מורדים בצליל - חולון

• פותח הנושא CYT
  • פורסם בתאריך

CYT

New member
מורדים בצליל - חולון

אני רואה שיש פה הרבה חולונים, אני מציע לארגן הפגנה מול צליל בחולון ולדרוש שייבאו לחנות את השבט כל אלה שהיו שם בשבועיים האחרונים נענו בדחיה של "יגיע" או "נזמין" למינו אז יאלללה חולון... להתארגן מי שבעד... שיעשה
אה כן.... ומה אתכם.. רוצים שיצא דיסק שני של השבט?

skretch

New member
כבר אתה רוצה דיסק שני???

לא שאני לא רוצה, אבל חבוב, תן להם לחרוש את הארץ בהופעות (רמז עבה אחו שילינג)

CYT

New member
אמרתי בכללי

בהתאם לציפיות שהתממשו/לא התממשו בדיסק הזה כמו שאדם אמר לשוק שחור, אני חושב שדיסק שני בהפקה ביתית יהיה משהו שכולנו נהנה ממנו

CYT

New member
ציטוט

"כמו שאדם אמר לשוק שחור" הפקות ביתיות זה משהו שתאכלס חסר לנו בארץ והשבט הביאו לפה את זה בצורה הכי איכותית שהיה אפשר לעשות את זה

SHIKO2000

New member
ההפך מה שחסר לנו בארץ לדעתי

זה מפיקים ברמה. אנשים שיכולים להרים אלבום מהאשפתות ולעשות אותו מבריק. לצערי אני לא מכיר כאלו לא בהיפ הופ ולא בשאר סגנונות המוזיקה בישראל.

CYT

New member
תאכלס

אתה רואה מה קורה עם מוזיקה בארץ חברות התקליטים בארץ מכתיבותץ לכל האומנים מה לעשות לפי דעתי צריך הפקה איכותית שלא כפופה לשום חברת תקליטים, יעני הכל בעצמה, מהקלטה ועם לייחצ"נות והפצה תראה את תאקט- התחילה עם אותן המטרות, כשיש כוח... הכל נאבד ואני בטוח שאם תאקטט יפתחו לציבור הרחב ויתחילו להחתים אומנים כחברת תקליטים עצמאית לאומן לא תהיה הרבה זכות דיבור בנוגע לאיך שהאלבום שלו יישמע ככה ש.... אולפנים ביתיים שליטההההההההההההההההה

CYT

New member
זיןןןןן יום יומיים

כבר שבועיים הם אומרים יום יומיים אני אומר הפגנה יאללה בית ספר אילון עליהם

DCZ 95

New member
יא אללה-איזה דלוקים

יאללה בלאגן!! תשתוללו בפאנן! גם אם מעונן! אנחנו כבר לא בגן! נפגין תמיד-על מה שאפשר! ובטח שעל אלבום בכורה אהוב ולא מוכר! ניתלה שלטים, נחסום איזה כיכר כי אין מצב טונה מן ברקע לא שר וואלה לעולם לא מאוחר ככה שאנחנו עוד נדע איפה הוא גר וזה לא איך מתנהגים לזמר או שהרכב מביא ת'אלבום-או שהוא ניגרר יאללה-סתם כתבתי אחי שיהיה לך נחמד לא באמת הולך לעשות משהו מיוחד חוץ מלייחצן, לפרסם, ולאיים עם משהו חד שאם לא שומעים שיר אני לא משאיר אף אחד.. בקיצור תהנה אחי

CYT

New member
:S

זה אחד הרגעים ההזויים שחוויתי לאחרונה

DCZ 95

New member
חופשי אחי-כנראה...

עוד לא ניסית לערבב אלכוהול חזק וחומי במינונים לפילים..

CYT

New member
אה.. לא...סליחה :S

זה הדבר הכי הזוי שחוויתי בזמן האחרון

LiveSchool

New member
תראה איך אני דואג לך אחי

עכשיו אני ארים טלפון לצליל ואבקש. והנה רשימת הטלפונים של חנויות צליל - באדיבות גוגל:) http://mitkadem.homestead.com/files/zlil/Zlil.html (כל מי שרצה דיסק בחולון - 03-5036515 - תרימו טלפון)

CYT

New member
שו אדה ?

אוז או טונה ? ואני לא דואג אני את שלי כבר רכשתי שבוע שעבר בת"א בדיסק סנטר יש הרבה אנשים שגרים פה ולא הצליחו להשיג את הדיסק

CYT

New member
החוכמה

ותשומת הלב לפרטים קטנים ! הידד !!!

CYT

New member
חחח אני בגנבות פה

אני אשכרה שם רמקול על החלון עם הכיוון החוצה ושם "אבאל'ה תגביר אני רוצה שהשכונה תכיר את השיר" שהבת זונה מלמטה תסתום תפה שלה ותבוא שוב חעחעחעחע

למעלה