מורה ילדה במעלית. "לא ידעתי שאני בהריון"

מורה ילדה במעלית. "לא ידעתי שאני בהריון"

מורה בת 47 מפתח תקווה תיכננה הבוקר לצאת לבית הספר, אך בשל כאבי בטן עזים היא הזעיקה אמבולנס. במעלית בבית החולים הלידה החלה ולמורה נולד בן במשקל 3,100 גרם המורה עצמה הייתה גם מופתעת מאוד. לנוכחים שהיו לידה, כשהתינוק עליה, אמרה: "איזה קטע, אני בכלל צריכה להיות בבוקר בכיתה וללמד". גם הבעל, שהיה יחד איתה, הופתע שנולד לו בן שלישי. האם היא באמת לא ידעה כלום? האם היא בגדה? קישור לידיעה

זיקן

New member
מנהל
לא מכיר אותה

עם הייתי מכיר הייתי יכול לשפוט. אבל שמעתי על מיקרים כאלה...

פנומן 72

New member
זה קורה רק לשמנות

רק שמנה++ לא מרגישה שמשהו מתפתח אצלה באיזור הבטן...

כנראה נכנסה להריון כתוצאה מבגידה

אחרת למה שתסתיר את זה? משהו פה חשוד.

פנומן 72

New member
ואם בגדה ...

הרי אי אפשר להסתיר לנצח. מתישהו הוא צריך לצאת. דווקא לא נראה לי שמדובר בבגידה.

Love Today

New member
מה היא דפוקה בראש?

א. רואים ומרגישים שבטן של הריון זו לא בטן של שומן נו באמת ב. היא לא שמה לב ש-9 חודשים היא לא מקבלת מחזור? ג. היא לא הרגישה כאבי גב / עליה במשקל? תופעות רגילות של הריון? האמת זה כבר איזה פעם שלישית או רביעית שאני שומעת על התופעה הזאת, מה עובר על אנשים? אני באמת לא מצליחה להבין מה קורה פה בזמן האחרון.

היא כבר כמעט בגיל המעבר...

הפסקת המחזור עלולה שלא להפתיע אותה כל כך בגילה, ויש נשים שפוחדות מגיל הפסקת המחזור (אני לא יכול לקרוא לזה בשם המקובל, זה פשוט שם דוחה), עד שהן מעדיפות שלא להתמודד עם העניין. יכול להיות שהיא גם אישה גדולת מימדים כך שלא תבחין בעליה במשקל כתוצאה מהריון, ובגילה הקאות וכו' הן דברים שעלולים לנסות להדחיק ובכל מקרה לא לקחת כל כך ברצינות...

למעלה