוכר את ילדותו יותר מן האחרים הוא הנצח, אם בכלל יש מנצחים. יהודה עמיחי כן אופה שלנו- את זוכרת. את זוכרת ודבר לא שוכחת. את נצרת כל רגע בליבך- את נצרת, שמרת והפקת לקחים!!! את- ההוכחה לכך שיש מנצחים...

אופה3

New member
יעלוש, מה את עושה לי, כפכפתלבבבבבב

סתם חמודה , תודה רבה, התגובה שלך מרגשת, אני זוכרת ולא שוכחת על מנת להפיק לקחים לכל החיים, הרי חיינו הם בית הספר הכי גדול בעולם שלא נגמר אף פעם,כל הזמן לומדים דברים חדשים, מחכמים ומשכילים. אם בכלל יש מנצחים כמו שאמר יהודה עמיחי, אינני יודעת, כי אני לא מחשיבה את עצמי כמנצחת, אלא כבחורה שאכלה הרבה חרא בחיים, ומהחרא צמחה שלמות, שלמות שלי עם החיים שהיו לי ומה הצלחתי לעשות מהם, הרבה אנשים במצבי לא שרדו, אבל אני כן. והיום אלוקים מפצה אותי על כל שנות היסורים שעברתי, ועל כך אני מודה לו, ישנו עוד סבל קטן שאני עוברת, אבל גם את זה אני אעבור לבסוף. שיהיה לכולכם כל טוב, ותשלימו עם מי שאתם, תאהבו את עצמכם, ואת חייכם, ועל תתיימרו לקחת את מה שאי אפשר, ולקבל את מה שלא ניתן לתת. שבוע טוב האופהההההה

Y A E LY

New member
החרא שאת אכלת

הוא ההוכחה שחרא הוא אכלה דשן...

למעלה