מורידים גבס בקרוב ועוברים לנעליים:-

galitkash

New member
מורידים גבס בקרוב ועוברים לנעליים:-

סוף סוף אנו מחכים לזה בקוצר רוח ביום ראשון בעוד שבוע ויומיים אנו מורידים את הגבס ועוברים לנעליים על בר. סוף סוף אמבטיות כמו שצריך וואו איך שאנו מחכים לזה. אני מקווה שצח יתרגל מהר לנעליים למרות שיש לי הרגשה שיהיה לו די קשה (מהסיפורים שאני קוראת פה) בכל אופן שיהי לכולם סוף שבוע נעים גלית

galitkash

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Adoushi

New member
היי גלית

איך שהזמן עובר מהר. מחזיקים אצבעות לעוד שבוע ויומיים. תקווי לטוב בקשר לנעליים. הסיפור שלנו דווקא יעודד אותך: לידיא התרגלה לנעליים ממש מהר והיום היא בת 13 חודשים ואין לה כל בעיה לישון עם הנעליים בכל מיני תנוחות: על הבטן, על הצד, על הגב. היא גם זחלה עם הנעליים ועמדה. ועכשיו כשהיא הולכת היא מנסה ללכת איתם (אם נותנים לה לפתח את זה היא בטח תצליח) אבל אנחנו חוששים שתיפול.

רחליקה1

New member
גלית יקרה, לא בהכרח קשה..

נכון שלאחרונה יש סיפורי התמודדות עם הנעליים אבל לנו יש סיפור אחר לגמרי... מתן קיבלה את הנעליים בצורה מדהימה ללא כל קושי (אחרי שיצאנו מביה"ח עם הנעליים היא ישר נרדמה לה וכשהתעוררה אמרתי לה שאין אף ילדה בגילה שקיבלה כל כך מהר מגפיים של Prada... אולי בגלל זה?) לא יודעת, אבל אצלה לא היה כל כך קשה וגם אצל אגם הבן של הירוקה.. אז, אנחנו כאן לכל מקרה, שיהיה קל, האמבטיות
זה הקטע שמפצה על הכל... תכינו את כל הברווזים
, צפרדעים
ולנו יש גם בייבי היפו קטנטנים... יום טוב, רחלי.

ilana k

New member
קודם כל מזל טוב!!!

ובקשר לנעליים, אל תדאגו. כמו שאת תקבלי את הנעליים, כך גם הילד שלך. למשל אצלינו ליאור בכה בדיוק חצי יום, ואז כבר היה שמח ומאושר כמו תמיד. אז אל תדאגי. אני בטוחה שהכל יהיה בסדר. וכמובן... תהנו מהאמבטיות

עוד שבוע קצרצר...

תרימו כבר מעכשיו לצח את הרגליים יחד. מהברכיים מהיריכיים... כשאתם קונים נעליים שימו לב שהמידה לא גדולה מידי. קנו גרביים דקות. שימו לב לאורך הבר למדבקת הפלסטיזוד..... כך תוכלו אולי קצת להקל על הימים הראשונים. בהצלחה

למעלה