מוקצים מחמת מיאוס ומומרים למיניהם

מוקצים מחמת מיאוס ומומרים למיניהם

יהודים יקרים - מה דעתכם בנוגע לשאלה מסוימת: האם ראוי לנהל כל סוג של ויכוח או תכתובת עם : 1) מומר לנצרות. 2)מוציא שם רע להכעיס. האם הנ"ל ראויים להתייחסות ? הבא ונתבונן במאמר הבא: רשע, מה הוא אומר? מה העבודה הזאת לכם - לכם ולא לו לפי שהוציא את עצמו מן הכלל וכפר בעיקר, אף אתה הקהה את שיניו ואמור לו בעבור זה עשה ה´ לי בצאתי ממצרים . לי ולא לך, אילו היית שם לא היית נגאל ! נשאל מרן זצ"ל: מדוע להקהות את שיניו, מדוע לא להסביר לו שדרכו שגויה ולנסות להשיבו למוטב ?! שמעו מעשה שהיה: בעיר אחת היתה חנות בבעלות יהודית שמכרה בשר טרפה ר"ל. באו בעליה אל הרב וביקשו... הכשר ! תמה הרב: כיצד אוכל לתת הכשר והחנות מוכרת טרפות ונבלות ! השיבו הבעלים: היא גופא - יעניק הרב אישור, שאנו מוכרים בחנות זו טרפות ונבלות, והחנות טרפה לחלוטין ! לקחו את המכתב, מסגרוהו ותלוהו על הקיר מאחרי הדלפק לנוכח דלת הכניסה. ראו הכל מכתב ממוסגר ובו שם הרב חתימתו וחותמו - ונהרו לקנות בחנות . איש לא טרח לקרא באותיות הקטנות ! כיוצא בכך, ברגע בו טורח הרב להשיב לשאלות הרשע ולסבר אזנו, מקבל הרשע הכשר לבוא בקהל, בר שיח הוא, ושאר הבנים עלולים לקבלו לחברתם ולהיות מושפעים ממנו. לפיכך חייב הרב להקפיד שלא תהיה כל שייכות ביניהם ולהבהיר שאינו בר שיח כלל ועיקר !

עמלק

New member
ניסיונות ההתחמקות שלך מרגשים

ונוגעים ללב היהודי אולם מעידים על כך שאין בידך תשובות ובצר לך אתה פונה לניסיונות מגוכחים ודמגוגים לפסילת עמיתך לדיון... חבל, אתה שקוף.

vizini

New member
בנוסף לטפשותך הרגילה, אתה גם חסר

כל חוש הומור... גוברנור לא יכול להיות נוצרי, שכן הנוצרים מאמינים בתנ"ך, וגוברנור עושה כמיטב יכולתו (וגם מצליח) כדי להוכיח שהתנ"ך הוא ברובו אוסף סיפורי אגדה.

גל נעים

New member
התחמקות קלאסית ../images/Emo47.gif

אמור לי נא ידידי בועז מצגר מ-נ.ע, מדוע הינך עומד אחר חומה גבוהה גבוהה שאינה נותנת לשכלך להבין את פשוטם של דברים?. מדוע הינך בטוח במאת האחוזים כי דרכך נכונה ואין נכונה ממנה? האם ישבת פעם לפשפש בקרביי הדת על מנת להוכיח לעצמך שאכן כך?. אולי כיום כשאתה מבין יותר את העולם היהודי ואת כתביו תנסה להתמודד עם שאלות אלו?, אולי כיום כשאתה יודע ללמוד תנסה לנתח סוגיא עם כלי ביקורת?. אך דומני שבשעת כושר לקושיא חזקה תבחר בדרך המילוט שהכינו עבורך רבניך והיא:"מקושיא לא מתים"... אני ממליץ לך בחום לפתוח את שכלך ולשבת ולחקור האם תורה משמיים. באם תגיע למסקנה שאכן תורה משמיים אבקשך לשתף את כולנו בפרות מחקרך. עד אז אין טעם בוכחנות מיותרת כאשר אתה בעל שוחד ונגוע בנגיעות קיצונית להוכחת "היהדות" (כפי שהיא מוצגת כיום)

G o v er n o r

New member
בס"ד. יפה-נפש חמודי, אוהב אדם,

מכבד אמונות זולת שכמוך, ולמעשה גזען יודוצנטרי חשוך, האם זו דרכך להתחמק בבושת פנים מענות על שאלתי הפשוטה? הכל עדים (משתתפי הפורום הפעילים ותלמידי הישיבה הרבים הצופים באלם ובעיניים קמות כיצד כל "ראיותיהם" מתפוררות ונמוגות) כי מזה שבועות אתה מתפתל/מפרכס/מפרפר/מתנער נואשות להשתחרר מאחיזתי האיתנה ומנסה כל דרך אפשרית על מנת להסיח דעתנו מפרכה חמורה ב"מפעל חייך" המאיינת (annihilate) אותו לגמרי. בעוד כל יהודי נורמלי משקיף על הדלוגים כעל פרפרת בלבד, או אורנמנט אזוטרי לתורה, אצלך ואצל הפאגאנים בני מינך הפך הענין להיות סלע קיומכם, ומכיוון שיסדת את קיומך על כרעי תרנגולת אלה - תימוט ותפול. אתה לכוד היטב וכל התפתלות נוספת רק מרחיבה את פצעיך הפעורים ומגבירה את אבדן הדם מהם...

