מוקפאים

מצב
הנושא נעול.
מוקפאים

מוקפאים
יש לי שאלה יש לי מוקפאים מטיפול לפני3 שנים שלחו לי ממדיקל טופס להחזרה אך במכבי לא קיבלתי עדיין תשובות האים צריך להחתים אותם או לקבל אישור מחדש- למרות שלדעתי אין צורך זה חלק מטיפול שאושר בזמנו האים מישהי יודעת בירוקרטיה של מוקפאים מטיפול שכבר אושר? תודה!

העין ה 3

New member
אין לי מושג

מוקפאים
יש לי שאלה יש לי מוקפאים מטיפול לפני3 שנים שלחו לי ממדיקל טופס להחזרה אך במכבי לא קיבלתי עדיין תשובות האים צריך להחתים אותם או לקבל אישור מחדש- למרות שלדעתי אין צורך זה חלק מטיפול שאושר בזמנו האים מישהי יודעת בירוקרטיה של מוקפאים מטיפול שכבר אושר? תודה!
אין לי מושג
לצערי מעולם לא הצלחתי להגיע למוקפאים... מקפיצה על מנת שאולי מישהי אחרת תענה. תשאלי גם בפורום פוריות כי שם יש יותר משתתפות.

ס ת י ו 3

New member
את תקבלי אישור אוטומטי

מוקפאים
את תקבלי אישור אוטומטי
אין צורך באישור מיוחד. מאחר וזה החזרת מוקפאים הם אכן שייכים לפעם הקודמת. כשאני הייתי לפני החזרת מוקפאים חיכיתי לאישור מחדש של הועדה כדי להתחיל טיפולים ואז אמרה לי המזכירה במכבי שזה לא קשור אחד לשני. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

תודה

את תקבלי אישור אוטומטי
אין צורך באישור מיוחד. מאחר וזה החזרת מוקפאים הם אכן שייכים לפעם הקודמת. כשאני הייתי לפני החזרת מוקפאים חיכיתי לאישור מחדש של הועדה כדי להתחיל טיפולים ואז אמרה לי המזכירה במכבי שזה לא קשור אחד לשני. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!
תודה
ועוד שאלה ההריון הנוכחי הוא מוקפאים? והאים שמרת אחרי ההחזרה או התנהגת כרגיל ( הקטנה שלי בת שנתייםו-3) ואני לא יודעת איך אוכל לא להרים אותה - בהריון איתה ביומיים הראשונים אחרי ההחזרה פשוט נחתי בבית, עכשיו ממש לא נראה לי שאוכל לנוח אבל מצד שני אומרים שהריון שצריך להיתפס נתפס ואין צורך להתנהג שונה מקווה להצליח במכה ראשונה - לטובת כולם

ס ת י ו 3

New member
לא מוקפאים, עובר אחד טרי

תודה
ועוד שאלה ההריון הנוכחי הוא מוקפאים? והאים שמרת אחרי ההחזרה או התנהגת כרגיל ( הקטנה שלי בת שנתייםו-3) ואני לא יודעת איך אוכל לא להרים אותה - בהריון איתה ביומיים הראשונים אחרי ההחזרה פשוט נחתי בבית, עכשיו ממש לא נראה לי שאוכל לנוח אבל מצד שני אומרים שהריון שצריך להיתפס נתפס ואין צורך להתנהג שונה מקווה להצליח במכה ראשונה - לטובת כולם
לא מוקפאים, עובר אחד טרי
בהריון הנוכחי נשאבו 3 ביציות (זה מה שיצא אחרי 5 אמפולות של גונלF אחרי 15 ימים) והופרו שלושתם. מבחירה, החזרנו אחד בן 8 תאים והוא נקלט. יש כנראה הבדל גדול בין טיפול כשאין ילדים לבין טיפול כשכבר יש. גם אני בהחזרה של הילדים נחתי שלושה ימים בבית בלי לקום מהמיטה ושמרתי מאד. אבל בהריון הזה אחרי ההחזרה ממש התנהגתי כרגיל, למרות שניסיתי קצת לנוח אבל לא הלך לי. כשיש ילדים בבית זה קשה, אפילו כשהם גדולים והם ידעו על הטיפול ובכל זאת.. ואם כבר דיברת על להרים את הילדים אז הנה סיפור שלי. אחרי כמה ימים מההחזרה הלכתי עם הילדים והבעלול לבריכה. החלטתי שאני אשב ולא אעשה כלום. אבל אז היה "משברון" עם שני, היא הייתה חייבת לשים כובע ים ונורא בכתה שזה לא יפה לה ושהיא לא מוכנה לשים אותו. אז הרמתי אותה לראי כדי שהיא תראה, והיא שוקלת בערך 15 ק"ג. אני יכולה לצטט כאן את הרופא שלי שאומר שהאבולוציה הרבה יותר חזקה מאיתנו ושאם זה צריך לקרות, "גם אם נעמוד על הראש" זה עדיין יקלט. המווווווווון בהצלחה!!! ושיצליח כבר בטיפול הראשון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה