מוקדש לג´רי יפה ואופה.

Yaniv-DC

New member
מוקדש לג´רי יפה ואופה.

אני נוסע באוטו, עולה על באמפ, ופתאום הרדיו המת שלי חזר לעבוד! הייתי מכוון על Z-104, ומה מתנגן שם? Can´t take you out of my head כמובן. פרסומות, מעביר ל-99.5. מה מתנגן שם? נכון. הגעתי הבייתה, טלוויזיה נדלקת, פרסומות. איזו תחנת רדיו מפרסמת שם בואו לשמוע אותנו, כי אצלינו המוזיקה הכי טובה ביקום. מהו הקליפ המלווה את הפרסומת ג´רי? נכון! בשבוע שעבר הייתה מסיבת השקה לאלבומה במועדון הגייז הגדול כאן (3 קומות, שני אולמות בקומה התחתונה, 6 בארים, לא משהו רציני...) מסיבה שזכתה כאן לכינוי החביב "Can´t get you out of my ass"... בקיצור, אמריקה גילתה אותה. הסינגל הזה (היחיד שיצא כאן עד כה) נמצא כאן במקום ה-12 זה השבוע השני ברציפות. בהתחשב במוזיקה שהאמריקאים שומעים, אז זה כבוד לא קטן בכלל.

KM-AIR

New member
שמתי לב לזה...

צר לי בשביל האמריקאים שהיא דורכת במקום ה-12 שם, בעוד ברנדי, שנמצאת אותו מספר שבועות במצעד עם השיר המזעזע שלה שהפלייבק שלו נשמע כמו תקליט שמנוגן לאחור נמצאת עמוק בתוך הטופ 10. נתנחם בעובדה שהסינגל עצמו יצא רק ביום שלישי שעבר באופן רשמי, כך שעוד יש סיכוי... אז אני מצפה ממך ומכל חבריך ממועדון הגייז לקנות את הסינגל. אגב, העטיפה שלכם הרבה יותר יפה ממה שיצא באירופה!

Yaniv-DC

New member
סליחה, אבל אני פושע.

הורדתי את הדיסק בשלמותו באודיו גאלאקסי... וכמו שציינתי, בהתחשב במוזיקה (אני מתאפק לא לקרוא לזה חרא) שהם (לא אנחנו, הם. כאן זה הם-הם-הם, ואמילי) אוהבים - ההישג מצויין.

באמת עדיף להוריד מהאינטרנט...

כאילו, לקיילי יש אנתרקס או משהו? לא, כי הבוקר בירכה אותי ידידתי הטובה ועמיתתי לעבודה שחזרה מניו יורק עם המהדורה האמריקאית של FEVER (העטיפה יותר שווה משלנו, ואת הסינגל לא היה במלאי) ושמח וטוב לב אני בא לשמוע אם הגירסאות של באטרפליי ובוי זהות לגרסאות האירופאיות. אלא מה? לא מספיק להם לאמריקאים המטורפים עטיפה אחת, הם עטפו את הדיסק בלא פחות משלוש עטיפות!!! ומתחת ל3 העטיפות חותם עליון (בדומה לחותמים שיש על DVDים) כדי להקשות עוד יותר על הפתיחה, ולא כזה שנפתח בקלות כמו של הDVD אלא דקיק ונצמד. אחרי חצי שעה של האבקות עם העטיפה סוף סוף הצלחתי לפתוח אותה, אבל אני מותש מדי מכדי לשמוע, אז דיווחים בהמשך. (ולמען הסר כל ספק בדבר קוקסינליותי - אני בחור חסון למדיי)

KM-AIR

New member
יאללה, דבר!

באטרפליי שונה? אגב, קיבלתי את הפרומו המהמם האמריקאי של cant get you ויש שם ID לרדיו שהיא אומרת.. hi i´m kylie and this is my new single can´t get you out of my head especially for you כן, כן- זה בדיוק מה שהיא אומרת, ואני מרים גבה בתמיהה...

באטרפליי זהה. BOY זהה. העטיפה

(בפנים) זהה לחלוטין (באטרפליי ובוי הן רצועות נסתרות, אם כי הן מצויינות על המדבקה על העטיפה). הCOVER זהה לIN YOUR EYES ומאחרוה יש את העטיפה של FEVER (מחזיקה מיקרופון) עם ציון שמות השירים. על הדיסק עצמו אגב, רשום בגדול קיילי (הלוגו המכוסף והמחודד) וFEVER , וזה בניגוד לאירופאי שנראה כמו דיסק לצריבה.

והנה הcover הבריטי (שהוא גם העטיפה

של יפן ואירופה). התמונה משמת כעטיפה אחורית של הגירסא האמריקאית. האמריקאית יפה יותר בעיניי.

למעלה