CrAzYJohnnie
New member
מורה נהיגה בתל אביב ומספר שאלות נוספות על טופס ירוק ותאוריה
לפי מה שהבנתי, זה מה שצריך לעשות לפני שניגשים להתחיל ללמוד נהיגה:
1. להוציא טופס בקשת רישיון עם תמונה שלי עליו
2. לעשות בדיקת ראיה ולהחתים את האופטומטריסט על טופס הבקשה
3. להחתים את רופא המשפחה על טופס הבקשה
4. לעבור תיאוריה (63 ש"ח)
שאלות לגבי התהליך המקדים:
1.זה אפשרי לגמור עם כל זה ביום אחד? או שזה לוקח זמן? בהנחה כמובן שאני מוכן לתאוריה באותו יום ולמדתי לפני
2.האם מקבלים את תוצאות התאוריה ביום שעשיתי אותה ואיך?
3.לפי מה שהבנתי טופס בקשת רישיון לא עולה אבל האם ההצטלמות במקום עולה? האם בדיקת הראיה עולה?
זה לגבי התהליך המקדים
עכשיו, איפה ואיך אתם ממליצים ללמוד נהיגה? שמעתי וקראתי קצת על סמארטדרייב שמשלבים 28 שיעורי נהיגה עם סימולטור וספר תאוריה ב - 3,900, אבל אז נתקלתי בכל מיני פוסטים בפורומים שונים שאומרים שהם יקרים מידי ושהסימולטור הוא ביזבוז זמן ולא תורם בכלום.
האם מומלץ יותר ללמוד עם מורה פרטי או חברה כמו סמארטדרייב, ואם עם מורה פרטי איך ומאיפה אני בוחר? מאיפה לי לדעת שהוא אמין, בטוח וטוב? שהוא לא יתחיל לעשן לי באמצע הנהיגה ולשים מוזיקה על פול ווילום? יש איזה מאגר מומלץ של מורים (תל אביב אם זה עוזר)
כמה עולה שיעור נהיגה בממוצע? האם יש מינימום שיעורים בחוק? מה ממוצע השיעורים לנער בגילי?
אני כרגע 16.6, לפי מה שהבנתי אני חוקית יכול ללמוד ובספטמבר לעשות טסט.
אשמח להסבר כללי על איך כל התהליך הזה הולך וכמובן תשובות לשאלות הספציפיות ששאלתי, ואם יש לכם מורה ספציפי שאתם מכירים בתל - אביב זה בכלל יהיה נהדר,
תודה רבה רבה מראש
לפי מה שהבנתי, זה מה שצריך לעשות לפני שניגשים להתחיל ללמוד נהיגה:
1. להוציא טופס בקשת רישיון עם תמונה שלי עליו
2. לעשות בדיקת ראיה ולהחתים את האופטומטריסט על טופס הבקשה
3. להחתים את רופא המשפחה על טופס הבקשה
4. לעבור תיאוריה (63 ש"ח)
שאלות לגבי התהליך המקדים:
1.זה אפשרי לגמור עם כל זה ביום אחד? או שזה לוקח זמן? בהנחה כמובן שאני מוכן לתאוריה באותו יום ולמדתי לפני
2.האם מקבלים את תוצאות התאוריה ביום שעשיתי אותה ואיך?
3.לפי מה שהבנתי טופס בקשת רישיון לא עולה אבל האם ההצטלמות במקום עולה? האם בדיקת הראיה עולה?
זה לגבי התהליך המקדים
עכשיו, איפה ואיך אתם ממליצים ללמוד נהיגה? שמעתי וקראתי קצת על סמארטדרייב שמשלבים 28 שיעורי נהיגה עם סימולטור וספר תאוריה ב - 3,900, אבל אז נתקלתי בכל מיני פוסטים בפורומים שונים שאומרים שהם יקרים מידי ושהסימולטור הוא ביזבוז זמן ולא תורם בכלום.
האם מומלץ יותר ללמוד עם מורה פרטי או חברה כמו סמארטדרייב, ואם עם מורה פרטי איך ומאיפה אני בוחר? מאיפה לי לדעת שהוא אמין, בטוח וטוב? שהוא לא יתחיל לעשן לי באמצע הנהיגה ולשים מוזיקה על פול ווילום? יש איזה מאגר מומלץ של מורים (תל אביב אם זה עוזר)
כמה עולה שיעור נהיגה בממוצע? האם יש מינימום שיעורים בחוק? מה ממוצע השיעורים לנער בגילי?
אני כרגע 16.6, לפי מה שהבנתי אני חוקית יכול ללמוד ובספטמבר לעשות טסט.
אשמח להסבר כללי על איך כל התהליך הזה הולך וכמובן תשובות לשאלות הספציפיות ששאלתי, ואם יש לכם מורה ספציפי שאתם מכירים בתל - אביב זה בכלל יהיה נהדר,
תודה רבה רבה מראש