מוקדש לירדנוש!!!!

shanyz

New member
מוקדש לירדנוש!!!!../images/Emo23.gif

אוקי, זה ממש לא יפה. אבל עבדתי על זה לפחות שעה(!!) כי זה לא נתן לי לפתוח אף תמונה של גבירל/רנה!! אני שונאת ת'פוטושופ!! לא עושה איתו יותר דברים!! סעממממממממממממממממממממממממממממממק
בכל אופן, זה הכי הרבה שהצלחתי לעשות! מקווה שתאהבי ירדן!! צ'או זזתי לראות את הפרק של היום ובוורלי!!
בייי

gabrielle

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ohhh myyy goddd
ת-ו-ד-ה
שני איזה מתוקה... באמת באמת באמת תודה... זה יפיפה
איזה כיף לי!!!
* מאושרת *

shanyz

New member
על הפרק אתמול...

ממ..פעם לא מתתי עליו, אבל עכשיו שראיתי שוב- אווו כמה ארס וזינה יש שם1.! איזה יפה הקטע בארמון הזה כשאיב שומעת את מה שארס וזינה מדברים ושזינה אורס מתנשקים1!
זה היה כזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי תמונה.. שמישהו בבקשה ישים תמונה של זה!!!!!
תודה!

gabrielle

New member
אבל זה לא אמיתי...

כלומר הנשיקה בינהם היא לא אמתית... זינה לא היתה נותנת לזה לקרות אם איב לא היתה שם... עכשיו שאני חושבת על זה... לא הרבה מהנשיקות של זינה וארס הם בלי תכנית או משהו כזה של זינה...

shanyz

New member
ממ..../images/Emo13.gif

יש פעמים שהם מתנשקים רק כי זה בתוכנית של זינה.. אבל יש גם הרבה פעמים שהם מתנשקים מתוך אהבה ותשוקה אמיתית!!!!!!!
אז, יש למישהו תמונה של הקטע הזה??????

למעלה