מוקד אמון

yk111

New member
מוקד אמון

בימים אלה מוקד אמון פונה טלפונית לתושבי כפר אורנים כדי שיצטרפו לשירות החברה. משיחה טלפונית עם הנציג נאמר לי שמדובר בהתקשרות לשנה בסכום חודשי של 50 ש"ח + מע"מ (מחצית מסכום השירות הרגיל). האם מישהו כבר נפגש עם נציג המכירות? אילו תנאים נוספים אפשר להשיג? האם השירות שלהם באמת טוב?

arielra1

New member
שירות מצוין

אנחנו קיבלנו שירות מצוין מרמי ממוקד אמון. התנאים הם באמת תנאים מעולים והם ניתנים רק לתושבי היישוב. אפשר גם לפנות במסר אישי על מנת לשמוע יותר פרטים.

ronpel

New member
עדיף מכל הבחינות

ברמה האישית אנו מחוברים כבר 5 שנים והשרות מצויין- הסיירים מגיעים תוך דקות במידת הצורך כי הם כל היום בישוב. ברמת הישוב - ככל שיש יותר תושבים מחוברים - העלות של אחזקת רכב הבטחון במימון הישוב שמתוחזק על ידי מוקד אמון יורדת. מחיר המנוי לכל תושב אכן נמוך יותר מכל מתחרה אחר בהתאם להסכם שהגענו איתם. רונן

golanzuk

New member
אמינים ומיומנים

גם אנו מחוברים כ - 5 שנים. לצערנו פעמיים פרצו לביתנו ולשמחתנו האזעקה פעלה והבריחה את הגנבים ובמהירות הגיעו הסיירים של המוקד + סיירי הישוב + אייל האחראי על הבטחון. מאד חשוב שבמקום כמו שלנו או בכל מקום אחר נרגיש בטוחים - וכך אני מרגישה בקשר למוקד יום טוב חלי גולן

מוקד אמון

מוקד אמון היא החברה שנותנת לנו את שרותי הסיור על רכב הביטחון של הישוב. בנוסף החברה מפעילה שרותי מוקד לבתים פרטיים. מכוון שסיירי המוקד נמצאים בישוב 24 שעות ביממה,אישרנו לחברה כי את קריאות האזעקה הביתיות יקבלו הסיירים שלנו. בעקבות הסדר זה ואחרי משא ומתן ירד מחיר המנוי החודשי לתושב ל50 ש"ח בלבד.בנוסף מחזירה החברה לישוב סכום כסף מסוים על כל מנוי,סכום זה מיועד להחזקת רכב הביטחון. היתרון הבולט בהסדר הינו זמן הגעה מינימאלי לכל קריאה.ועל כך כתבו משפחת גולן. יתרון נוסף עלות המנוי לתושב. כל חברות המוקד האחרות עובדות עם ניידות אזוריות וזמינותן לקריאה נמוכה באופן משמעותי. מוגש כשרות לציבור

אעעי

New member
צוות אמין ונחמד

ממעט הנסיון שהיה לי בקריאות הם מגיעים מידית , דקה עד שתיים, הסיירים נחמדים ואחראיים.

למעלה