יש דילוגים והם אמת! זה אתה מוכיחים

לך אחת לאחת עיין באתר הידברות ובעוד אתרים שלמים אז מה שכואב לך זה שאתה מניח ואומר שהכתב השתנה אני לא יודע מה השתנה אבל עצם זה שגם באותיות שהשתנו מוצאים דברים אלוקיים ניסיים שאף אחד לא יכל לצפות מראש כמו רצח רבין ועוד מאות! דוגמאות שאין להם אח ורע גם לא במובי דיק ועוד אחרים, זה מראה על המקור האלוקי של התורה וזה רק אחד מעוד הרבה ראיות שאתה גם לא שמעת וזה שאתה דן פה עם כמה שומרי מצוות זה כלל לא מוכיח על הפרכות מסויימות לתורה אלא גם אם אילו הצלחת במהו להראות שהם טעו זה לא נוגע לתורה כי לא דנת עם אדם מוסמך בתורה כמו הרב נויגרשל והרב בן פורת והרב בן מנת ועוד עשרות רבנים ענקיים ועצומים שלא יבזבזו את זמנם לענות לכאלה שלא מעוניינים באמת אל לחיות את חיי השקר שלהם ועוד ממונים על ידי הנוצרים, אז תמשיך להתרברב כמו טווס אבל הדברים שאני כותב לא יעזרו לך להשתנות כי אתה מחפש תשומי וכבוד ומכל שטות אתה טוען הפרכתי תבין טוב טוב כמוך ואלף כמוך התורה עברה וכמוך נעלמו במרחבי ההיסטוריה היהודית ועם ישראל נשאר חי וקיים לנצח, כל הטענות על הכתבים הם מאבות הנאצים מבקרי המקרא בגרמניה והם נעלמו עם השקרים שלהם ואתה ממשיך אותם גם אתה תיעלם עם עוד תמימים כמו 0000000000 ועוד שוטים שמאמינים לך בזמן שאתה כלל לא מייצג את האמת וחיפוש האמת הרי אתה עצמך תודה שגם אם יושיבו אותך מול רב רציני ויוכיחו לך אחת לאחת שהתורה אמת אתה לא תקיים אותה כי אתה מחפש שקר וחיי התבהמות לא יעזור לך כלום התמימים יפלו בפח השקרים שלך ומחפשי האמת יגיעו אליה גם ולמרות השקרים והזיופים והמכשולות שאתה מנסה ללא הצלחה יתירה. לא היה שווה לבזבז עליך זמן לכתוב אבל כתבתי אולי תתפכח (למרות שאני מסופק מאוד כי אתה חי תשומי נושם תשומי ורודף כבוד ותאוות)

G o v er n o r

New member
בס"ד. אי"ה. בע"ה. חבל"ז. יש לך

signature חמוד. אל תמתין למשיח. אין דבר כזה, ואביך שבשמים עובד בשבילי ואוכל מידי הפתוחה והמשביעה לכל חי רצון. אה, אם אתה כבר כאן, אולי תוכל לענות על השאלה שבועז בושש לענות עליה?

דמגוגיה נחותה/ירודה? תבחר.

לעת עתה הדילוגים הופרכו, עיין כאן ובעוד אתרים שלמים. באנציקלופדיה בריטניקה מוצאים יותר דילוגים מבתורה, ודוגמאות שאין להם אח ורע גם לא בתורה. יש גם עוד הרבה הפרכות שאתה גם לא שמעת. ראה כאן. הרבנים הענקים והעצומים לא ענו תשובות להפרכות, סביר שזה בגלל שאין להם. אני התווכחתי אישית עם רבנים כאלה, וניצחתי. (והבן, שהם לא הפסיקו להאמין בדת, אלא פשוט קיבלו את הפרכותי כאמת. אלו שני דברים שונים לחלוטין). נקווה שמחפשי האמת יגיעו אליה, למרות ההטעיות והשקרים שאתה מפזר לכל עבר, בתמימותך או מתוך רצון מסיונרי אטום לאמת.

בקבוק שמח - שים לב..

כל התייחסות למומר רק מחזקת אותו - כפי שהבאתי במאמר המתפרסם בראש השרשור. אנא, המנע מכל יחס או תגובה לנ"ל - וכך יטב לך ולכל עם ישראל. לצערי - אני מדבר מנסיון - שכן ראשם האטום של המומרים אינו מצליח לקלוט דברי תוכחה, הוכחות בלתי נתנות לערעור וכיו"ב. שים לב לכמות הפעמים שהם משרשרים לינקים לקושיות שכבר מזמן קיבלו עליהם תשובות ניצחות, ולכמות הפעמים שהם טוענים בעקשנות על כך שהצליחו להפריך דבר כלשהו מחז"ל הקדושים.

G o v er n o r

New member
חבל שאתה פורש אבל וחפוי ראש וידיך

על קדקדך המעופר. קויתי לעוד ימים רבים של שעשועים על חשבונך. האם אתה מוכן, לפני פרישתך, להתיחס להפרכתי, או שנתייק את הדלוגים, סלע קיומכם, בפח?

../images/Emo13.gif..הידברות ממשיכים עם ההטעיות...

*הרי ל"דברי תוכחה" אין משמעות, נכון? לא לשם כך אנו כותבים בפורומים. *דברי מכוונים להצבעה על שגיאות לוגיות / הטעיות במזיד. ולא אני התחלתי את הויכוח, אלא באתי להפריך שקרים שהידברות ושו"ת הביאו. *למרבה הצער לא ראיתי תשובה ניצחת אחת שלך. אם יש לך אחת, אל תפריח שטויות באויר, אלא הצבע על אחת ונדון עליה. (שקרים ילדותיים... לא הגזמנו?) יראו הצופים בפורום את ההבדל בינינו. אני שלא פוחד מהאמת, ואתה שניצחונך הוא כל מעייניך, אפילו במחיר האמת. נ.ב. מה דינו של אוהב ישראל, מקרב הבריות, מוציא שם רע כמוך, שקורא בלשון "מומר" לאחיך מבני ישראל? זכורני שדיברת על כך...

למעלה