מורי- כמה שאלות ספויילר:

shanistern

New member
מורי- כמה שאלות ספויילר:

הית באמת מתעניין בגרייס או שיש לו אג'נדה נוספת? מתי אלכס חוזר? מתי אשלי עפה משם? והאם ריילי באמת מת? אני היחידה שהעונה הזו מתחילה לעצבן אותה? מה הקט בין אשלי לפטריק, וגם קייט-מיטש נראה הזוי. תודה תודה

כמה תשובות ספוילר ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

נתחיל בלי להרוס יותר מידי ..(לפחות ננסה) הית וגרייס זוג מה לעשות (אני אישית לא סובלת אותו ) מה שהולך שם קצת מזכיר מיליון סיפורים אחרים שהיו שם כי כל כך!!! ברור שמרכוס דלוק עליה שזה מפחיד! אז זה הולך להיות מעין משולש רומנטי. אשלי מתי היא עפה?אמממ שאלה יפה שאלת,רק תחשבי שאם היא תעוף לא תהיה ביצית!! והסדרה חייבת בי'צ! אלכס- הוא יחזור בתפקיד אורח בפרק כריסמיס (ממש בסוף העונה) ואחרי הפרק הזה הסיכוי היחיד לראות אותו יהיה בשידורים החוזרים . ריילי- זה מה שאנחנו אמורים להבין בפרק האחרון של העונה יש תאונה קטלנית,ריילי מעורב בה וידוע שהוא עוזב את הסדרה בסוף העונה אז עושים 1+1 ומקבלים את ריילי מת
קייט ומיטש- היא מתאהבת הוא ישבור לה את הלב אבל זה בסדר כי ריילי ינחם אותה ,וריילי וקייט הם פשוט זוג מתוק!! אני ממש אהבתי אותם ביחד! שילוב גאוני!! ואשלי ופטריק? הם סתם דלוקים אחד על השניה ולא אומרים כלום,הם עלק החברים הכי טובים אבל ברגע שלאחד מהם יש משהו השני נהפך לירוק מקנאה. וכן,העונה הזאת הזויה ברמות על!!חכי יש עוד פרקים שממש תדפקי את הראש ולא תביני מה לכל הרוחות (דגש על רוחות!!) הם רוצים

shanistern

New member
דווקא אני אוהבת את הית

לפחות הוא שובר את הנוסחא הידועה של בת מדרוברס בן מקילארני. ספוילר ראיתי עכשיו שהוא הציע נישואין לגרייס אבל לפי מה שהבנתי הם לא יתחתנו בסוף- כמה מוכר וידוע ודי, אם ריילי מת זה באמת מוגזם, אין זוג אחד מאושר לרפואה בסדרה הזו, זה כבר מתחיל לעצבן ולהימאס

shanistern

New member
שאלת המשך- ספוילר

אז גרייס והית מתחתנים או לא? והאם היא עוברת לקינסלה?

הסידרה נהייתה ממש מגעילה

הורגים את ריילי? שמעתי על זה וכבר גורם לי לבחילות... בקיצור - דרוברס ראן היא מקום של נאחס..חחח תחשבו על זה, לעבור לגור שם אני לא .

As far as I concern the MD ends at season 6

just after Tess and Nick go to Argentina. Afterwords, it is nothing more tnan a stupid telefilm with no sense at all, unless you're a durg edict in this case you'll gonna admire it!!!! Don't search for sense in it- ther is no.

למעלה