מוקדש לך..

shiraz2

New member
מוקדש לך..

לך, למרות שאף פעם לא תקבל זאת, חשוב שתדע..: יושבת וחושבת. יושבת ובוכה. יושבת ועלייך מדמיינת. יושבת ומדמיינת את הנשיקות שלך, את הטעם שלך, את השפתיים שלך, את המגע שלך, את האהבה שלך. יושבת ובוכה. יושבת ומקווה לטוב. יושבת וחושבת מתי אני יוכל להגיד לך כבר. מתי אוכל להוציא את המילים מהפה ולומר לך מה אני מרגישה. מתי, מתי תיפרד מחברה שלך? מתי אוכל לראותך שוב? הרי לא תבוא לבית ספר שוב. איך אוכל להסתדר בלי לראות אותך, אין לי מושג. ואולי זה לטובה, אולי זה יותר טוב לשנינו, אם לא ניפגש ונדבר יותר. אבל כל כך כואב. והלב כל כך אוהב. הלוואי והיית יודע, הלוואי והיה לי אומץ להגיד לך. הלוואי. יושבת ושומעת את השיר "שלנו". השיר שהחלטתי שהוא שלנו. הרי אף פעם לא היית שלי. אף פעם לא ידעת מה אני מרגישה. אולי בהתחלה רצית, אולי בהתחלה חשבת שיקרה משהו, אך אני.. אני הרסתי הכל. לא אמרתי כלום, וסתם הייתי ביישנית. מי יודע, אולי חיכית לרגע שבו אני יגיד לך, אולי ישבת וחשבת מתי יהיה לי את האומץ, אולי נמאס לך כבר, אולי התייאשת. אולי, אף פעם לא אדע. האם להגיד לך, האם לספר? אני חושבת שכן. או שאולי לא. אלוהים, כל כך כואב. כל כך רע. יושבת וחושבת עלייך, על הקול שלך, על המושלמות שלך, על הפגמים שלך, עלייך. יושבת ובוכה. יושבת וחושבת מתי זה ייגמר. מתי ייגמר הסיוט הזה, שנקרא אהבה. כן, אתה האהבה הראשונה שלי, האהבה האמיתית שלי, האהבה שלא תתממש. האהבה שפגעה בי הכי מהכל. האהבה שלי. אוהבת אותך. זהו הוצאתי את המילים, עכשיו שיהיה לי את האומץ להוציא אותך לידך…. יושבת וחושבת על הרגשות שלי אלייך, הרגשות שאף פעם לא ישתנו, על הדמעות שירדו, על האהבה שנשפכה. יושבת וחושבת.. מה היה קורה אילו. אילו..

פשוט לקחת לי את המילים מהפה...

ב"ה את לא יודעת כמה אני מזדהה עם כ-ל מ-י-ל-ה שכתבת פה... באמת... ההבדל הקטן- במקרה שלי חזרנו להיות ביחד... אז אל תדאגי, יש תקווה!

משיייי

New member
וואו

גם אני מרגישה כמוך למרות שאצלי הוא כבר כן היה והוא חסר כל כך

ה מוזה

New member
מאות שירים נכתבו על אהבה ..

מאות סיפורים נכתבו על אהבה , מכתב אחד שלך - אמר הכל . לו היה מקבל את המכתב , לו היה קורא אותו היית מרעידה לו את כל נימי הלב כפי שהרעדת לי . אני מאמינה בגורל וביד בלתי נראית שמכוונת אלינו את האהבה , אז שירז האמיני בטוב האמיני כי אם נועדתם זה לזו זה יקרה ויתממש ואם לא .. אהבה המיועדת לך עומדת פתח .. ברוכה הבאה

SilverPearl

New member
וואו.... מדהים........

בדיוק אבל בדיוק מה שאני מרגישה עכשיו ובדיוק מה שקורה לי עם ב´.... כן.... ועכשיו הוא חזר לחברה הדפוקה שלו שבגדה בו כבר מלאאא פעמים ושמנצלת אותו והוא יודע את זה, אבל הוא כל כך מוקסם מהחיוך המדהים שלה (הוא באמת מדהים) ומההתנהגות של "הילדה שיודעת מה שהיא רוצה" עד כדי כך שזה בכלל לא מזיז לו, העיקר להיות איתה! והיא אפילו לא באמת אוהבת אותו הכלבה הנצלנית הזאת! (ורק בשביל להראות לכם כמה שאני כועסת עליה- היא בין החברות הכי טובות שלי!!!!! כי חברה היא יודעת לפעמים להיות... אבל לא בת זוג! ולעיתים היא גם לא מי-יודע-מה חברה...)

!PuMiCkY

New member
וואו.......[../images/Emo20.gif]

קראתי את מה שכתבת... וממש הרגשתי שאני כתבתי את זה. מזדהה עם כל מילה. את כותבת מדהים. עדי.

למעלה