מוקדש לרונה באהבה

אושיה

New member
מוקדש לרונה באהבה

אתם שומעים איזה קטעים? יש לי חברה ענבר שהיא מזה חולה גוססת מתה על רונה והיא כל הזמן גוררת אותי לטיולים בת"א בשביל שאולי נראה את רונה וכאילו מה היא חושבת שרונה כל הזמן בחוץ? לא! היא גם בבית לפעמים פגרת! אז בקיצור.. היא כל הזמן לוקחת אותי מתחת לבית של רונה כאילו פאדיחות! והיא שמה כל הזמן את הפעם האחרונה בלופים ונמאס לי חבל"ז מהשיר הזה! גם כן מה זה החיילים שלה? צה"ל שייך לאבא שלה??????? אבל בכל זאת אני אוהבת את ענבר ואת רונה המקסימה ואם ענבר לא הייתה משמיעה לי את הפעם האחרונה לא הייתי מכירה אותה בכלל!!1 אז זהו אתם יכולים להגיב לי אני אוהבת שמגיבים אז תגיבו ביייייייייייייייי

אני גם מכיר את ענבר!

אני מהזה אוהב כאילו, את הטיולים השווים שלה שהיא עושה לי בתל אביב. זה כאילו, הדבר הכי שווה ש, כאילו, עשיתי בחיים, זה כל כך מוי כיף! גם אם אני הולך ברגל, זה פשוט שווה את הכל שאני ליד ענבר האפרוח!
אז ביי לכם נשמות! לילה טוב ותזכרו ארנונה קונן הכי שווה!

misheani

New member
חחח

ושכחת: "!!!!1" כאילו מה אתה פגר????? ביי כפרות עליך חולה גוססת מתה עליך נעלמו לי הסימני פיסוק איזה כאפות ואל תשכח להגיב אני חולה על מגיבים אז תגיב תגובה מגיבה מגניבה תודה

אושיה

New member
כאילו מה את

מחקה אותי יא סתומה מה את חושבת שאת??? את יודעת שאומרים שהכל מקנאה אז תקנאי כי זה מגיע לך פגרת איכס

misheani

New member
סליחה, סליחה

באמת לא יפה מצדי. (אבל לא אני התחלתי...) במחילה.

0mroosh

New member
נא להרגע.

לא מתחשק לי למחוק רק בשל האופי האנתרפולוגי של השרשור. אך כפרעל כולכם, ועל אלוקים, שמרו על גבול מסויים.

DeepThoughts

New member
חחח עבר פה שבוע מעניין ומלא בדברים

זוהר, תצטרך להשלים את כל זה:)

misheani

New member
מעניין, חשבתי שזוהר היא נקבה.

אבל הל, אני בעד ג'נדר-פאקינג ובנדינג, תחי הקוויריות, אני רק מקווה שזוהר תעריך את זה כמוני

misheani

New member
אה, כנראה שזה היה אמור להיות

"זוהר תצטרך להשלים את כל זה" ולא "זוהר, תצטרך להשלים את כל זה" :) וסליחה מראש על הדקדקנות הקטנונית, או הקטנוניות הדקדוקית

DeepThoughts

New member
אוף נו תהרגי אותי על פסיק מיותרת

אני יודעת שזוהר נקבה. ילדה. ווטאבר..

DeepThoughts

New member
אוקי בואו נדבר על נושא פחות חשוב

השבוע עלתה שוב סוגיית המשתמטים וכו' רציתי לדעת אם רונה אי פעם דיברה על זה? (ומה התירוץ שלה?)

misheani

New member
חחח

היא הזכירה משהו פעם, בראיון ל-7 ימים, אם אני לא טועה. לא נראה לי שהיא מנסה לתרץ. ות'אמת? אני לחלוטין מבינה אנשים שלא מתאים להם לשרת בצבא. כל אחד תורם את התרומה שלו לחברה (שלא לומר, ל"מדינה"), וזה לא חייב להיות במסגרת של ללבוש מדים ולהגיד "כן, המפקדת" (אם כי נראה לי שבמקרה של רונה, המפקדת היתה אומרת לה את זה... גיחי גיחי). לא בהכרח דוגמגישות; אבל הרבה אמנים מוכשרים לא משרתים בצבא; זה לא אומר, שהם לא משרתים את המדינה ברבדים קצת פחות "בטחוניים" אבל הרבה יותר משמעותיים לעתידה הרוחני-תרבותי של הארץ.

אז רגע היא לא שירתה?

ונכון שיש כאלה שלא מתאים להם לשרת בצבא (מבחינה רפואית או כל דבר אחר) והם עושית שירות לאומי אבל יש כאלה שגם את זה לא עושים, ואני לא מבינה מה הבעיה בלעשות שירות אם לא ללכת לצבא. ילדים בני 18 נהרגים בשביל שהמשתמטים האלו יוכלו לשבת בבית ולטחון פיצה, אנשים הופכים נכים במהלך השירות שלהם, בשביל שעם ישראל ישב לישון בבטחה. וזה לא רק שמאלנים קיצונים, זה גם חרדים/דתים, והתופעה הזו נהייתה יותר מדי שכיחה, "טפילות".

misheani

New member
אני מוחה.

זאת פיקציה, שהחיילות הפקידות בקריה יושבות שם כדי שעם ישראל ישן בבטחה. ואלה שלא משרתים, לא היו הולכים לקרבי ונהרגים. כך שזה לא על חשבון החיילים שמקריבים את עצמם. אני רוצה לחיות במדינה, שבה חיי התרבות והרוח חשובים יותר מלאומנות עיוורת. מהציווי המיתי הזה, "לשרת את המדינה" בכל מחיר.

TziMHoNoa

New member
I think

that in a coutry that have "SHEIROT HOVA" we should aloud "Shirot Leomi" as an real option, and not only if you are a girl or I don't know... even thugh the army in Israel doesn't have to be duty, it's good to have time that you thinking of other people and not only abut yourself. and "Shirt leomi" is a great option soory about the mistakes, I'm not to good in English

misheani

New member
למה את כותבת באנגלית?

את בחו"ל? אני מסכימה עם האופציה של שירות לאומי. המיליטריסטיות שאופפת את המדינה הזאת, בעעע.

למעלה