מורה פרטי לעומת קורס

ניניני1

New member
מורה פרטי לעומת קורס

שלום. אני מעוניינת להתחיל ללמוד תוכנת תלת מימד- כנראה סטודיו מקס. שאלותי הן: מה לדעתכם עדיף?- לקחת שיעורים פרטיים טיפין טיפין, או שלהרשם לקורס מקיף?. בחישוב גס עושה רושם שבשני המקרים ההוצאה שווה, פחות או יותר(או שאולי אני טועה?), אך- האם יש כאלה שממליצים אחרת, ולא רק מבחינה כספית? ולמה? ראוי לציין שבתור התחלה אני מעוניינת בהדרכה בסיסית ביותר לגבי תפעול התוכנה. בהמשך אבחר "תחום התמחות". כמו כן מעוניינת ליצור קשר עם מורה פרטי עם נסיון מאיזור המרכז. ושאלה אחרונה- כמה יכולה לעלות שעה של שיעור פרטי? תודה

בתור מדריך בחשיפה ובעוד מקומות..

עדיף שיעור פרטי והיתרונות רבים. העלות זולה יותר. מחיר שיעור נע בין 80 ש"ח-150 ש"ח לשעה. מקווה שעזרתי

tamirri

New member
יתרונות וחסרונות

היי אני נותן שעורים פרטיים במקס ואני יכול לפרט מהם היתרונות והחסרונות יתרונות שעור פרטי על קורס 1.מורה פרטי מתקדם בקצב שלך ואת לעולם לא תשארי מאחור 2.יש אנשים שמתקשים בלימוד בקבוצה גדולה ועבורם זו השיטה הטובה ביותר 3.את יכולה להתחרט מתי שאת רוצה מבלי לשלם כסף מראש ולהפסיק את הלימודים לפעמים סטודנטים מגלים שהתחום הזה פשוט לא מעניין אותם או לא מתאים להם 4.מורה פרטי מתאים עצמו אליך מבחינת זמנים כך שהוא לא פוגע בסדר היום שלך יתרונות קורס על שעור פרטי 1.קורס "טוב" הוא חוויה שלמה פוגשים אנשים מחליפים דעות וכו' 2.קורס הוא יותר תובעני ,את חייבת לעמוד בדרישות הקורס (מטלות וכו)אין הנחות, זה חשוב לאנשים שיש להם קושי במשמעט עצמית מבחינה כספית הם די שווים לאדם הממוצע (לאנשים עם תפיסה מהירה יש יתרון בשעור פרטי, הם קובעים קצב מהיר יותר ולוקחים פחות שעורים) בברכה תמיר [email protected]

zman3d

New member
אם יש לך משמעת עצמית

אז שיעורים פרטיים ממישהו טוב הם אופצייה הרבה יותר טובה.

CaptainNellson

New member
אוקי, אני השתכנעתי

מה אתם אומרים על לעשות שירשור המלצות למורים פרטיים? אם יש מורים שרוצים להשאיר הודעות ולהגיד מה הם יודעים ללמד וכאלה אז תעשו את זה פה. אני מחפש כבר כמה זמן מורה פרטי.

אולי מאיה?

יש לי ניסיון גדול יותר במקס, אבל עכשיו התחלתי ללמוד מאיה וממש אהבתי, במיוחד בגלל הממשק שלדעתי יותר טוב, ויותר אפשרויות מידול. בכל מקרה, אי אפשר להגיד שאני ממש מקצוען באף אחת מהן, אבל אני חושב שכדאי לשאול את החבר'ה כאן (מנסיון - יש פה אנשים עם ידע מרשים למדי, ניסיון ועצות טובות).

למעלה