מוקדש לך בעלי היקר והאהוב, אני

אופה3

New member
מוקדש לך בעלי היקר והאהוב, אני

יודעת שקראת את המכתב, ואני יודעת גם שקראת את השירים שלי, ואני יודעת כי את המכתב הזה אהבת, ואפילו התרגשת, אתה מקור האור שלי חיי, אתה השמש הזורחת מעלי, אני אוהבת אותך, ואת כל חיי אקדיש לכתוב לך, ולספר עליך ועליי, כי את האהבתנו לא ניתן לשבור, ואת האהבתנו נדרתי נדר לשמור, אוהבת אותך , ממני אישתך. אני זוכרת את הימים שנפגשנו בהם לראשונה, האם אתה זוכר, איך העפנו אחד לשני מילה, כל הימים האלה שעברנו יחד, כל השנים האלה שחלפו ועברו, איך התבגרנו, איך התגברנו גם על כל המכשולים שעמדו ביננו כל השנים, כבר שבע שנים אנו יחד, ועברנו כל כך הרבה דברים, גם שמחים וגם עצובים, התגברנו על כל המכשולים, ניצחנו את כל המאבקים, נשברנו וקמנו, אספנו אחד לשני את הרסיסים, איך חלפו עברו הימים, ולפתע אני קולטת פתאום שאנו כבר נשואים. ההתחלה היתה כמו כל ההתחלות, מלאת התרגשות, מלאת מחמאות, מלאת אהבה, התאהבות ממבט ראשון, איך שראיתי אותך ידעתי שאני רוצה שתהיה שלי, לא רציתי לחשוב על משהו אחר, מאותו היום שפגשתי בך לראשונה, ידעתי, שאותי ארצה שתישא לאישה, נשבעתי ,בגופי ובדמי עליך להגן, ולשמור עליך מכל הרוע והאכזריות שבעולם, רציתי שתדע שמעכשיו יש לך על מי להישען, ושאני אהיה לך חומת מגן, מהרגע שעיננו נפגשו, ידעתי שאותך אוהב בלב שלם, בלי חרטות ובלי שום חששות, מאותו הרגע שהתנשקנו לראשונה, ואחזת בידי, ידעתי שעליך אוכל לסמוך, ועליך אוכל להשען גם ביום וגם בליל, גם בעת צרה וגם בעת רגיעה, כמו שאני לך חומת מגן, אתה לי קיר מבטון, שעליו אוכל להשען. מאותו היום שבו נפגשנו, הרגשתי בעננים, הייתי כל כך מאושרת, אף פעם לא הייתי מאושרת ככה בחיים כל כך טוב היה לי איתך, כל הימים והלילות כל הזכרונות, כל השירים שכתבתי למענך, כל המכתבים ששלחתי לך, הכל בא מתוך הלב, כמו הדף הזה , וכמו כל הדפים שאחרי, אתה מקור השראתי לסיפורים, אתה מקור כל המזמורים, אתה הוא האיש שעליו אני כותבת סיפורים ושירים, כל החוויות, כל הרגשות שחשתי במהלך חיינו יחד, כל הכאבים, כל השמחות, כל העצב, וכל הדמעות, נגרמו רק בגללך, כל הדברים הטובים שקרו לי בחיים, קרו מהיום שהכרתי אותך, אתה לי אח, חבר, ידיד, בעל, אב, שכן, משפחה, הכל, אפילו תינוק.אתה כל עולמי, אתה הוא מאור חיי, ועצם רצוני לחיות הוא בגללך, כשהכרתי אותך הייתי כה בודדה, כה שבויה בעלטה, לא האמנתי באהבה, לא האמנתי בחיים, כל מה שהיה לי בחיים לקחו לי, וכל חברי נטשו, כמו עכברים ברחו מספינה שטבעה. כשהכרתיך הייתי יתומה, יתומה מאב ומאם, יתומה ממשפחה, הייתי כל כך גלמודה ומסכנה, אך אף פעם בחיי לא נתתי לעברי הרודף אחרי לשבור אותי, תמיד שאפתי קדימה, ללמוד כמה שיותר, ולהתקדם בחיים, להצליח, להראות להם שאני מוצלחת, ומוכשרת ולא כמו שהם חושבים, ואתה יודע במי מדובר. אך מהיום שהכרתי אותך, כאילו נהיו בי עוד כוחות, כאילו קיבלתי אנרגיות חיוביות, והיה לי עוד כוח להמשיך את המלחמות, נגד העולם האכזר והמר שלנו, העולם, שבולע את החלשים, ורק החזקים בו שורדים, בעולם שבו אם לא תילחם על מנת להצליח, אתה תיפול עמוק לתהום שממנה אין דרך חזרה, בעולם שבו החזקים שורדים, כשהם רומסים מתחתיהם את כל החלשים, ידעתי לעמוד על שלי, עוד בילדותי, הייתי חזקה, נחושה ואמיצה, לא היה דבר אשר ישבור אותי בעולם, אך אולי תוכל להסביר לי מדוע שהכרתיך נשבר ליבי לרסיסים, כי חשבתי שאולי לא תרצה אותי, משום מה אתה היחיד שחשבתי שלא אוכל להשיג בחיים, אך בסוף עשיתי זאת, והנה אנו יחד לעולמים. והנה אחרי חמש וחצי שנות חברות, החלטנו להקים בית בישראל ולהתחתן, כל כך הרבה דברים שעברנו בחיים מנענו מעצמנו את האושר הזה שבחיי הנישואים, ביום בהיר אחד זה קרה, והחלטנו לעמוד יחדיו מתחת לחופה , ההתרגשות היתה כה עצומה כה חזקה, לא האמנתי שהגיעה זאת השעה, ואכן התחתנו ובית חם בישראל הקמנו, והיום רק משאלה אחת נושאים בליבנו זה, שנביא לעולם ילדים שלנו, בשר מבשרנו חלק מגופנו, כל המכשולים עליהם התגברנו בעבר מתגמדים לנוכח זה המכשול, לא יאומן עד כמה זה קשה להגיע לפה, ולהביא ילד לעולם, מי היה מאמין שזה לא כל כך קל. אבל בעזרת השם, זה יגיע בקרוב, ונוכל לחבוק את ילדנו שלנו, ונהיה מאושרים לתמיד, תמיד היית חומת מגן ותמיד גם תישאר ככה, אני מקווה, אני אוהבת אותך בכל ליבי ונשמתי, ואני מקווה שגם אתה אוהב אותי, שלך באהבה,

