מוקדש לדנדין-קטנה 15 המדהימה !!!!!!

JhoneyG

New member
מוקדש לדנדין-קטנה 15 המדהימה !!!!!!

עיצוב תמונה ע"י ג'וני ( מתחת לפינק...אמור להיות כתוב "שיהיה לך יום ורוד" זה קצת יתפקשש ) :/

קטנה15

New member
ג'וני שלי

האמת כבר לא שלי : / קודם כול איך שראיתי את זה הייתי עם הפה פעור לרווחה(לא ככה סוטה!) חחחחחחחחחחחח זה מדהיםםםםם מוכשר שליייי תודה תודה תודהההה דבר שני זה מוקדש לך לא יודעת למה זה פשוט הזכיר לי אהוב יקר לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר, זה לא אתה שמשתנה לי אהוב יקר לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר אתה רואה את השלכת וזה הזמן ללכת

JhoneyG

New member
עוד אחת !?

בגלל שהקודמת לא יצאה משו.... החלטתי שמגיע לך עוד אחת !!! ( שגם לא יצאה משו....חחח.... ) עריכת תמונה ע"י : ג'וניייייי ! :)))))

יאאא איזה מתוקותתת :)

מי זאת ילדה שלי? ניראת טוב? יש לה כסף? במה ההורים שלה עובדים? מה היא רוצה להיות בעתיד? שכבתן כבר? תביאי אותה הבייתה לארוחת שישי נעשה הכרות חחחחחחח נעים מאוד, אני אמא של הילדה :) לה לה לה לי לי לי כואב לי הגרון,אבל בכל זאת-שמח לי !!! אוהבת את העולם, כי הוא כ"כ מושלם !! והכי הרבההה אוהבתתת אתת החיים שליייי, פשוט מטורפתתתת :))) ררררררררררר

JhoneyG

New member
חחח....חחח...חחח....

האמת ש...אממ....שמעת עלי כבר.... (אני חושב...) ואני לא בת , אני בן... אני אלון... נעים להכיר ! עלייך....ברוווווררררררר ששמעתי הרבה....חחחחח..... הרבה דברים טובים....

חחחחח אוי ואבוי יש לי בת סטרייט

חחח ככה אמא שלי אומרת "סטרייט" לא סטרייטית..חחחחחח אה ועוד ציטוט של אמא שלי " מהמגירות, מהחריצים של הדלת, מהארונות, מכל חור אתם יוצאים.." זה היה מכוון אליי והיא בכלל לא יודעת שאני דו.. למה אני מספרת לכם את זה?.. לא יודעת, כי כואבת לי הבטן, הגרון,אני מתה ללכת למקלחת אבל אין לי כוח כי אני פוחדת שעדיין אין לי מים חמים.. וחוץ מזה שבא לי להתבטא.. חיחיחיחי אז אלון, היי.. אני מבקשת שתתנהג אליה יפה, בכבוד והערצה,כי היא שווה את זה.. אלוני, מאיפה אתה? איפה ההורים שלך עובדים? יש לכם כסף? איך תפרנס אותה? שכבתם כבר? אם כה, נזהרתם? יש לך אחים? אחיות? הורים יחד.? גרושים? חחחח סתם מאמי, נעים מאוד * שוב * אני moranda * מנסה להראות לו ידע * טוב דיי, אני קודחת לעצמי כבר בשכל ואני מקלידה בלי לשים לב, וכל ההודעות באיי סי מהבהבות ואין לי חשק לקרא, אולי אסגור את האיי סי ופשוט אלך? אבל זה לא מנומס,וממילא כשאפתח אותו שוב, אקרא אותן,טוב אני אתייחס לאיי סי ואלך למקלחת, למה אנימספרת לכם את זה? לא יודעת !!!!!! נו נודניקים את נודניקית, את מציפה אני לא מציפה ! אני כותבת מגילה וזה בסדר? ברור! טוב! ביי!

yanivtr

New member
מורנוש, שוב לקחת את הכדורים??

