מורין

פרויז1

New member
../images/Emo151.gifיהודי פרסי מעיר המחוז הצפוני,

יהודי פרסי מעיר המחוז הצפוני, אספהאן, לוקח את כל המזוזות של הבית לבדיקה אצל סופר סתם שהיה גם רב גדול. הרב פותח ובודק ומוצא שאחד מבתי המזוזה ריק. הרב שואל את היהודי לפשר הענין והוא עונה לרב : כבוד הרב! זאת המזוזה שאני כל הזמן נשבע לאשתי שאני לא בוגד בה.

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif גברים :

נשים אוהבות להתחתן עם בעל שיהיה חזק כאריה, עובד כמו חמור, נאמן כמו כלב, מבדר כמו קוף, ואמין כמו תרנגול. אבל אחרי החתונה מתברר להן שגבר הוא אכזר כמו אריה, חסר תבונה כחמור, תוקפן ככלב, מכוער כקוף, וכמו התרנגול שאוהב את כל התרנגולות...

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifהטורקי :

אומרים לטורקי : מה יותר טוב? ישר(גם: ימין) או עקום (גם: שמאל) ? הוא עונה : ישר. שאלו למה? אמר תראו : פעם אבא שלי שגל ישר יצא חי, אבל פעם עשה עקום ומת... به ترکه میگن به نظرت راست بهتره یا چپ؟ میگه راست. میگن چرا؟ میگه اخه بابام یه بار راست کرد،حالشو کرد اما یه بار چپ کرد،مرد!!!

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifיחסים אישיים :

שאלו מישהו : אתה מכיר באל? עונה: אם אין לנו קשרים, איך אכיר? به غضنفر میگن خدا رو میشناسی ؟ میگه وقتی رفت و آمد نباشه از کجا بشناسم !

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifאישה שיכורה :

משהו בהסבה : האישה האספהאנית יוצאת לבלות תחת הבטחה לבעלה לחזור עד 24:00. היא מבלה טוב, משתכרת וחוזרת ב 3:00 . רק נכנסת האורלוגין עושה : קוקי, קוקי. והאספהאנית ממשיכה עוד 10 פעמים קוקי, קוקי. בבוקר בעלה שואל מתי הגעת? אמרה 12. ענה : דרוש לנו אורלוגין חדש. כי בשעה 3, הוא עשה 3 פעמים קוקי, ועוד 4 קוקי, הגרון שלו ניצרד, השתעל, עשה עוד 3 קוקי, ציחקק, השלים ל 12 קוקי, הרגל שלו נתפשה בשולחן, נפל והתקלקל.

פרויז1

New member
לשרטט את מערכת המין של האישה :

המחנך מעמיד את תלמידתו ליד הלוח ואומר לה לשרטט את מערכת המין של האישה. מרוב בושה התלמידה משפיפה את ראשה, הטורקי מסוף הכיתה צועק היא מעתיקה! استاد دختره رو ميبره پاي تخته ، ميگه دستگاه تناسلي زن رو بکش ! دختره خجالت مي کشه سرشو مي ندازه پايين ،‌ترکه هم از ته کلاس داد ميزنه ميگه : استاد -داره تقلب مي کنه !!

IBP1

New member
ולזה אתה קורא מצחיק?!

ועוד צוחקים על הטורקי כאן כאילו הוא היחיד שהיה חושב שהיא לא יודעת מה יש לה למטה.... בכלל לך תדע אם פעם קראו לה ירון כהן התימני ....והיום דנה ....אינטרנשיונל.... לך תדע.....

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איציקון, בוקר טוב יקר שלי !!!

שמחים לראות אותך ולקרוא את דבריך המעשירים. לטורקים שהיגרו לפרס, לא היתה השכלה, לא תארים אקדמאיים, לא הבינו בכלום, אנשים מתקופת האסבבן. לא שבפרס חסרים כאלא, אבל זה מה שאפיין את מהגרי העבודה הטורקיים באירן. אז הרבה פולקלור פרסי התפתח סביב הטורקים האלה. וים של בדיחות. משהו בסגנו ה"כורדי " בישראל. עכשיו אני מקווה שחבריי הכורדים לא ייעלבו. בוקר נהדר, ירוק וטוב !

IBP1

New member
אם נהיה כנים ונפתח נושא מזרח תיכון בעייתי....

אז אחד הסיבות להקמה של מדינה פלסטינית ומה שמוגדר "זכות השיבה" (אחד הנושאים הבעייתים החמורים במזרח התיכון הוא בעיית העובדים הפלסטינים. אלה מרוויחים בשוק העבודה הכי פחות כסף ...נתון שיש לזכור במצריים לבד יש כמיליון פלסטינים הבאים מרפיח המצרית ושוברים את שוק העבודה במחירים המגוחחים שלהם ובעבודה הגרועה שלהם. תחשוב שבגללם מיליון מצרים חסרי עבודה. בירדן אותה בעיה!!! במפרץ הפרסי אותה בעיה. הלכתי לאכול ולעוף לעבודה המשיך אח"כ

פרויז1

New member
ועכשיו : פרו טורקית :

תרגום : לילה אחד, התחנת המשדטרה, הקצין תורן וסמל הסיור משתעממים. הקצין אומר לסמל : לך תביא מישהו שנעביר איתו את הזמן, הסמל הולך חוזר עם טורקי. שואל הקצין : מה הוא עשה, עונה הסמל שהטורקי שהה בבית תה ועירבב את הסוכר עם הפין שלו. נשבע הטורקי ואומר לקצין : אדון קצין, הוא משקר! ראשית, אומר הטורקי, הכלי שלי כל כך גדול שלא ייכנס לתוך ספל התה. שנית, מה אני חמור? הכלי שלי יישרף, ושלישית, אם אינך מאמין לי האדון הרצין אז בוא ותלקק את הכלי שלי ותראה שאיננו מתוק!
המקור: يه شب تو کلانتري افسر نگهبان و استوار حوصله شون سر رفته بود افسر نگهبان به استوار گفت برو يکي رو الکي بگير بيار يه کم سره کارش بزاريم استوار ميره و يه ترکه رو مياره افسر نگهبان ميگه:اين مرتيکه چيکار کرده؟ استوار ميگه:تو قهوه خونه با چيزش داشت چاي هم ميزد ترکه ميگه:جناب سروان دروغ ميگه اولش مگه من خرم که با چيزم چاي هم بزنم، چيزم ميسوزه دوما چيز من گنده است تو استکان چاي نميره سوما باور نميکنيد؟جناب سروان بيا يه ليس بزن اگه شيرين بود منو بنداز زندون

למעלה