מורטל קומבט 4(מי שיביא אתר יפוצה!) מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד מורטל קומבט 4??
O orbigman New member 29/6/01 #1 מורטל קומבט 4(מי שיביא אתר יפוצה!) מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד מורטל קומבט 4??
T The_Trasher New member 29/6/01 #2 ftp://in:[email protected] ו... תקרא את מה שכתוב בתיקיות עם השם הארוך!
O orbigman New member 30/6/01 #5 לא ftp, תביא אתר רגיל..... אם אתה מכיר אתר רגיל שממנו אפשר להוריד את המשחק אז תביא לי לא FTP כי אני תמיד מסתבך עם זה
לא ftp, תביא אתר רגיל..... אם אתה מכיר אתר רגיל שממנו אפשר להוריד את המשחק אז תביא לי לא FTP כי אני תמיד מסתבך עם זה
S shreder5 New member 1/7/01 #6 יש לי את המשחק יש לי את המשחק אם תבקש יפה אני אעלה אותו על השרת של YAHOO BRIFCASE
S shreder5 New member 6/7/01 #11 חכה עוד קצת אם יש לך סבלנות עד תחילת חודש הבא שאז אני אקבל אינטרנט דרך כבלים שזה מהיר מאוד ואז אני אוכל להעלות כל משחק שתבקש לרשת באינטרנט שיש לי עכשיו קשה להעלות אז חכה קצת.
חכה עוד קצת אם יש לך סבלנות עד תחילת חודש הבא שאז אני אקבל אינטרנט דרך כבלים שזה מהיר מאוד ואז אני אוכל להעלות כל משחק שתבקש לרשת באינטרנט שיש לי עכשיו קשה להעלות אז חכה קצת.