מוקדש לך, בחיוך ודמעה..

מוקדש לך, בחיוך ודמעה..

הכל זו מין הצגה.. כל אחד נושא בה תפקיד. אחד ניצב.. אחד מפיק.. אחד עוזר במאי.. יש גם את התאורן.. ויש את השחקנים. לא בשחקנים הראשיים אני רוצה להתמקד.. אלא בשחקני המשנה. אלה שמגיעים למעלה למעלה..אבל ``ראשיים`` הם לא. הם= ``משניים``. הם נהדרים ויכולים לתפוס בקלות את מרכז הבמה אבל נאלצים להסתפק במקום שני. והם רוצים..בכל מאודם.. ונשארים...משניים. אהוב שלי יקר.. ההצגה שלך..אתה השחקן הראשי.. רציתי לשחק לצידך..את הגיבורה. מלכה בחיים לא יכולה להיות במקום שני, לא? אבל לא רצית... בהצגה שלך קיבלתי תפקיד של ``שחקנית משנה``.. לא מתאים לי... חבל שלא מתאים גם לך.

רקדניתוששששששש B-)

יההההה יש לך את זה...כל כך מרגש אהבתי והצלחת לגרום לי לצמרמרה.. אוהבת אותך נשמה שלי מקסימושששששששששששששש

משחק H-)

אל רוח נולדת רקדת ורקדת. חשבת שפגשת את הכוכב הראשי. אך את היא כוכבת בסרט שלך. ומישניות שייכת רק לאותו אברך שברח. רקידי עד הבוקר הקסימי אותו. אין זה חשוב מי יהיה אותו.... תזכרי לתמיד את הכוכב שנולד. ולא נולד עוד גבר שאת זה ממך יקח. בחום, סגול

דספרדו

New member
שחקן ראשי נהנה רק

בהצגת הבכורה.. האור מתמקד הקהל מריע פרחים ומה לא אבל מה קורה בהצגה שחוזרת על עצמה? האור מסנוור ודביק והקהל עושה חור בראש ובכלל הוא רגיש לפרחים!! אז יאללה תני כבוד לשחקנים המשניים הם הם הכח המניע מאחורי ההצגה ובכלל לכל שחקן יש מחליף ואגב תהיי כבר בריאה מאז השבר מסתמנת מלנכוליות קלה .. מה שלא הולם רקדנית ובטח לא ברוח.

למעלה