מורה פרטי

MaNitma

New member
מורה פרטי

מישהו פה מכיר איזה מורה פרטי/ת ליפנית באיזור המרכז? הידע שלי בשפה די בסיסי ולהתקדם לבד רק על פי האינטרנט זה די קשה אז שקלתי כיוון של מורה פרטי... רציתי לקחת קורס בברליץ אבל אין לי זמן עד הגיוסלצערי... :\ בכל מקרה אם מישהו יכול להפנות אותי אני אודה לו מאוד.

Aozora

New member
דווקא יש

כמה מורות פרטיות באזור המרכז...רק שכרגע אני לא יכול למצוא את הטלפונים...אני התקשרתי לשגרירות יפן פה והם נתנו לי את המספרים.... הן לוקחות 150ש"ח לשעה.... מתי את\ה מתגייס? אני באותו מצב של לפני גיוס והמורה שלי מעפנה אבל החלטתי שאני רק אלמד איתה עד לגיוס ואז נראה מה עושים למישהו קצת יותר נורמלי....

MaNitma

New member
תחילת מרץ

150 ש"ח לשעה? זה די הרבה... והם לא מעבירים קורסים בקונסוליה? מן הסתם ברוב הקונסוליות מלמדים שפות. השאלה אם כדאי להתחיל ללמוד בכלל אם יש לי רק עוד 3 חודשים עד הגיוס? (בהנחה שבצה"ל לא מדברים יפנית והידע שלי לא יישמר במיטבו
)

Aozora

New member
זה מלא

150ש"ח נראה לי המון, לשמחתי המורה שלי חיה בחור ולא יוצאת מהבית, אז היא לוקחת ממנו 50ש"ח לשעה...אז לעת עתה לפחות שיחקתי אותה. צה"ל לא יתמוך כ"כ בלימודי יפנית...חחח...לצערי! ולקונסוליה היו פעם שיעורים אבל הם ביטלו את זה כך שמורים פרטיים (או בתי ספר מאורגנים) הם התקווה היחידה נראה לי... מאיפה אתה במרכז, ד"א?

Orandajin

New member
תרשו לי להצטרף לשיחה

אני רואה שאנחנו מדברים באותו נושא NEKO - איך אתה לומד יפאנית? אם מורה או בלי? מה דעתך לארגן קבוצת לימוד? MaNitma - ברור שצה"ל זה לא המקום הכי טוב לשמר שפות, אבל יש חיים גם מחוץ למסגרת, אני מבין שאתה עתודאי, או שאני טועה? אתה יודע כבר איפה תשרת? וגם באמת, יש עוד הרבה זמן עד מרץ. Aozora - איפה יש מורים מעפנים שלוקחים 50 שקל לשעה? גם אני רוצה!

MaNitma

New member
אני מקרית-אונו (למי שמכיר)

ולא התכוונתי שבמסגרת צה"ל אני אלמד יפנית
התכוונתי שבגלל שאני אהיה במסגרת צבאית לא יהיה לי זמן ללמוד/לתרגל. ואני לא יודע איפה אני אשרת, אבל ג'ובניק אני כן אהיה (פרופ' 64), אז יש סבירות שכן יהיה לי זמן מחוץ למסגרת. האמת היא שלא משנה באיזו שיטה אתה לומד, ישראל היא לא הסביבה המועדפת ללימוד יפנית, אז עד הטיול ליפן שאני מתכנן אחרי הצבא (שאליו אני מתכנן להגיע עם ידע סביר ביפנית) לא יהיה קל לעלות לרמה סבירה

Orandajin

New member
מי לא מכיר את קרית אונו

אני מרמת גן, לא כל כך רחוק. אולי בכל זאת נמצא איזה מורה באיזור המרכז ונתלבש עליו? מה דעתך? אפילו סתם איזה סטודנט יפאני מהאוניברסיטה. אתה צודק שלא משנה באיזו שיטה אתה לומד, לא תגיע רחוק ללא תרגול אמיתי, אז לדעתי השיטה הכי טובה היא לנסות לתרגל את השפה עם דובר ילידי שנמצא בארץ. כך מצאתי לי דובר הולנדית לתרגל את ההולנדית שלי וזה היה ממש מצוין. אגב לגבי טיול ביפן - אתה צודק, ידע ביפאנית לא יזיק לך בכלל. אני הייתי שם לפני שנתיים ואלמלא ידעתי כמה קאנג'י, הייתי ממש מסתבך.

Aozora

New member
מורה ליפנית

051-227172 ורד מורה ליפנית באזור המרכז שלוקחת 150ש"ח לשעה...שגרירות יפן נתנה לי את הטלפון...דוזו...

MaNitma

New member
עדכון מורה פרטית

בשעה טובה ומוצלחת קבעתי שיעור ראשון עם רומיקו-היפנית-מרעננה. שם קליט...
...שלוקחת 100 ש"ח לשעה. אבל זה לא נורא. תודה לאפרת ולכולם על ההצעות והטלפונים... ותודה ל-Aozora שהתקשר לשגרירות יפן כדי לברר טלפונים של מורות.

למעלה