מוקי

S w e e t Baby1

New member
מוקי

מופיע בשבתות וחגים ובכנפיים שבורות (נראה לי) קיצר מתי בשבתות וחגים?! והוא מופיע כל העונה?

hypnotic poison

New member
אמ....... בובה.... ../images/Emo9.gif

כנפיים שבורות זה סרט (שראיתי:) מוקי מופיע בו בכמה קטעים נחמדים הוא לא ישודר בקרוב בטלויזיה ... לגבי שבתות וחגים הייתי עונה לך בכיף אם הייתי יודעת... גם ככה זה לא משנה לי אין לי שבתות וחגים יש לי yes

בהביבו

New member
yaa right..

מופיע בכנפיים שבורות-ומה שמעצבן, שבא לי לראות ת'סרט אבל כבר לא מקרינים אותו יותר בבתי-קולנוע..(אני חושב..
...) any way- הוא אכן מופיע בשבתות וחגשים..לאאא ניראה לי שהוא יופיע כל העונה, ומה שכן, היא כבר הייתה אמורה להתחיל מלפניי כמה שבועות, והיא נדחיתה לסביבות מרץ-התחלה-אמצע.. מהה שלומך..?

S w e e t Baby1

New member
אמממ.....

האאאאוקי ונראה לי גם לא מקרינים אותו בקולנוע אבל ...מה שכן בטוח יהיה אפשר להשכיר ת'סרט אממ........ שלומיי טוף:) מה המצביישן?

The Macker Girl

New member
יש לי "יס", אבל...

אמרו לי שכבר התחילו הפרומואים של ה"בקרוב" של "שבתות וחגים" בערוץ 3... ככה שזה יעלה בקרוב... ובן... עדיין משדרים את "כנפיים שבורות". שבוע 16, אם אני לא טועה...

hypnotic poison

New member
בן:)

אם אין בחיפה תבוא לחדרה אני אכניס אותך חינם:))) דרך אגב זה סרט מקסים בלי קשר להופעה של מוקי בו! סתם בלי קשר השרשור תמונות שלנו בטאג לייןןןןןןןןןןןןן יששששששששששששששששששששששששששששששששששש

בהביבו

New member
חחח...סבבה..אבל בתנאי אחד..

אני לא בא רק לסרט..(
) אני עכשיו עובד על הפורום..יאפ, יאפ..הוכנס לטאגס'.. ועוד מאט יהיו יותר מאמרים וכל מיני...

למעלה