חשבתי כבר זרקת אותם...
אהה, ושכחתי להגיד לך- אי אפשר להתחתן בזמן הקרוב, שובתים במשרד הפנים אז הם לא יכולים לרשום אותנו כנשואים...

חחחח לא זרקתי ולא אזרוק לעולםםםם

מה אי אפשר?????????? מה שביתה?????????? מאמייייייי אני מרמלה, אין דבר כזה אי אפשר.. יש לא מספיק עבריינים שיפרצו למקום וירשמו אותנו כנשואים, בעצם הם לא יודעים לכתוב,אני אלך איתם !! חיחייחיחיחיחיחי לה לה לה לה לה יואו כואב לי הראש איכס, אני מקולקלת.. טרילילי טרללה לה טרילייייייייי :) אוהבת את החיים שלייייייייייייייייייייי

JhoneyG

New member
בייב....חחח....את טועה קצת....

מצתער להודיע לך אבל.... לאאא....אנחנו לא חברים.... ~ קולות ברקע של : אווווווו..... ~ ובגלל זה הקטע של : " לא שלי...כבר... " כפי שאמרה הקטנה.... אני האקס שלה.... ו...אממ....נראה לי שאת מזה לא זוכרת אותי.... אבל..... בחפייייייףףףףףףףף..... לא נורא .... ובמילה יותר אופטימית , להתראוווווות.... למה ?! כי זה לא המקום שלי ! מי אמר !? אני.... למה !? כי אני לא מעריץ של פינק... (אופס ! סליחה... זו טעות לומר את זה פה... סקילה היום בכיכר העיר ב14:00 תיהיו עדינים.... :) ובקיצור.... זו תיהיה הודעתי האחרונה , פשוט עשיתי כמה תמונות חמודות , והשרת תמונות שלי נדפק , היות והתמונות הן של פינק , החלטתי לנצל קצת את הפורום שלכם.... חחח....אבל בסך הכל , התמונות בשביל דנה , אז....לא נורא ! יהיה טוף....או שלא ! נחיה ונראה ! נחיה !? נראה... מתי ? בעתיד... כן ? לא... לא ? כן... אז נחיה ? נראה... מתי ? בעתיד... כן ? לא... לא ? כן... אז נחיה ? נראה... מתי ? בעתיד... כן ? לא... לא ? כן... חלאאאאאאסססססססס !!!!! חחחח...... לילה טוף אנשים !!! החושך מתחיל להשפיע....

Ma E

New member
ראיתי עכשיו גיא פינס...

והם דיברו על הטקס ועל המתלבשים טובים\גרועים.. ודווקא פינק היא אמרה שהיא התלבשה טוב ולקחה את הקטע של השטן עד הסוף.. ציפורניים קרניים הכל.. והיא אמרה שהייתה הופעה מדהימה
והיא שמרה את פינק לסוף של המתלבשות הטובות בטקס.. חחחחחחחחח כפרה עליה

yanivtr

New member
עם כל הכבוד...

גיא פינס...(תמשיכי לבד) כבר מזמן התוכנית שלו נמאסה

קטנה15

New member
אלונצ'יק

אתה מדהים אותי כול פעם מחדש האהבה , פגה אבל הקסם עוד נשאר באוויר והוא נשאר עם נוכחות שאני כבר לא יכולה לעמוד בה.... זו הרגשה מוזרה כי אין לי מושג למה זה קורה לי דווקא אחרי שנפרדנו אני כול כך מקווה שזה לא בגלל שעכשיו אתה של מישי אחרת כי אז זה יהיה סתם הרגשה מפגרת של קנאות ורכושנות ואני לא כזו. מה אני אגיד לך? המצב מוזר לי אבל בוא לא ניתן לזה להפריע לנו :|

למעלה