"מוקד למשכנתאות"
אני עבדתי בחברת "מוקד למשכנתאות". העבודה שלי הייתה להתקשר לאנשים ולברר פרטים בקשר למשכנתא שלהם (הייתי צריכה להתקשר לאנשים מספר טלפונים - דפי זהב - האם זה מותר?) הבוסית שלי לא רצתה שאני אתקשר לעו"ד ולגרוזינים. בסדר, אולי לא נעים לה להכנס לבית של גרוזינים או שהיא מפחדת מהם (למרות שהם גם אנשים כמו כולם). אבל למה היא לא רצתה שאני אתקשר לעו"ד? היא מפחדת ממשהו? הייתי צריכה להגיד לאנשים שיצא חוק משכנתאות חדש לפני 3 שנים, להגיד לאנשים שאנחנו מקבלים את מס´ הטלפונים שלהם מהבנקים וכו´. פעם, כשהתקשרתי, הגעתי לעובדת בנק..... והיא אמרה לי שהיא לא יודעת על שום חוק חדש שיצא לפני 3 שנים שבעקבותיו מקבלים הנחה במשכנתא ולבנק אין שום זכות לתת את מספרי הטלפונים של הלקוחות שלהם. אז מה בעצם הולך ב"מוקד למשכנתאות". האם כל זה שקר? ועוד משהו.... היא פיטרה אותי בשבוע שעבר..... בעיקרון צריכים לקבל את המשכורת ב -10 לחודש.... לפני שהלכתי שאלתי אותה - איך את מתכוונת להביא לי את המשכורת שלי אם לא רשמת כמה שעות עבדתי.... והיא אמרה לי שהיא תתקשר אלי ותשאל אותי..... ואני אמרתי לה שאין לה את מס´ הטלפון שלי (ובאמת אין לה) ... והיא אמרה לי בחוצפה שיש לה. הבעיה שאני כבר מכירה את המילים שלה "אני אתקשר אליך".... כשהיא לקחה בנות ליומיים נסיון והן לא עסו לה סקרים טובים היא אמרה שהיא תתקשר אליהן ותגיד להן מתי לצאת לעבודה.... אבל היא לא לקחה מאף אחת את מספר הטלפון..... אז מה יוצא? היא גם לא תשלם לי משכורת.... האם אני צריכה לבוא לשם ולתת לה את הדף בו רשמתי את שעות העבודה שאני עבדתי...? ג´וליה