מורות חיילות בשמ"ע

carmels

New member
מורות חיילות בשמ"ע

שלום לכולכם. בפברואר הקרוב אני מתגייסת לצה"ל והולכת לשרת בתור מורה חיילת בשמ"ע. אני עוד לא יודעת באיזה מקום יציבו אותי ועוד פחות מזה יודעת על שמ"ע בכלל ועל התפקיד. הייתי רוצה לבקר באחד המרכזים של שמ"ע וכן לדבר עם אנשים שנמצאים "בעסק" כדי לקבל לפחות מושג כללי על הדבר שאליו אני נכנסת. אם מישהו יוכל לספר לי קצת ולתת לי אולי מספרי טלפון של מרכזי שמ"ע אני אודה לכם מאוד. ערב טוב כרמל

שמע..

יש בארצינו הקטנטנת 5 מועדוני שמע, לפי מה שידוע לי עד כה, והם בתל אביב, חיפה, באר שבע, ירושלים וטבריה.. בכל מועדון יש פעילות שונים לפי הידוע לי, אני מכירה רק 2 מהם- תל אביב, שם פעלתי בפעילות שנים רבות, יש שם כל מיני פעילות שונים, חוגים, מסיבות, קייטנות בקיץ וטיולים שונים בכל רחבי הארץ... יש שם גם שיעורי עזר לתלמידי חטיבה ותיכון, למי שרוצה... וירושלים, למדתי רק שנה כשהייתי קטנה, יש שם שיעורי דיבור וחוגים, יש שם גם בית ספר לילדים דתיים, אם אני לא טועה. זה כל מה שאני יודעת
בחיפה שמעתי שיש גם בית ספר לילדים לקויי שמיעה ויש גם להקה.. אשלח לך במסר מ"ס טלפון של שמע תל אביב.. בהצלחה!

carmels

New member
קצוות מפוצלים

אני גרה בערבה... קצה העולם, חור נידח, הנוף היפה ביקום. ותודה... :)

המרחפת

New member
יש אנשים שהמדבר נמצא בנשמה שלהם.

ויש אנשים שלא. את מוזמנת לעשות לך יום חופש ולנסוע לבאר שבע (תתאמי מראש)ושם לפגוש חיילות, תלמידים וכל הסגל, שיסבירו לך על התפקיד. או, אם בא לך להרחיק אף יותר,לעיר האורבנית, עד לשמע תל אביב. תגיעי לשם בשעות הצהריים- אחר הצהריים ותוכלי לפגוש מי שיסביר לך על הקורס, השירות, תנאי המגורים והתפקיד עצמו (שכמעט כל מורה חיילת אומרת שהוא מאתגר ומעניין בצורה מדהימה) הנה הטלפונים של שני המרכזים, ושמות המנהלים שמע באר שבע (נאווה) 08-6492002 שמע ת"א (זבולון) 03-5715656

למעלה