" מוקד אמון " איבדה את התרנגולת שמטילה זהב

" מוקד אמון " איבדה את התרנגולת שמטילה זהב

לשימחתם של המאבטחים בחברת מוקד אמון בעיר מודיעין מחלקת הביטחון בעיריית מודיעין החליטה לפתוח מיכרז כדי להביא חברת אבטחה חדשה לאחר ש-הרבה מאבטחים עזבו את החברה בגלל גל של גניבות במיוחד ניצול של עובדים אתיופים שלהם גנבו 1000 - 2000 שקל בחודש , הדבר עורר מהומה בעירייה לאחר ש-הקבט"ים בעיר התחילו לאבטח גנים
, וזה עוד היה טוב אחרי ש-מנהל הסניף התחיל גם כן לאבטח בתור סייר וגם המפקחים שומרים מ-הבוקר עד הערב בגלל חוסר שומרים . בשנה הבאה תיכנס חברה חדשה כדי לאבטח מוסדות חינוך בעיר מודיעין ובכל תם ונישלם המונופול של חברת מוקד אמון בעיר מודיעין
עוד במיוחד בעיר מודיעין שהיא התרנגולת שמטילה ביצי זהב למוקד אמון בגלל ש-כל הזמן ניפתחים בעיר בתי ספר ו-גני ילדים בלי סוף תיצטרך החברה לוותר על שטחים בעיר לטובת חברה מיתחרה שאליה יעברו הרבה שומרים עבדו במוקד אמון
תרשו לי בבקשה לציין 2 הערות לגבי הבירוקרטיה של חברות האבטחה בארץ
========================================================================== מצד 1 כל תושב משלם " אגרת שמירה " ( לא בכל מקום ) לקבלן פרטי שלא בטוח שהוא תמיד עומד בתנאים וההסכמים של המיכרז של העירייה ו-הקבלן הפרטי דואג רק ליתפוס עוד שטחים כדי להיתפרסם וליגנוב מזה כסף ואילו מצד 2 בעייריה רק דואגים שלא יהיה חוסר בשומרים כדי ש-המנהלים במחלקת הביטחון חס וחלילה לא יצטרכו לשמור , אבל בסופו של דבר לא משנה מה יקרה תמיד אנחנו המאבטחים נידפקים בין אם זה גניבה של כסף ותנאים של העולם השלישי ובין אם זה המפקחים של העירייה

המשך ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מוקד אמון נאלצים להביא שומרים מאזורים רחוקים בגלל חוסר בשומרים , ואילו אנחנו המאבטחים דופקים אותם שאנחנו לא באים בקבוצה של 10 - 13 אנשים ביום בגלל הגל הגבוהה של הגניבות
זה בנוסף למדים המגעילים שאנחנו מקבלים מ-שוק הכרמל , וגם היחס המשפיל של הקב"טים ו-פקחי העירייה ............................................ אני אוהב גם לאחר להם כל בוקר 10 דקות אחרי הזמן
שבוע שעבר ביקר אותנו בעמדה המפקח הארצי של כל המאבטחים בארץ שהגיע לבדוק מדוע יש שומרים בלי נשק ויש שומרים שהם אפילו לא עשו צבא
השנה זרמו הרבה תביעות נגד החברה

../images/Emo140.gif תרשו לי להציע הצעה אישית

חשבתי על כל הנושא הזה של מחסור בכוח אדם ואנשים לא מיומנים ולא תיקניים בתחום אבטחה , אני בתור 1 שהיה גם מאבטח מיתקנים של הצבא יודע ש-רק הצבא זה גוף מיקצועי שיכול לנהל אנשי אבטחה אז למה שלא יעשו חוק שיכול לקדם את עובדי חברות האטחה
.................................. למשל : מאבטח שהוא עבד 4 שנים יוכל להיות סייר ולהרויח יותר כסף ואם הוא למשל עבד אחרי זה שנתיים בתור סייר אז הוא יוכל להפוך להיות מפקח ואחרי 3 שנים יוכל להפוך להיות מנהל סניף של חברת אבטחה , תחשבו על זה .

EmGee

New member
אי אפשר לחייב חברות פרטיות

לקדם את עובדיהן. ברוב המקרים ישנה אפרות להתקדם, וזה די תלוי בעובד. להיות מנהל סניף אבטחה ולהיות מאבטח זה שני מקצועות שונים לחלוטין עם דרישות שונות.

מה הבעיה ש-סייר יהפוך להיות מפקח ../images/Emo35.gif ........

לפחות אם אין תנאים סוציאליים מינימליים אז שייתנו לקדם את העובדים

EmGee

New member
כי זה תפקידים שונים

שצריך יכולות אחרות לביצוע של כל אחד מהתפקידים. ניתן לעשות קידום, אבל זה תלוי אך ורק בחברה ואם היא מעוניינת לקדם עובדים. אסור לכפות על חברה לקדם עובדים לתפקידים שהם לא האנשים הכי מתאימים לתפקיד.

../images/Emo46.gif בגלל זה תמיד המאבטחים נידפקים ../images/Emo70.gif

יכול להיות מאבטח שהוא עובד כבר 7 שנים וממשיכים כל הזמן לגנוב לו כסף והוא ממשיך להידפק הכי הרבה בחברה שלו כי אין לו שום קידום אף פעם

EmGee

New member
המאבטחים נדפקים

אך ורק כי הם שכבה יחסית חלשה באוכלוסיה והעבודה שלהם לרוב היא עבודה שחורה. לא צריך לקדם אף אחד בצורה אוטומטית בגלל ותק, ובוואדי אסור לחייב חברות פרטיות לנהוג ככה.

אין בעיות שכר במוקד אמון!!

אני עובד בחברת מוקד אמון מס' שנים ולא ידוע לי על בעיות שכר או "גניבת כסף" , וגם אם ישנה טעות שכר היא מטופל באופן מיידי. לא ברור מה המטרה בפרסום הידיעה ואם לעובד כל כך רע בחברה מדוע הוא ממשיך לעבוד בה. לדעתי חבל מאוד ששומר מצהיר כי הוא מאחר בכל בוקר על מנת לגרום נזק לשמה הטוב של החברה בה הוא עובד. מידיעה אישית אני יכול לומר כי מנהל הסניף במודיעין מטפל בכל בעיה של העובדים ושבמוקד אמון חשוב מאוד שהעובדים יהיו מרוצים ויקבלו את כל מה שמגיע להם.

../images/Emo12.gif באמת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה אתה אומר ../images/Emo6.gif

עד עכשיו הם חייבים לי 400 שקל מ- חודש דצמבר ולא החזירו אגורה
בנוסף לזה
.................................................................................................................... תלושי המשכורת של החודש הזה הגיעו באיחור של יומיים בגלל שהם מפחדים שעוד אנשים יעזבו את החברה , אז אל תבלבל את המוח ותז**ן לי את השכל
כי אולי בסניף שלך הם משלמים את הכל אבל לא בסניף מודיעין ודרך אגב ................................................................................... אני שמעתי ש-כל המנהלים של מוקד אמון הם חרא ורק המנהל של סניף שוהם " רפי " הוא אדם באמת ישר

למעלה