מוקדש לשוטרת לאחר שהזנחתי אותה הרבה זמן

• פותח הנושא חם
  • פורסם בתאריך

חם

New member
מוקדש לשוטרת לאחר שהזנחתי אותה הרבה זמן

שוטרת מקסימה! חזרתי שלשום אחרי שבועיים בהודו נסעתי מלא דאווין ובוטח בעצמי עקרב חרמן ישראלי כמו כולם כמעט במהלך העבודה שם הכרתי שתי נשים הודיות שלימדו אותי שמסתבר... שיש עוד מה ללמוד ואספר לך על אחד השיעורים. המקום פרברי בומבי בית קטנטן ,אין חשמל,נרות ועששית נפט דולקת שטיח ,מזרון וכריות על הרצפה. אני של המזרון, משמאלי א. ומימיני ג. שתיהן עירומות כביום היולדן ,חטובות כהות עור שדיים מהממות ביופין קטנות עם פיטמות אדומות ענקיות שער ערוה מגולח ומפיצות ריח גוף נפלא שאין לי מושג עד היום מה מקורו. הן מפשיטות אותי ביחד ,תוך שילוב מדהים של תנועותיהן,תוך כדי גירוי אדיר של כל מילימטר בגופי אותן הן עוברות תוך כדי כך,זקפה מהירה ואיומה כזאת(כואבת) לא זכורה לי אף פעם. לא אכנס לסרט כחול ולתאורים אלה עם כן תבקשי בהמשך אבל ................ שבע שעות עשינו אהבה כשכל פעם שחשבתי שהנה אני מתפוצץ הן היו מפעילות ``תרגילים`` ובולמות אותי בקיצור הוציאו לי את המיץ ואת הנשמה כאב לי כל הגוף שלושה ימים לאחר מכן אך הייתי כל כך מסופק בסיום שמאז שבוע וחצי כלומר עד היום לא נגעתי באף אחת מפחד שהקסם יתפוגג. הלואי עליך עלי וכל חברי הפורום פעם בחודש של סקס כזה ואנו אנשים חדשים.

למעלה