מוקדש ל2 אהבות חיי

shelly bongiovi

New member
מוקדש ל2 אהבות חיי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בלילות לבנים התקרה משתוללת רגשות זועקים מסתחררת בימים עצובים מפחדת בין זרועותייך מסתתרת איתך הפחד נעלם כלא היה איתך המנגינה חוזרת כחידה איתך הלב פתאום מתחיל לפעום רק איתך מרשה לעצמי לחלום איתךךךךך האושר בא אליי ביום שהוא הגיע דפק בדלת ונכנס לעולמי אתה היית שם לאהוב ולהרגיע והוא עכשיו הלב עכשיו הוא יקומי איתכם הפחד נעלם כלא היה איתכם המנגינה חוזרת כחידה איתכם הלב פתאום מתחיל לפעום רק איתכם מרשה לעצמי לחלום איתכםםםםםם עכשיו בבית רק צחוק ורק שמחה עכשיו רק אושר והמון אהבה אז מה אוכל לומר לאל שישמור לי אותך ואת ליאל. XXX שלי

RainDrops

New member
זה צבת לי קצת בלב

זה כל כך יפה... קצת הזכיר לי נוסטלגיה. לילה טוב.

shelly bongiovi

New member
תודה... והנה אחד שכתבתי הרגע...

לא יכולה לחשוב על לעזוב אותך לא יכולה לחשוב על הרגע שאומר לך שלום לא יכולה אפילו לחשוב על הרגע שלא אוכל לגעת בך הרגע שלא אוכל לחוש אותך לשמוע ולחבק ולנשק אותך אני לא יודעת אם אני מסוגלת אני לא יודעת איך בדיוק אני מתמודדת אמא הולכת לטייל ותחזור אמא הולכת אל תבכה אתה האור אמא בשבילך תהפוך את העולם אמא אוהבת אותך הכי הכי בעולם לא ישנה כבר כמה לילות יש עוד זמן אך המחשבות נודדות אני יושבת ובוכה האם תוכל בלעדיי?! שבועיים של חלום יהפכו לסיוט של חיי יושבת וזועקת לא יכולה בלעדייך לא יכולה להרדם כשאינני שומעת את נשימותייך אמא הולכת לטייל ותחזור אמא הולכת אל תבכה אתה האור אמא בשבילך תהפוך את העולם אמא אוהבת אותך הכי הכי בעולם עוד 3 חודשים מחכה ולא מחכה עוד 3 חודשים אתן לך עוד חיבוק ועוד נשיקה מקווה שלא אבכה כל הטיול בליבי כבר עכשיו יש דמעות ...יש מבול... אני מפחדת לעזוב אותך כי אני ואתה זה אחד אך אם יהיה לך קשה מבטיחה שאחזור מיד. XXX שלי

למעלה