איזו אהבה,

כל כך כייף לקרוא את המילים שלך, ממש אפשר להרגיש את מה שאת מרגישה. ואני מאחלת לך מכללללללל הלב שיהיה לך את שאת רוצה, שיהיה לך ולבעלך את שאתם רוצים, ושבקרוב תחבקו יחדיו את פרי אהבתכם. חוקרת

אופה3

New member
תודה רבה חוקרת יקרה ורציתי להוסיף

שאת מאוד מושכת אותי, אני קוראת תגובותיך, וגם בעוד פורומים אחרים, ואני ממש נהנת, ממש כייף לקרוא, את ממש עשר, תמשיכי ככה, וכייף לי שהצלחת להרגיש את מה שאני מרגישה, כי זה מה שהלב כתב, לא היד, המילים שיוצאות הן המילים מהלב והנשמה ותודה על האיחולים שבקרוב נחבוק את פרי אהבתנו, תודה לך וחג שמח האופה

../images/Emo9.gif אין לי מילים אז אני רק אסמיק פה

כמה מחמאות במכתב אחד ועוד לי?????
תודה יקירתי, וכמו שאת אמרת שמה שכתבת יצא מהלב, כך אצלי, אני רק כותבת אם אני מרגישה. ואם כבר מדברים, גם לך לא חסר, את פשוט מ ק ס י מ ה
שלך....חוקרת

