מורה לספרדית

irushkush

New member
מורה לספרדית

שלום לכולם אני אשמח אם תעזרו לי אני מתה ללמוד ספרדית.. למדתי בעצם שנה שעברה במשך כמה חודשים.. אני לא טובה רק התחלתי.. אבל מה, המורה שלי לא היה משהו.. לא מקצועי והכל.. אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על מורה באזור ירושלים... תודה מראש

rmoses1

New member
ברוכה הבאה לפורום

היי, בקישורים של האתר יש רשימה של בתי ספר ללימוד ספרדית, את יכולה לבדוק שם ולהתרשם בעצמך. נשמח אם תמצאי שם משהו ותחזרי לפורום לעדכן במי בחרת ולמה, ועוד יותר נשמח אם תתחילי ללמוד ותעדכני אותנו. לגבי מורים פרטיים - תמיד אפשר למצוא מודעות ברחוב על כל מיני אנשים שמלמדים, אבל לדעתי יותר כדאי לקחת קורס מסודר. בינתיים את מוזמנת לעיין במאמרים ובקישורים שבפורום ולהתחיל ללמוד את יסודות השפה. כמובן שבכל שאלה שיש לך את מוזמנת לשאול אותנו בפורום. שיהיה לך בהצלחה. ראובן

shellyland

New member
יש קורס מצויין באוניברסיטה העברית

אמנם הוא רק לסטודנטים, אבל אני בטוחה שאף אחד לא ישים לב אם "תתפסי עליהם טרמפ", וככה זה גם יהיה לך בחינם. פרטים אפשר למצוא בשנתון מדעי הרוח.

shellyland

New member
יש כמה

זו שאני יודעת להמליץ עליה שמה פאני, לא זוכרת את שם משפחתה.

irushkush

New member
שלי...

אני מאוווד אשמח אם אתה תתני לי איפה באוניבסיטה העברית... כי אני לומדת בגבעת רם.. אז בעיקרון זה יהיה אחלה... אבל אני לא ממש מבינה איפה ואיך לברר דברים כאלה.... אשמח אם תעזרי לי

shellyland

New member
כנסי לספרייה של הר הצופים

בקומה הראשונה יש אולם קריאה ובו אפשר למצוא את שנתון מדעי הרוח (תבקשי עזרה מהספרנית). תפתחי את השנתון בחלק של החוג ללימודי אמל"ט (אמריקה הלטינית) ושם תחפשי קורס שקוראים לו "ספרדית מתחילים" או "מבוא לספרדית". ליד שם הקורס תראי את שם המרצה, הימים והשעות בהם מתקיים הקורס ומספר החדר בו הוא מתקיים. תעדכני אותי אם הצלחת למצוא.

rmoses1

New member
יש כאן את כל הפרטים

בקישור הזה! ראובן אגב, יש שם כמה קורסים שנראים מאוד מעניינים.. יש למישהו אולי תקצירים שלהם ?

shellyland

New member
אולי יש לי עדיין

סיכומים של אחד או שניים. מה מעניין אותך?

rmoses1

New member
למשל

29110 מבוא לתרבות אמל"ט 29148 חברה ותרבות בעולם החדש 29650 עלייתן ונפילתן של האימפריה האינדיאנית: אצטקים,מאיה,אינקה 33950 המפגש בין ספרדים לאשכנזים באמריקה הלטינית 33703 הטמאים: הגירה וזנות - ניסיונה של ארגנטינה

למעלה