מורידה בפניכן את הכובע

חצרונית

New member
מורידה בפניכן את הכובע

ביום ד' עבדתי על עוגת הקומותיים ליום הולדתה של בתי (לא רציתי משהו מסובך, עוגה עדינה בשני צבעים ופרחים קרוצים מעליה) השתמשתי בעוגות בתבניות 28 ו 23 העוגות יצאו יופי, קניתי קילו של בצק סוכר. צביעת העוגה בורוד היתה נהדרת והיה ממש כיף לעבוד עם הבצק. לקחתי כמות של בערך 600 גרם כדי לעבוד על העוגה הגדולה. רידדתי ואפילו הצלחתי לצפות נהדר את העוגה, הייתי כל כך מרוצה מעצמי. ואז התחלתי לעשות שטויות, ניסיתי לעבוד עם הצובטנים ואז קרעתי את הבצק, אז אחרי 2 לחיצות עם הצובטנים התחרטתי וניסיתי לעשות טלאי כדי לתקן, ואז גיליתי סדקים בעוד מקום. וניסית לתקן גם שם, לבסוף החלטתי שאני קורצת כמות כל כך ענקית של פרחים ולבבות כדי להסתיר את כל הפאדיחות, הבת שלי היתה כבר על סף בכי, אז נתתי לה לקרוץ פרחים קטנים (האמת, החלק שלה הכי יפה בעוגה- הייתי צריכה לתת לה לעשות את כל העבודה.) בקיצור אחרי שעות של עבודה יצאה העוגה הכי קיטשית בעולם ואמא על סף ייאוש. ובנוסף מעלות לכאן בנות עוגות ראשונות- שאין מה להגיד, נהדרות. טוב אני יודעת שזה ארוך, אבל הייתי חייבת קצת להשתפך
 

michahz

New member
כשעובדים עם הצובטן צריך לרדד בצק

עבה יותר כדי לא להגיע לעוגה. מתי רואים תמונות?
 

brownie65

New member
כל ההתחלות קשות../images/Emo8.gif

ועוד לקחת על עצמך פרוייקט של עוגת קומות! קילו אחד לא מספיק לשתי עוגות 28 ו 23. אם הכמות הספיקה לך כנראה שרידדת את הבדק דק מדי ומכאן רוב הצרות... אני בטוחה שבעוגה הבאה תראי שהכל זורם בקלות רבה יותר, וגם ודאי למדת מטעויות העוגה הראשונה!
 

חצרונית

New member
אני לא מתייאשת

אכן חשבתי שהסיבה היא שהבצק דק מדי התמונות צולמו במצלמת סטילס אז צריך לחכות לפיתוח העיקר שהילדה תהנה מחר לא פלא שהלכתי על עוגת קומותיים, אצלכן זה נראה כל כך פשוט
 
למעלה