מוקסינים לבנים ..האם

kiyana

New member
מוקסינים לבנים ..האם

זה חזר לאופנה?? היום חבר שלי בא לאסוף אותי ליציאה והרמתי גבה לנוכח המוקסינים וללא גרביים(מכנסיי ברמודה) והוא טוען שחברתו הקודמת (הצפונבונית כך אמר) היא זו שאמרה לו שזה אופנתי וכך צריך להתלבש..גיחכתי לעצי "היא זו שאמרה לך?? כאילו..אין לך דיעה משלך? מה אתם אומרים על זה? ואל תאמרו לי "למה אמרת לו זה פוגע"..הוא חופשי מסתלבט על נעליי..

shaniza

New member
שמעי

זה באמת חזר לאופנה...לא שאני מבינה למה, אבל כן. למה אבל הוא מקבל עצות באופנה מחברתו הקודמת? ולא ממך...?

kiyana

New member
../images/Emo13.gif

זה לא שהוא קיבל עצות מחברתו הקודמת ולא ממני..את העצה הזו הוא קיבל ממנה לפני 4 שנים..פשוט עד היום הוא מיישם אותה

magenta73

New member
תשמעי.

אם זה מה שמעניין אתכם... נעליים... שתהיו בריאים. מג'נטה. לא נחמדה כל עוד אנשים מתים ואחרים עסוקים בנעלים. סליחה.

kiyana

New member
תשמעי

כואב לי מאוד על החיילים. אבל... אז מתי "אפשר" לדבר על דברים שוליים? זה לא פורום מתאים? מחר? מחרתיים? לעשות הפסקה עד שהמלחמה תיגמר ולא לדבר על דבר? את יכולה להגיד עת זה על כל דבר

magenta73

New member
בזמנים כאלה

אפשר לקבל קצת פרופורציות. אם כבר, זה יכול לתת לך משו, זה את זה. פרופורציות. את שמה לב שאת שואלת פה שאלה על פאקינג מוקסינים?... מה זה משנה מה שלום המוקסינים, את יודעת מה, בכל זמן. שלום או מלחמה. זה מוקסינים!!! את אוהבת אותו? כיף לך איתו???

kiyana

New member
וואו

איזו עוינות! אולי תעברי פורום פורום ותתחילי להעיר לכל אחד ששואל שאלות על יחסים..סקס..וכל דבר אחר(שאוליע גם נראה שטותי בעיניך) ותגידי להם נו נו נו על זה שהם מעיזים לשאול שאלות שנראות לך רדודות ולא קשורות למלחמה?!

magenta73

New member
תשמעי, גם אם לא היתה מלחמה

מן הסתם הייתי עונה ב"עוינות" על שאלה על מוקסינים. מצטערת. זה פשוט נראה לי קצת ילדותי. ושאלתי אותך משהו - האם את אוהבת אותו, אכפת לך ממנו וכו'... על זה בכלל לא ענית.

מג'נטה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נראה לי שהפעם באמת הגזמת. "פתאום זה פשוט נראה לי ילדותי"???? ואני מבינה ששאר ההודעות בפורום הנ"ל עד כה לא היו ילדותיות נכון? הן מלאות עומק, פילוסופיות, תובנות עמוקות. קראת לאחרונה את ההודעות שלך? להן היית קוראת הודעות בוגרות? (ואת עוד מעל גיל 30). נכון יש מלחמה, נכון המצב גרוע, מדכא, עצוב, מה לא? אבל כל עוד את מנהלת את אחד הפורומים הכי רדודים, שטחיים, וסתמיים שיש בתפוז!! - עם כל הכבוד לך, כמנהלת, את תמשיכי לענות על שאלות אדיוטיות כמו מוקסיניים, כי זה תפקידך. ואם לא בא לך לענות על השאלה, פשוט אל תגיבי. מה שעשית, לא ממש מראה על בגרות. אהה, וטוב שהתעוררת שיש מלחמה בארץ, בדיוק שעומד להחתם הסכם על הפסקת אש, כי לא ממש ראיתי אותך עסוקה במלחמה עד כה. יום טוב.

orrin

New member
שלום שלום

אנחנו תמיד שמחים לקבל הנה אנשים חברותיים, נחמדים, המפיצים אושר ואהבה לכל הסובבים אותם...... בניגוד לתגובה של מג'נטה, התגובה שלך באמת מראה על בגרות, נכון? לסגור חשבונות בפורום במקום במסרים, ועוד בניסוח כזה? ושוב כמו שאמרתי קודם- אנחנו תמיד שמחים לקבל אנשים לבביים ומאושרים. רק טוב

orrin

New member
תראי

בלי קשר לנעליים או סגנון לבוש כלשהו- מה שחשוב זה הקשר בינכם. טוב לך איתו? יש לכם על מה לדבר? טוב לכם לדבר על דברים? היחסים הולכים בצורה טובה? אם הנעליים- או כל דבר אחר- מפריע לך הדרך הכי טובה לדעתי היא לגשת ולדבר איתו, ולהגיד לו מה את חושבת. ושוב- זה רק נעליים. בלי קשר למלחמה. זה רק נעליים והוא ישאר האדם שאת אוהבת גם אם ילבש שמלה ירוקה עם נצנצים ורודים ופייטים סגולים. רק טוב

למעלה