מוריניו

khayat007

New member
מוריניו

שלום לכולם מעניין אותי מאוד מה אתם חושבים על המאמן השנוי במחלוקת של צ'לסי... אני חייב להגיד את האמת... אותי הוא כבש! אני פשוט מעריץ אותו הוא אלוף המלחמה הפסיכולוגית ופסיכולוגיה בספורט זה 50 אחוז מהמשחק!! הוא שאפתן מאוד (בצורה שעלולה להגעיל אנשים) והוא ממש שחצן אבל זה בדיוק מה שעושה אותו כ''כ מעניין ומיוחד... עצם זה שכל פעם שיש מסיבת עיתונים שהוא מתראיין בה גורמת לי כל כך להתעניין אומר הכל... הוא פשוט גורם לי לאהוב את צ'לסי (נכון שלאחרים זה עלול לגרום לשנוא אותם) ואני מתעניין כ''כ בכל משחק של צ'לסי רק בגללו ובגלל הציפיה לשמוע אותו מגיב אחרי המשחק (כל פעם שהוא מתראיין הוא גורם לסערה תקשורתית בגלל הראיונות ה"פרובוקטיבים" שלו). הרמה של צ'לסי היא לא זו שגרמה לי לעקוב אחריהם (למרות ששנה שעברה שרניירי היה גם חבבתי אותם) אלא הסיבה היא המאמן המיוחד שלהם שיודע לעשות מהכדורגל יותר מכדורגל נטו.... סורי על ההודעה הארוכה :) ודרך אגב... הקבוצה שאני אוהד היא לא צ'לסי היא יובנטוס ואם יהיה משחק יובה נגד צ'לסי אני כמובן אהיה בעד יובה!! אבל זה הגמר האידיאלי עבורי...

לא סובל אותו

הבנאדם שחצן בצורה מדהימה, הוא מבייש את עצמו ואת צ'לסי כל פעם שהוא אומר דברים בסגנון של "רייקרד אולי היה שחקן טוב אבל בתור מאמן הוא לא השיג כלום" אפשר לחשוב מה מוריניו השיג, כולה שנתיים בטופ של הכדורגל העולמי והוא חושב שהוא המאמן הכי טוב בעולם. עם כל הכבוד למוריניו ולעונה המדהימה שלו בצ'לסי צריך לזכור שזה הרבה בגלל שארסנל ומנצ'סטר בעונה איומה מבחינתן וליברפול עדיין לא התאוששה ממה שג'רארד הוייה עשה לה. העונה מוריניו יזכה באליפות, אליפות שהושגה בזכות הרבה 1-0'ים קטנים ומגעילים ובעיקר כדורגל מגעיל ושחצנות עוד יותר מגעילה. אבל ברגע שמנצ'סטר וארסנל יחזרו לעצמן (ויביאו שוערים נורמלים) נראה מה מוריניו באמת שווה. הצלחה נמדדת לאורך שנים ולא בעקבות עונה אחת מוצלחת. בכל מקרה, בלי קשר ליכולות המקצועיות של מוריניו, מבחינה אישית הוא פשוט בנאדם יהיר ומגעיל ואני מאחל לו שיכשל בגדול ומהר ויחזור לחור ממנו יצא(הליגה הפורטוגלית)

גםאני לא סובל אותו

אני חושב כמוך הבן אדם שחצן וזהשהוא ניצח את ברצלונה בגלל טעות שיפוט זה לא אומרשהוא יותר טוב מרייקרד

khayat007

New member
האמת היא...

האמת היא שאני חולק על דעתכם.... לדעתי הוא כן מאמן גדול והגדולה שלו היא בזה שהוא מבין לא רק בכדורגל אלא גם בפסיכולוגיה ועוד הרבה דברים... ההישג המרשים ביותר שלו הוא בכלל עם פורטו ולא עם צ'לסי... הוא זכה בגביע אופא לפני שנתיים ובגביע אלופות לפני שנה. שימו לב איזה קבוצה נהדרת הוא עשה מפורטו ואיך כל השחקנים שם נהיו ידועים פתאום!!! למרות שהם לא קבלו קבוצה ממש גדולה גם מנצ'סטר לא ממש גדולה. השנה הרבה מאוד שחקני מפתח שלהם עזבו (זהו הצד המכוער בכדורגל) וזה רק בזכות מה שמוריניו עשה מהם (לדעתי)... מי באמת הכיר את דקו לפני שנה שעברה?? רק האנשים שממש מבינים בכדורגל ומתעניינים בליגה פורטוגלית (ואין הרבה כאלו וגם אני לא הכרתי אותו) אם כם בשנתיים האחרונות הוא זכה כמעט בכל תואר שהוא יכל (כולל שני גביעים אירופאים אחד בכל מפעל שהוא השתתף בהם) השנה הוא יזכה בליגה האנגלית וזה עוד תואר (דרך אגב כבר יש לו תואר השנה) וגם בליגת האלופות הוא מתמודד חזק... אם הוא יפרוש שנה הבאה אחרי זכייה של צ'לסי באליפות ובצ'מפיונס אני תמיד אחשיב אותו למאמן הגדול ביותר שהיה בעולם אי פעם.... אני לא מגזים

למעלה