מורים ליוגה או קורסים בבאר שבע מחפשת כבר תקופה - קורסים ליוגה בבאר שבע או בסביבה
D dover New member 26/2/07 #1 מורים ליוגה או קורסים בבאר שבע מחפשת כבר תקופה - קורסים ליוגה בבאר שבע או בסביבה
ס סטיוויה New member 26/2/07 #2 ממש לא חסרים יש את אירית לביא,אוהד רייס(איינגר),הדרך הדרומית. כנסי לאתר מורי היוגה ותוציאי מספרי טלפון. בהצלחה.
ממש לא חסרים יש את אירית לביא,אוהד רייס(איינגר),הדרך הדרומית. כנסי לאתר מורי היוגה ותוציאי מספרי טלפון. בהצלחה.
ס סטיוויה New member 28/2/07 #4 נזכרתי שהיו כאן שרשורים בהם סיפרו על שיעורים דרך האוניברסיטה.ואני יודעת שיש בחלק מהמתנס'ים.לא מכירה את המורים עצמם.
נזכרתי שהיו כאן שרשורים בהם סיפרו על שיעורים דרך האוניברסיטה.ואני יודעת שיש בחלק מהמתנס'ים.לא מכירה את המורים עצמם.
0 0 אור 0 New member 28/2/07 #5 אין לי שמות ספציפיים אבל יש המון בעומר היתה פעם מישהי מצוינת ובמכללת קיי יש גם יוגה, ויש גם משהו שמשלב יוגה עם צ'י קונג ראיתי את הדף שלה בתחילת השנה וקיבלתי המון המלצות, אבל בסוף לא הלכתי
אין לי שמות ספציפיים אבל יש המון בעומר היתה פעם מישהי מצוינת ובמכללת קיי יש גם יוגה, ויש גם משהו שמשלב יוגה עם צ'י קונג ראיתי את הדף שלה בתחילת השנה וקיבלתי המון המלצות, אבל בסוף לא הלכתי