מורי ורבותי - הנגב הולך ונופל בידי

adishu

New member
מורי ורבותי - הנגב הולך ונופל בידי

הבדואים וגם הגליל בסכנת איכלוס ע"י מוסלמים. למה אין קריאה בראש כל חוצות לצאת ולישב את כל שטחי ארץ ישראל לפני שנאבד את הריבונות?

Rotema3

New member
אינשאללה יוחזרו כל שטחי פלסטין

לפלסטנאים. אז נחגוג כולנו. ונגיד שוקרן לאחינו השמאלנים.

adishu

New member
הימניים הקיצונים לא יכולים להתאפק

השנאה פורצת החוצה מכל פירצה אפשרית. רק הרמתי את הכדור וקבלתי בעיטת בולה. פעם אחת, פעם אחת, אפשר לקבל תגובה עניינית לשאלה: למה אתם משקיעים כל כך הרבה אנרגיה על שטחים שברור שיחזרו למי שאחז בהם לפני 67 ומזניחים שטחים בלב האומה שהם שלנו לפי כל דין?

Bronx Bomber

New member
אסביר לך משהו. תקשיב טוב מאוד.

אתה הבא בתור. אם אתה כבר מערער על הזכויות של העם היהודי על חלק מארץ ישראל אתה מערער גם על היתר. אתה מעודד את האויב להמשיך לשחרר את כל פלסטין עד הים. אין כזו דבר לפי הדין. הכל הולך לפי הכח. מתי שיפלו טילים על הבית שלך אף אחד בעולם לא יעזור לך.

adishu

New member
בא ואני אסביר לך ואם יש לך יכולת

להבין אתה תפסיק לכתוב שטויות. בשום מקום לא תמצא יהודי שלא טוען שאן לנו זכיות מלאות על האדץ. אנחנו יוצאים מעזה לא בגלל שאן לנו זכויות. יש לנו זכות מלאה להתגורר בארץ ישראל, הארץ המובטחת. הבעיה הקטנה היא שיש אוכלוסיה רצינית במיספרה שאנחנו לא יכולים לאמץ לתוכינו. לכן, מבלי רצון, אנחנו מוותרים על השאיפה לחיות בכל דונם של ארץ ישראל ומנסים לאפשר לעם השני גם להקים מדינה. אם העם הזה יקים מדינה משלו, כך אנו מקווים, הוא יפסיק להקיז מדמינו. אין לאף אחד תעודת ביטוח וגם אין יכולת נבואה מה יקרה. אבל, אנחנו מספיק חזקים כדי שלא יפלו טילים על שום בית.

Bronx Bomber

New member
אתה רק מוכיח דברי הרבי מסאטמר:

"הציונים יפרקו את כל מה שהם בנו". מה תוכל לעשות נגד טילים? הם צצים להם בכל מיני מקומות. פעם פה פעם שם. אם חפצי חיים אנחנו נמנע מהערבים שליטה על שטחים שיקלו עליהם ירי טילים. ואם לא, נעשה כמו שחזה הסאטמר, נפרק גם את תל אביב.

adishu

New member
יש אפשרות להלחם בטילים ע"י

ביטול הסיבה שגורמת להם לירות את הטילים. הם רוצים מדינה. זכות לגיטימית לכל אדם באשר הוא אדם. תן להם מדינה ונטרלת את הסכסוך ישראלי ערבי.

hornyman73

New member
אתה...

אין לי מילים לבן אדם כמוך. אתה גיס חמישי. אתה ערבי חמאסניק!!!

AB17

New member
אל תגיד שהוא חאמסניק

תגיד שהוא "לוחם חופש"

hornyman73

New member
אל תגיד לי מה לומר

אל תגיד לי מה לומר. כמו שאני לא אומר לך מה לומר. אם תנסה לפגוע בי או במשפחתי, עמי ארצי, מולדתי ארץ ישראל הטובה והישנה בעלת ערכי המוסר היפים, עליך לא נרחם כמו שאמרתם, המרחם על אכזרים, הרי אתה אכזר.

AB17

New member
חחחח

אתה מצחיק. כשאתה אומר "לא נרחם" למי אתה מתכוון? למיעוט שנקרא השמאל?

../images/Emo60.gif יש פרוקדס קטן

אתה אומר לו אל תגיד לי מה לומר. ואח"כ אתה כותב כמו שאני לא אומר לך מה לומר. אין קצת סתירה?

למעלה