מוקדש לדוד ולכל תושבי הפורום

logicSlayer

New member
מוקדש לדוד ולכל תושבי הפורום../images/Emo23.gif

אם בלב שלך יש אור אז אתה לא תפחד מהחושך
.

עוד משו בקשר ל../images/Emo62.gif

אין צורך לעשות מעשה כלשהו בקשר אליו, מפני שהוא קיים! ישנם אנחנו שאינם מכויילים אליו ושמיקודנו האישי/קבוצתי פונה לחסר...ויש האומרים שכדי לראותו עליך להציב בפניו מכשול/התנגדות ראיתי חתול והוא רואה בחושך ראיתי עטלף...והוא רואה כשחשכת צלמוות שוררת סביב ראיתי דבורה היא רואה דברים שאינני רואה באור יום מלא ראיתי אותי שאני מחפש דבר מה ובא חברי ומראני שהוא (הדבר) היה ומונח אל מול עיני היפות כל הזמן, ורק אני הוא שעיניו טחו מראות. אז אני שואל מה הייתה השאלה בוקר גבינתי

maysabel

New member
:))

וקראתי קטע פעם.. בתוך גוף האדם שוררת החשיכה אך הדם עדיין מוצא שם את דרכו מהלב ואל הלב אוהבת, מאיזה

מגי 336

New member
../images/Emo62.gifאיזה קטע!

תודה מאיזה אף פעם לא חשבתי על זה שבגוף האדם שוררת חשכה התמונה שיש לי בראש היא שהנשמה מאירה איפשהו שם...

maysabel

New member
בתוך הגוף הפיזי יש

פשוט.. בתוך הגוף אין אור אם אדם נשאר כלוא במגבלות הפיזיות -זאת הנקודה שרציתי להאיר.. ואם תבינו את הכוונה שגם כך הדם מוצא את הדרך אל הלב וממנו אז אפשר להבין שאין סתירה בין הכתוב מעלה ומה שהוספתם.. מסכימה מאד שיש להודות על היש ובשביל זה צריכים להתעלות בדיוק על המגבלות.. :)

מגי 336

New member
אבל

הוא אף פעם לא לבד הגוף הפיסי תמיד מחובר אליו אחיו המואר הצבעוני גם אם התודעה יה עדיין בחשכה...

maysabel

New member
עוד דבר מעניין

כתבתי שם שני דברים: בתוך הגוף חשיכה הם מוצא דרכו אל הלב וממנו כך או כך במה אנשים נאחזים?בקטע של החשיכה :) קוריוז מלמד משהו לא? ד"א-זהו קטע שקראתי..שהתאים לשרשור..לא שכתבתי לילה מואר לכולנו מאיזה

maysabel

New member
תביאי לי קצת אבטיח קר ..

פליזזזזזזזזזזזזזזזז :)) בא לי!

למעלה