מוקדש...ליאנה..

מוקדש...ליאנה..

יאנה יקרתי..ביקשת כל כך יפה...אז הנה חוויה נוספת שלי.. מסתבר שלפעמים ...כך בחיים ..לא צריך ללכת רחוק מידי בשביל סקס טוב. זה יכול להיות מתחת לאף...כמו למשל...השכנה.. לפני כשנה עברו להתגורר בשכנות לנו..זוג בשנות השלושים.. האישה ...נאה..ודי סקסית.. במהלך הזמן יצא לנו להחליף מספר מילים ..ומבטים..אם במפגש בחנייה ..ואם דרך המרפסת שלי המשקיפה אל גינתם. וכך יום אחד לפני כחודשיים..בשעת בוקר..אני שותה קפה במרפסת..והיא יוצאת אל הגינה..מחליפים..מילות נימוסים של בוקר.. ואז היא שואלת אם יש לי מדפסת..כמובן אני עונה..בקיצור..היא עולה אלי..להדפיס קורות חיים שלה לצורך חיפוש עבודה.. מזמין אותה לקפה..היא נפתחת מעט ומספרת לי על בעיותיה..באופן כללי..ואני מבין שהיא לא הכי מאושרת... המבטים ששלחתי לעברה..האמירות שלי..בין לבין ..לא השאירו הרבה מקום לדימיון..החמתי לה שיא נראית טוב מאוד..ושהיא נראית לי כאחת שאוהבת את החיים ועד מילים מעודדות.. בשלב זה נפרדנו כל אחד לעיסוקו..אך בפעם השנייה יומים לאחר מכן כראיתיאותה שוב... אמרתי לה שאני מתגעגע..והיא השיבה שגם היא..וכך..מצאנו עצמנו לאחר כעשר דקות..אצלי בבית..מעט גישושים כדי להיות בטוח במה שהיא רוצה...ואז..אמרתי לה פשוט ..שאם היא נשארת אצלי זה ייגמר במיטה.. והיא ..אמרה..אוקיי..לא השארתי לה רגע קט להתחרט ..נצמדתי אליה..סובבתי אותה..כך שהיא בגבה אלי..חופן בידיי את שדייה ..נצמד אל ישבנה.. מנשק את צווארה... מוביל אותה לספה בסלון..תוך כדי אנו מתפשטים..מנשק את שדייה מלקק את פיטומותיה..מלקק את אוזנה...והיא גם לי ..מעבירה את לשונה..שלחתי את אצבעותיי..אל בין רגליה..והיא פיסקה אותן..מוכנה..למסע אצבעותיי.. וכך ..כשחשתי את רטיבותה..חדרתי אליה..היא נאנחה....מביעה התפעלותה מהזרג שלי... הלהיטות שלי...היתה כה גדולה..שהרגשתי שעליי להאיט קצת כדי לא לגמור לפנייה..אך גם היא הייתה להוטה..והניעה את גופה...בתנועות..שלא אפשרו לי..להפסיק..ואז..אחזתי בישבנה..התרוממתי..וכשאני יושב על משענת הספה הושבתי אותה עליי.. כך יכולתי למשוך עוד מעט זמן.. והיא מחבקת אותי מלקקת את צווארי..ומניעה את הגופה ..כדי להרגיש את כל הזין בתוכה..סובבתי את עצמנו כך..שהיא עכשיו ישובה על המשענת..היא שלחה את גופה לאחור..ואני נשארתי עומד..אוח במותניה ונע בתוכה.. אנחותיה הלכו והתחזקו..ונעשו קצרות יותר בין אחת לשנייה..ואז הרגשתי כיצד גופה..מתקמר ונמתח...פניה מאדימים ..והיא גונחת..את ההנאה של האורגזמההההההההההה.... שלפתי את הזין החוצה ..ותוך כדי..שפשוף אחרון השפרצתי את זרעי.על גופה ועל פנייה.. נצמדתי אל גופה..מספר דקות...מקלחת..ו... טוב...יש לי סידור לא רע ..ומידי פעם ממשיכים לחוות ..חוויה נעימה עם השכנה...ומצב הרוח שלה ...השתפר..

יאנה

New member
רמי מורג..........

סיפור נחמד. הכי חשוב שנהנתם ;-) מקווה שזה לא סיפור אחרון

למעלה