מוקי או...העידכון

בהביבו

New member
מוקי או...העידכון../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

היי חברים.. החלטתי בכל - זאת, על סף היאוש להכין את העידכון השבועי, אז הנה הוא כאן- מוקי
מוקי אשר חגג ביום ראשון הזה, כלומר זה שעבר לפניי מספר ימים, את יום - הולדתו ה - 28. אתם - כתבתם לו ברכות, ושלא תחשבו שזה נכתב לחינם.. אני אמרתי משהו בקשר למוקי, ואני אנסה כמה שיותר לקיים אותו. מוקי, המון מזל טוב
! לוח הופעות
לוח ההופעות החדש הועלו אל הפורום. אני מאמין שמייד אחריי העידכון השבועי, יבוא העידכון המעשי, מה שאומר ההופעות יועלו אל לוח האירועים. אתם מוזמנים להציץ... דף - ראשי
כמו שכבר אמרתי, וכמו שאני אמשיך להגיד - יש לנו בפורום דף - ראשי. חלקכם חושבים, "אהה? מה זה דף - ראשי?", אבל צר לי להגיד לכם, כי מעכשיו הוא יהווה חלק פעיל ביותר מן הפורום. תפוז, עושה מאמצים להכניס שיפורים בתוכו ועוד דברים, ואני החלטתי להיתמקד בדף. כמו כן, כל יום - חדשות מעודכנות על מוקי ו- על, הפורום. הודעות חשובות, בדף הראשי למעלה, גם - מתעדכנות מדיי יום - ביומו. שם, למשל יופיעו ההודעות החשובות שהועלו למשל - "לוח הופעות" שכתב אותו פלוני. חברים, אני מבקש, אמשיך לבקש, וביקשתי >> תישתמשו בדף -הראשי לצורכי היתעדכנות. מי שלא שם לב, יכול להרים את העין למעלה, ולראות שבדף הפורום עצמו, יש קישור חדש אל הדף - הראשי, זה לעצלנים שביניכים
. שרשור השבוע
שרשור השבוע, שלדעתי היה הכי מקושט, הכי יפה, ואותו אחד שכל אחד שחוגג יום - הולדת היה רוצה לקבל- שירשור השבוע הוא- "ברכות ליום - הולדתו של מוקי". יש להזכיר, שירשור השבוע זו פינה חדשה בעידכונים השבועיים, בה יועלה השירשור שהיה באותו שבוע בפורום והיה הכי יפה\ מבדר ועוד... סקר
או
הסקר השבועי, בעצם - זה שכבר שבועיים לא היתחלף לו, שאל אתכם, האם מוקי צריך לשנות את סיגנון המוזיקה שלו. חלקכם הירהרתם על השאלה, אבל ברוב מכריע, של 15 קולות, נקבע כי מוקי לא צריך לשנותו. אחריי העידכון - צפו לסקר חדש. גולש השבוע
-
... גולשת השבוע שלנו, אמנם לא מופיעה בארכיוני הפורום, אבל בהחלט, אם תסתכלו בהודעות האחרונת בפורום, תזכו לראות שיש לה על כל דבר מה להגיד. הייתה מאד פעילה השבוע. גולשת השבוע שלנו היא -
האדמה בוכה
תמונות
אתם מוזמנים, ושלא תגידו לא אמרתי, מוזמנות להעלות תמונות חדשות אל הפורום של מוקי פילוני או השאר... בקשות - בקשות - בקשות
חברים, חברות. אני חוזר שוב על כמה דברים שאולי אתם לא יודעים לא זוכרים.. אם יש לכם בקשה למשהו, הצעות לשיפור, תלונות, הערות או סתם משהו שעלה לכם בראש - אתם מוזמנים לפנות אליי באחת הדרכים שיצויינו במהשך. כמו כן, בדף - הראשי, בעידכונים השוטפים, אם יש משהו שאתם חושבים שחשוב לדעת, או שאתם רוצים שכל שאר הגולשים יידעו בדרך - בטוחה, פשוט פנו אליי, ואני אדאג לפרסם את זה
. ל - ו - ח - ו - ת
אם אתם עדיין זוכרים, לפניי שבועיים בערך העלתי אל הפורום לוח נסיוני של פרסום הגולשים. הלוח כשל, ואפילו הודעה אחת לא נכתבה בו - אז כאמור נאלצתי לסגור אותו. אם יהיו לכם הערות או משהו חשוב שתרצו לפרסם, קראו את מה שכתבתי למעלה בנוגע לפירסום. דיונים
חברים, כל הכבוד על העירנות בפורום, ועל זה שאתם מחזיקים את הפורום חי, ואפילו זז מאד, לא קיימת מספיק רמת דיונים שאמורה ליהיות בפורום זה. רוב ההודעות הן הודעות אוף - טופיק, כלומר סתמיים. אמרתי, ואקיים. כל הודעות אוף - טופיק, שלא יהיו קשורות לנושא הפורום, יישארו בפורום, אבל במידה וקיימים הרבה שירשורים כאלו, הם ישתרשרו לשירשור אוף - טופיק אחד גדול, וזה לא במטרה לעשות דווקא לכם, אלא זה בישביל "ניקיון" וסדר הפורום. התחילו להעלות את רמת הדיונים
.
פורים
- הזמן
, וחג פורוים קרב. אתם מוזמנים, ואני שם דגש על זה, להציע רעיונות לפעילויות לפורוים, או פעילות אחת גדולה, שכאמור תפורסם בתפוז, וגם יהיו זוכים. אני אתחיל לחשוב על פעילות, ואתם - גם! במהלך הסוף - שבוע - שבוע הבא אני הזכיר לכם זאת.
אמנם לא קשור לפורום, ביכלל לאא. בצד השני של אוקיינוס הפורומים של תפוז, אבל אני חושב שראוי להעלות את זה כאן. בשבועות הקרבים אמורה להתחיל המלחמה בין ארה"ב לעירק. אני מקווה שמדינתינו
לא תיפגע ממלחמה זו, ואף - אחד מאיתנו לא ייסבול ממנה. אפילו שזה לא הפורום, ויש אחד בנושא, אתם מוזמנים לדבר כאן, בפורום ולשתף אחרים בקשר למלחמה, מה אתם חושבים, מה אתם מרגישים ועוד...
- סוף -
פנו אליי - מסר אישי - בהביבו איי.סי.קיו - 168907151 אי - מייל + מסנג'ר - [email protected] ( לא אהיה באיי.סי.קיו מספר ימים עקב תקלה במחשב שלי) שיהיה שבוע מוקי לכולם.
בהרבה
ממני,

יפה... איך הצלחת לכתוב כל כך הרבה??

אני בחיים לא היתי כותבת כל כך הרבה, הייתי כותבת איזה שתי שורות.... אבל את האמת היה יפה, קראתי ההההככככללללל........ בקיצר היה...

choul

New member
שוב שאלה של כן או לא בסקר

ההצבעה שלי ראשונה!

בהביבו

New member
אממ..חבוב.

דווקא שכתבתי את הסקר, חשבתי עלייך, ואם תשים לב, אי - אפשר בשאלה כזו לעשות משהו אחר. ולהפך - עשיתי כן עם המשך לא עם המשך ועוד שתי תשובות. אמרתי לך כבר, אני מעריך את מה שאתה אומר, אבל בבקשה, להבא תבוא אתה עם הצעות לסקר!

choul

New member
תודיע לי

תשאיר מסר לפני שיש סקר אני יחשוב על הצעה

choul

New member
בן אפשר למחוק את הסיפור שלנו אבל

רק שאני יבין באותו חלק של שירשור-כתבתי לך אחות שלי ומחקת וקראת לי מתוק שלי?

choul

New member

choul

New member

pinoki

New member
בן.... ../images/Emo42.gif אחלה עידכון

אהבתי
ממש השקעת רואים

hypnotic poison

New member
בן... וכולכם... ../images/Emo98.gif

בוקר טוב
יוצא לי לענות על ההודעה שלך שהיתה אתמול אחרי צהריים לפנות בוקר יום שישי כי ישנתי כן... ישנתי 16 שעות מ1 בצהריים יום חמישי עד שישי ב5 לפנות בוקר. כואףףףףףףףףף לי הראשששששששששששששש. טוב אל תתיחסו לקטע זה בטח הבנתם שהראש שלי לא פועל טוב אחרי שינה של 16 שעות ~רצוף~...
אז כל הכבוד על העדכון
רק חבל שאני לא מופיעה בו איכשהו כמו כל פעם
, אל תדאג בן נתחשבן על זה!!!
תמשיך עם העדכונים והבלאגנים ויהיה סבבה רק אל תיכנס לי לסרטים כמשהו נמחק לך.
בן מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
נ.ב - טוב שלא התחננת למוקי שיענה לך להודעות בפורום שב"ק מיוזיק
מוווווווווווווווווווואה
מתה עליך כל הכבוד!!!

בני!אחלה של עדכון../images/Emo140.gif

רואים שהשקעת הרבה זמן והרבה מאמצים בכתיבתו. תמשיך כך!
"מה היינו עושים בלעדיך?"

למעלה