מוקדש לפנינתי

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
מוקדש לפנינתי

היתה תקופה כזו שהאושר בא בזעם, צחקנו מהכל, שרפנו את מה שבא ליד, לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער, להגיד "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר". אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר. וזכרוני הראשון אם יופייך אינו מטעה אותי, משליך גיטרה ואבי עלי צורח, ואימי אומרת "זה החוטא שלי", ולוקחת אותי לטיול מנחם מול ירח. וזכרוני השני, אם עינייך אינן מטעות אותי, עוזב את הבית אל סיכוני הזמן, כששאלתי אותך "האם תהיי לי לעולמים?" ענית: "תביט לירח שם יש כבר אדם". ואחרי שנה שכרנו חדר מול ירח, מתחיל לנגן בבר קודר ברחוב המסגר. והם צרחו "תורידו ת'נמוך עם הטוקסידו". ורק אחד אמר:"ילד ילד עוד תוריד את הירח בשבילם". היתה תקופה כזו שהאושר בא בזעם, צחקנו מהכל, שרפנו את מה שבא ליד, לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער, להגיד "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר". אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר. קשה לי להתרכז, כי יופייך עוד מהמם אותי, קשה להגיד חבל או לומר אולי. במקום זה אני רוקד וצועק לירח: "רד". ומאשים את העולם בכאבי. לפעמים אני שוכח, איך התחלתי מול ירח, כשאתה שוכח כן, כן, אתה מסכן יש גשם בשמיים אין ירח בינתיים, וכשיצא נלך ביחד עד שנעלם. היתה תקופה כזו שהאושר בא בזעם, צחקנו מהכל, שרפנו את מה שבא ליד, לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער, להגיד "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר". אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר.

../images/Emo24.gifגרמת לי להתרגש ואכן מסכימה

עם כל מילה נכון אתמול היה טוב גם מחר יהיה טוב אפילו יותר ואני מקווה שמחר יהיה טוב מהיום ופחות טוב מזה שיבוא אחריו. אוהבת אותך
את כולכם בעצם אם עוד לא הבנת

פוקסי99

New member
רק אנחנו יכולים

לעשות את המחר טוב יותר אפילו מהיום. לכעוס פחות. לחייך יותר להנות מהזריחה באותו תענוג גם את מהשקיעה. לא לחפש את הרע שבאחר. ולגלות שיש בו יותר טוב מרע לא להנות מלהקניט את האחר. להנות שבמילה במקום הנכון עשיתם לו טוב. ולהסכים שהחיים זה כיף אחד מתמשך ולהיזהר לא להרוס או לעצור את הכיף. ןלזכור מי שנהנה בעולם הזה יידע גם להנות בעולם הבא(מקומו בגן עדן. השם כבודו יתברך לא יבזבז מקום בגן עדן על מי שלא יודע להנות) קחו את זה בחשבון ממני זה שמנסה ואולי פעם יצליח פוקסי. ולהיות אלו אשר יביאו את המחר כבר היום. וכולנו יכולים.

טלאית321

New member
ואני אומרת...

בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים, בנשמה..... ביצוע ריטה. קחו הכל בקלות יקירי קורה שיש כעסים,מן הסתם הם גם חולפים מהר. אנחנו כבני אדם יש לנו נטיה לשכות את הרע ולזכור רק את הטוב. טוב שכך

למעלה