מוקדש לאילן

eldarinn

New member
WOW

המודל נראה טוב למעט הבעת הפנים שקצת "מבוגרת". לגבי כל הלינג´רי הייתי מציע לך לשנות טקסטורה, בדגש על א-פ-ס ברק וקצת שקיפות עם CLOTH בסגנון תחרה, זה נראה מאד שרוול פלסטיק. בהצלחה!

כפיר+

New member
זה אמור להיות לייטקס...

eldarinn יקירי... זה אמור להראות כמו שרוול פלסטיק זה לייטקס... אני מאוד מרוצה מההערה שלך לגבי הבעת הפנים כי זה מה שניסיתי ליצור :) זו אמורה להיות "חולת סאדו" :) אתה מוזמן להסתכל בקבצים האחרונים ששלחתי יש שם תחתונים רגילים.בהצלחה!

eldarinn

New member
אם כך זה אז קלעת!

בהחלט יש לה את הלוק של חולת סאדו אבל אני עדיין עומד מאחורי דבריי שהלבוש "פלסטיקי" מידי - אין גמישות עוטפת למודל - יותר מדי "חד".

ejay

New member
מסכים- אפשר לנסות להוסיף

מפת bump של תפרים בשוליים , שיגרמו לזה להיראות פחות "מודבק".

preacher

New member
מודל מדהים!

אם זה לטקס זה בטח צמוד מאוד - ככה שהרצועות של החזיה וקצוות המגף והכפפות צריכות לכווץ את העור. אם אתה רוצה רפרנסים... זה האינטרנט לא חסרים כאן סוטים עם תמונות :) וכמובן למגפיים אין אצבעות! איך עשית את השיער?

כפיר+

New member
השיער ממודל כמו שאר הגוף

אני עדיין לא הצלחתי לעשות שיער ריאליסטי אשמח אם מישהו שיודע יגיד לי איך אפשר לעשות בלייטווייב המודל של השיער הוא השראה מאחד מהשיערות שיש בפוזר.

Zia

New member
איך יצרת את השרוולים?

אם איזה אפקט יצרת את השרוולים תודה!!!

כפיר+

New member
לא כל כך הבנתי

למה התכוונת באיך יצרתי את האפקט אם התכוונת לטקסטורה פשוט מאוד-צבע שחור עם ספקיולאר גבוה

כפיר+

New member
ידוע לי

שלמגפיים אין אצבעות... כמו שציינתי האובייקט אינו מושלם ואגב... אם זה לייטקס אלה לא חייבות להיות מגפיים... ; )

Zia

New member
איך יצרת...

שלום הייתי רוצה לדעת איך עשית שהשחור יעטוף את הגוף? תודה!!!

למעלה