אופה3

New member
ולמה לא לך יקירתי, תמשיכי להיות

כמו שאת, ותודה גם את מקסימה, ואם נמשיך פה עם המחמאות, עוד ירביצו לנו, אני מרימה כוסית, לחיי חברות חדשה. תבואי לצ´ט, אני בחדר פוריות עם בא לך כל טוב וחג שמח שוב האופה

Y A E LY

New member
וואו

אף פעם לא האמנתי שישי אהבה כמו זו - אבל כשקוראים את המכתב שלך ומרגישים בכל מקום בגוף את האהבה הזו יודעים שהיא לא מזוייפת שהיא קיימת שם בכל ליבה. כמה חבל שבעולם שלנו איי אפשר לקבל את הכל ואם קיבלת את האהבה הזו כלכ ך קשה לך לקבל אהבת ילד בשר מבשרך- אבל אני מקוה שבמקרה זה כוח הרצון, יעשה את שלו- ובעוד תשעה חודשים מהיום- נראה אותך עם עולל קטן/ה. אמן שיהיה לך כל כך טוב, ואמן שיהיה לך ילדים, שתתרבי כחול אשר על שפת הים. (אולי זה לא המקום- אבל תיד יש את אופיצת ההיאמוץ) בכל מקרה אני שולחת לך את ברכתי ואוהבת אותך בכל ליבי.
תהיי חזקה יעל

אופה3

New member
יעל היקרה, האמת, תודה על מה שכתבת

אבל אין סיבה, להגיע עדיין לאימוץ, רק ההתחלה, כמו תמיד קשה, אבל בסוף כוח הרצון מנצח, והאהבה הזאת לא מזוייפת היא אמיתית, ורק שתמשיך, להתרבות כחול על פני הים, ורק שתמשיך להיות קיימת בליבי בעולמנו ניתן לקבל את הכל, אם רק נאמין, ואם רק נרצה, אין דבר העומד בפני הרצון, אני שהייתי פעם בקרשים, הצלחתי להעמיד את עצמי על הרגליים, מה שעוללו לי אחרים, הרס את נשמתי ואת נפשי, אבל היום, אני עומדת איתנה ויציבה ויודעת כי אין דבר שיכול עוד להרוס אותי, אני חזקה, ואומרת וחוזרת שוב, מה שאתה מאמין בו יתגשם, ואפשר לקבל את הכל בעולמנו, לווא דווקא חומרי, יותר חשוב הרוחני, אם נסתפק במה שיש, זה יספיק, לא צריך לבנות עולמות וארמונות , אלא להנות מכל רגע בחיים, ולהסתפק במה שיש, שוב הרוחניות היא מה שחשוב, ולא החומר שיהיה חג שמח וכל טוב

Y A E LY

New member
צודקת

אמן שימשיך להיות לך טוב.... מקוה שלא יהיה צורך באימוץ ושאם יתבצע יתבצעבנוסף לילדים ביולוגיים....

tsipi35

New member
במילה אחת? מקסים ../images/Emo23.gif

מכתב שובה את הלב. מרגישה בדיוק כמוך גם לאחר 15 שנות נישואין מושלמים. למרות נפילות ומשברים באמצע תמיד ידענו להושיט יד ולהרים את זה שנפל מביננו. הלוואי שיהיו לכם עוד מהון שנים נפלאות כאלו.

אופה3

New member
ואני מקווה שרק תמשיכי להרגיש ככה

אנו רק אחרי שנה וחצי של נישואים, אבל שבע שנות חברות, וצודקות, בשעת הנפילות והמשברים תמיד ידענו להושיט יד ולהרים את זה שנפל, וזה טוב, כי אנו נשואים לטוב ולרע והלוואי וימשכו חייך כמו עכשיו כל טוב וחג שמח האופה

אופה

כולי קינאה. זו משמעותה של חברות בין בני זוג, של אהבת אמת שיכולה לכל המכשולים שבדרך. ביחד, בכוחות משותפים, בכח האהבה הגדולה השורה בינכם. אני שמחה עבורכם. חתולת הנפש

למעלה