מורידים את פיק אפ

idanasor

New member
להציל את פיק אפ 100%..חובה להכנס...

אולי קצת ארוך... אבל זה בטוח 100% יציל את פיק אפ... פיק אפ בVOD מיום חמישי עד יום שבת בלילה... אז צריך לעשות משהו בקשה לזה... אני כבר עשיתי... היום אני בא לראות את הפרקים של פיק אפ... ופתאום יש תקלה ועוד פעם תקלה ועוד פעם תקלה ושוב ושוב... התקשרתי אליהם והם אומרים שלא יהיה וי או די היום.... ואני לא ראיתי במשך השבוע את הפרקים של פיק אפ-בשביל לא לראות את הפרסומות ולראות ברצף ביום חמישי,שישי, או שבת.... ואז אומרים לי שאין היום וי או די.... אז התחלתי כל כך לנזוף בהם......! ! ! אמרתי מה זאת אומרת שהיום זה לא יהיה?? מלא פיק אפ היה גם מחר וכל השבוע... אז לא היה אכפת לי והייתי רואה מחר... בקיצקצ... צעקתי עליהם ואמרתי להם מה הקטע שלהם שזה רק בסופי שבוע.... וחיכתי בהמתנה איזה 10 דקות בטלפון... אז הם אומרים לי... שאין מלא צפיות בפיק אפ... ולא מלא מתלוננים.... התחלתי כל כך להתעצבן... והיא הבטיחה לי שהיא תעביר את המסר שלי.... עכשיו איך אפשר להציל את פיק אפ???? נציגת הוט אמרה שלא מלא מתלוננים,נכון??? עכשיו כולםםםםםםםםםםםםםם.... להרים טלפונים ולהתקשר.....ולהתלונן....עכשיו.... 1800-206900 שיחת חינם מכל טלפון... אולי תחכו קצת זמן בהמתנה כי היום יום שבת.... אבל אנחנו יכולים להשפיע.........!!!! תצעקו ותגידו שרק יפתחו את הפורום של פיק ויראו כמה תלונות יש על -הוט-.. שכולם יתקשרו ויציפו אותם...... ותגידו שאם עכשיו יש תקלה,איך יהיה אפשר לראות פיק אפ? לחכות עד השבוע הבא????? בקיצקצ.......................... אתם יכולים להשפיע בגדול......... פיק אפ בידיים שלכם... עידן.

רויושה

New member
הצילו! רוצים להוריד את פיק אפ../images/Emo7.gif

אנשים זה לא מצחיק בכלל ראיתי בפנאי פלוס שהפסיקו את הצילומים כי אין צופים ואין רייטינג ויכול להיות שיורידו את פיק אפ אנשים תתחילו לצפות ותביאו את חברים שלכם גם
פיק אפ צריכה להשאר באוויר
מקס אני אוהבת אותך תעשה לי ילד !!!!

idanasor

New member
טוב באמת שאתם רוצים להציל את פיק אפ

מישהו התקשר???? זה בשביל כולנו.............

ראיתי גם את הכתבה וזה לא בדיוק ככה

כתוב שם שרק הפסיקו את הצילומים לתקופה קצרה ולא מורדים אותה ביגלל שהמפיקים של הסידרה אומרים שזאת רק ההתחלה אחוזי הריטינג יעלו אם הזמן...

idanasor

New member
בסדר אבל....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה אתם לא מתקשרים להוט?????????

לאו13

New member
לאאא אסור להוריד את פיק אפפפ!!!

למה?! אוףףף שיעברו ערוץץץ כל מה שמתחיל בערוץ 10 אין לו רייטינג (לא שיש לי בעיה אם ערוץ 10..)ככה זה!! כמו אקזיט...בערוץ 10 כמעט לא היה להם רייטינג ואז הם עברו לערוץ 3 וכולם רואים אותם..!!

tc2005שלי

New member
יש לי רעיון!

בוא נחתום על עצומה... דבר שני: כמעט כל מי שאני מכירה רואה את הסדרה הזאת... דבר שלישי: אני מנסה לפרסם את הסדרה בכל אתר אפשרי... דבר רביעי: כנסו לאתר- www.pickup10.tipo.co.il (זה לא אתר על פיק אפ) ותדברו עם המנהלות, אולי הן יוכלו לעזור!)

idan000

New member
או ש............................

תתקשרו להוט ותתלוננו שאין פיק אפ במשך השבוע... ואז יראו שיש ביקוש רב.............................. 1800-206900 שיחת חינם......

סורי....

אממ יש לי יס...חח ועכשיו ברור למה יס יותר טובים..?! חחח..טוב עזבו אממ לפי דעתי תתקשרו באמת אז אולי יסדרו את זה תנסו להשפיעעעע...!

ורוניק 1

New member
לא יורידו את פיק אפ! תירגעו אנשים..

ראיתם פעם סדרה שהורידו אותה באמצע שלה רק בגלל שאין ריטינג? זה לא מקצועי אי אפשר לעשות דבר כזה גם אהבה מעבר לפינה הייתה ככה בהתחלה ואף אחד לא הוריד אותה ויש סדרות שיש להם פחות רייטינג ואף אחד לא נוגע בהם.. מה ההיסטריה?!

elii1988

New member
יורידו ועוד איך יורידו../images/Emo163.gif

הערוץ הזה רק מפסיד כסף...כל פרק שעובר ערוץ 10 רק מפסיד מהסדרה בגלל ריטינג נמוך...ואם זה ימשך כך היא תרד מהמסך תיהיו מודעים לכך!

שירהX

New member
אתה כזה נודניק ועלוקה אלי

אם אתה כל כך שונא את פיק אפ צא מהפורום הזה נמאס ממך ילד קטן ומעצבן שאף אחד לא אוהב אותו ומחפש תשומת לב בכל מחיר...

למעלה