מוקפץ לארוחת ערב קלילה...
160 גר' נודלס ביצים
2 כפות שמן קנולה
1 גזר חצוי ופרוס דק
1 פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
1 בצל בינוני חתוך לרבעים ופרוס
1/2 כוס גרעיני תירס
1 כף רוטב טריאקי
1 כף רוטב הויסין
1 כף שמן שומשום קלוי
קורט צ'ילי גרוס
2 כפיות טחינה גולמית
150 גר' רוסטביף סינטה פרוס לרצועות דקות (שארית משבת)
חופן נבטים
מעט עירית קצוצה
מבשלים את הנודלס לדרגת.אל-דנטה
בזמן בישול הנודלס מחממים את השמן בווק, מטגנים את הירקות לפי הסדר
עד להתרככות קלה בלבד .
מוסיפים את הרטבים והתבלינים ומערבבים. מוסיפים את הבשר.
מסננים מעט את הנודלס ומעבירים לווק כשהם רטובים ומקפיצים, אם יש
צורך מוסיפים מעט ממי הבישול.
מוסיפים את הנבטים והעירית ומערבבים, מוציאים לצלחות הגשה.
2 מנות.
160 גר' נודלס ביצים
2 כפות שמן קנולה
1 גזר חצוי ופרוס דק
1 פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
1 בצל בינוני חתוך לרבעים ופרוס
1/2 כוס גרעיני תירס
1 כף רוטב טריאקי
1 כף רוטב הויסין
1 כף שמן שומשום קלוי
קורט צ'ילי גרוס
2 כפיות טחינה גולמית
150 גר' רוסטביף סינטה פרוס לרצועות דקות (שארית משבת)
חופן נבטים
מעט עירית קצוצה
מבשלים את הנודלס לדרגת.אל-דנטה
בזמן בישול הנודלס מחממים את השמן בווק, מטגנים את הירקות לפי הסדר
עד להתרככות קלה בלבד .
מוסיפים את הרטבים והתבלינים ומערבבים. מוסיפים את הבשר.
מסננים מעט את הנודלס ומעבירים לווק כשהם רטובים ומקפיצים, אם יש
צורך מוסיפים מעט ממי הבישול.
מוסיפים את הנבטים והעירית ומערבבים, מוציאים לצלחות הגשה.
2 מנות.
