מוקי: "אין סצנת היפהופ ישראלית"

ken kaniff

New member
מוקי: "אין סצנת היפהופ ישראלית"

כתבה ששמתי לב אליה בעקבות הפורום של קודמן בנענע. מישהו כתב שמוקי "פותח פה על ההיפהופ הישראלי". אבל תקראו את הכתבה (מומלץ גם לקרוא את התגובות). לדעתי מוקי פחות או יותר צודק. 2-3 אמנים ולהקה או שתיים (אני מדבר על כאלה שכבר הצליחו, לא על מיקרופון פתוח או הופעה בג´י) הם עדיין לא סצנה. איזה דיסקים יצאו באופן רשמי: שבק 4 דיסקים סאב דיסק אחד בויאקה אחד בדרך הדג נחש אחד (גם כן, לא בדיוק היפהופ, אבל נגיד) יש עוד? אז זה בינתיים לא סצנה, אבל יש זמן... ליאור

s.s.p

New member
אני חושבת שהוא צודק

עדיין אי אפשר לקרוא לזה סצינה, אולי סצינה בהתפתחות או משהו כזה כי עדיין זה חוג מאוד מצומצם של אנשים, עובדה שפחות או יותר כולם מכירים את כולם וזה עדיין לא הגיע לקנה מידה ארצי של תופעה. אני מקווה שזאת רק ההתחלה ושלא תהיה דעיכה ושמכאן רק יתפתחו דברים.

MC JaNaNa

New member
מוקי הוא סתם שחצן מסריח

הוא בכלל לא קשור לסצינה...הוא בא רק שהוא צריך מאיתנו משהו והוא תופס תחת והוא מעצמו אלוהים ובדוגרי הוא מזה קטן אפילו ליד כל הראפרים המתילים.

BIGO-G

New member
מסכים איתך חלקית

אכן השתן עלה לו לראש, אבל אף אחד לא מצפה ממנו להיות בנאדם נחמד כי הוא עדיין מופיע בחישגוזים אבל הוא היחידי שהצליח בצורה עצומה(סאב בדרך). אבל בעיקרון מה שהוא אמר אין צורך להאמר הוא צריך לתמוך.

A&A

New member
צודק חלקית

200 אנשים זה עדיין לא סצינה נראה מה יהיה בחשגוזים The-A

למעלה