מוקפצ!! המשך המשחק של רותם!

רותמיקה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמשחק../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

אז ככה
החוקים של המשחק נורא ברורים,
לפניכם מספר שירים של הלהקה המדוברת ביותר בפורום זה הלא היא מוניקה סקס(רולזזזזז
) עיינו בהם לרגע...
אווקי , עכשיו, מבין רשימת השירים הנמצאים כאן למטה עליכם לבחור את השיר הפחות
מועדף עליכם מבין הרשימה, בסופו של דבר אחרי שכל חבר בפורום הוציא שיר(אסור להוציא יותר משני שירים..) ישאר שיר 1 והשיר הזה יוכרז כשיר המועדף על חברי הפורום (יענו בגלל זאף אחד לא הוציא אותו..) יש מבין? יופי! וכמובן רשימת השירים...
פרפר
שנים חסומות
זאב
הפוך בשמש
יחסים פתוחים
פצעים ונשיקות
עיינים טובות
רקוואים לבלונדינית
מתחפר באלנבי
מספיק בנאדם
הרעב
דם
כביש מהיר
איש קש
חיות מחמד
הקונפורמיסט
מכה אפורה
כל החבר'ה ב-ה-צ-ל-ח-ה
כלל שחשוב להקפיד עלי.. למרות שהוא כבר נאמר.. כל אחד חייב להוצי, אבל לאף אחד אסור להוציא יותא משני שירים כרגע
אולי עקב חיסרון בכח אדם יתאפשר להוציא שלושה שירים אבל עד אז.. רק 2! תודה ויום נעים! רותם.

רותמיקה

New member
אז ככה../images/Emo124.gif../images/Emo29.gif

וואי עכשיו אני צריכה להוציא, פאק זאת ממש בעיה.. רציתי להוציא את הרעב ואת זאב אבל תפסו אותם.. אז... מכה אפורה, לא בגלל שאני לא אוהבת אותו פשוט הוא ממש חרוש ודייי מאוס כבר, חבל! תזכורת: השירים שנשארו הם: פרפר שנים חסומות הפוך בשמש יחסים פתוחים פצעים ונשיקות עיינים טובות רקוואים לבלונדינית מתחפר באלנבי מספיק בנאדם דם איש קש חיות מחמד הקונפורמיסט כל החבר'ה

the king 25983

New member
שיר שני: איש קש../images/Emo103.gif

יאללה אנשים תתחילו להשתתף
איפה כולם
רוני
אני גם התלבתתי בין מכה אפורה לזאב אבל בסוף החלטתי להוציא את זאב כי הוא לא משהו.

רותמיקה

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

לא להוציא את מספיק בנאדם
זה השיר הכי יפה בעולם! בכיתי ששמעתי אותו
הוא מזכיר לי את חבר שלי
לשעבר, נפרדתי ממנו לפני שבוע בערך אחרי חצי שנה

the king 25983

New member
את לא יכולה להחליט להם../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

גם אני מסכים שזה שיר יפה ושהוא, אם לא המנצח אז זה שאמור להישאר בין האחרונים אבל אם הוא לא אהב אותו אז זאת זכותו. את מדברת על החבר הזה שבצבא
תנחומיי

רותמיקה

New member
תודה../images/Emo10.gif אבל אני נפרדתי ממנו..../images/Emo29.gif

למרות שאני כרגע נורא מבולבלת ואולי נחזור... וחבל שהוא הוציא אותו, ובטח שאני לא יכולה לקבוע לו...

עדי1234

New member
הפוך בשמש

שיר נחמד אבל הוציאו כבר את כל האלה שאני פחות אוהבת ומספיק בנאדם זה שיר מדהים :) עדי

הר של בייגלך ועוד פעם...

טוב.. אז ככה..אל תגידו שיש לי טעם רע אבל מה לעשות... שתיי השירים האלה הר של בייגלך ועוד פעם זה מזכיר לי את הטיול לצרפת ואנגליה כי זו הפעם הראשונה ששמעתי ואהבתי את השירים, (שמעתי אותם גם לפני אבל כמו שהוזכר כבר פעם בפורום צריך לשמוע את השירים של מוניקה סקס כמה פעמים כדי לאהוב אותם) בקיצור אני אוהבת את השירים האלה...

the king 25983

New member
אין ברשימה את הר של בייגלך../images/Emo70.gif

את צריכה לבחור מהרשימה שרותם נתנה

רותמיקה

New member
לא הבנת....../images/Emo29.gif

אני נתתי רשימה.. את צריכה לקחת את הרשימה ולהוציא שתי שירים שאת הכי פחות אוהבת... הבנת?

אההה סליחה

אמממממ אין שיר שאני לא אוהבת מהרשימה אבל יש שירים חרושים כמו מכה אפורה...

למעלה