מוקדש לסוני-קראס+דנטיס מהדיסק החדש

מוקדש לסוני-קראס+דנטיס מהדיסק החדש

A RE MONAKSIA NA ICHES MESA SOO KARDIA NA KATALABENES TI ISE TELIKA, THAVLEPES KIESI GIA MIA AGAPI TI THA PI NA KATASTREFESE CHORIS EPISTROFI A RE MONAKSIA APOPSE PALI TI ZITAS POO TAKSIDEVIS TIN KARDIA MOO POO ME PAS, MONO ENA LEPTO DOSE MOO GIA NA KSECHASTO DEN TO ANTECHO TO MARTIRIO AFTO KITA POS PETHENI MIA KARDIA MIA KARDIA POO PERASE POLLA EDOSA TA PANTA KI ECHO PARI MONO PONO KITA POS PETHENI MIA KARDIA ENA PSEMA ITAN TELIKA KE GIA ENA PSEMA TI ZOI MOO TIN TELIONO A RE MONAKSIA SA NICHTA METHISES KSANA DEN KSIMERONI PALI I ORA DEN PERNA. A RE MONAKSIA DOSE MOO PISO TA FTERA KE KSECHASE ME NA PETAKSO PIO PSILA ********************************************************** אה הבדידות (פניה ישירה לבדידות) אה הבדידות אם היה לך לב בתוכך היית מבינה מה את, היית רואה גם את מזאת אומרת לההרס בגלל אהבה ללא חזרה אה הבדידות מה את מבקשת שוב הערב איפה את מובילה את ליבי לאן את מוליכה אותי תני לי רק דקה לשכוח את עצמי אני לא עומד בעינוי הזה פז.. תראי איך לב הולך למות, לב שעבר הרבה נתתי את הכל וקיבלתי רק כאב תראי איך לב הולך למות, בסופו של דבר היה רק שקר ובשביל שקר אני גומר את חיי אה הבדידות כמו הלילה שיכרת אותי שוב, לא עולה השחר שוב הזמן לא עובר אה הבדידות תני לי בחזרה את כנפי ותשכחי אותי כדי שאני העוף יותר גבוה *********************************** דואט משגע לדעתי אין ת'מילים באתרים ועל כן תורגם משמיעה בלבד גרב

מיקיס

New member
ואסיליס קראס - הדיסק החדש../images/Emo2.gif

האם מישהו יכול להעלות תרגומים נוספים של השירים בדיסק החדש? הדואט עם הזמרת מקסים!!! בבקשבה בבקשה בבקשה.... אני מאוהבת בזמר הזה, ובורה בכל מה שקשור לשפה המדהימה הזו.........................אבל אני מאוד נתרמת מהפורום הזה : ) תודה מקרב לב מיקי

למעלה