מורן כ"כ אבל כ"כ יצורה..!!!!!

• פותח הנושא guyp2
  • פורסם בתאריך

guyp2

New member
מורן כ"כ אבל כ"כ יצורה..!!!!!

לא ראיתי דבר כזה מאז שמורן אטיאס הייתה בשידור.. בזיון למין האנושי..! כנראה זה השם או מש'ו.. (וסליחה לכל אלו שקוראים להן מורן..)

לימון2004

New member
אני אני... מסכים איתך!!!!

אני לא מבין למה נתנו לה להגיש תדבר הזה??? היא כזו יצורה שאין לה מושג בלהעביר תשידור. היא כל הזמן מחפשת מה להגיד... אין לה מה להגיד והיא לא יודעת לאלתר! זה פשוט זוועה!!! ושוב כמוך, סליחה לכל אלה שקוראים להן מורן :)

guyp2

New member
הוצאת לי ת'מילים מהפה..

זה בדיוק מה שרציתי להגיד..

InnocenceLost

New member
לא נכון

היא דווקא ממש אחלה גם אחרי השידור דיברה איתנו נורמלי וזה היא סתם מאלתרת דברים די דפוקים רוב הזמן אבל זה מצחיק :)

פאק שתשתוק כבר

הקול הצווחני שלה מפריע לי בחלומות בלילה

מה שמוזר הוא לא הקול הצווחני שלה

אלא העובדה שאת חולמת עליה בלילה :S ("הקול הצווחני שלה מפריע לי בחלומות בלילה")

לוטמוש

New member
חח לגמרי.

מה את חולמת על פלצנית קטנה אם קול צווחני שמנסה להצליח או לא מנסה...ובכל מקרה זה לא הולך. לי היא נראית מזה אנטיפטית..(איך שלא רושמים ת'מילה הזאתי)

talhorm

New member
לא נכון, היא חמודה לאללה

ואתם סתם מקנאים... די לחפש לרדת על כל דבר שזז היא חמודה לאללה ולא אמורים להיות לה כישורים להנחות, אבל היא גם מנחה בסדר גמור.

guyp2

New member
מה לא אמור להיות לה כשרון להנחות?!

אז מה היא עושה בדיוק...!? יש לה כישרון בלהיות יפה? ולהצטלם..?! היא צריך להנחות - היא מנחה את התחרות המפגרת הזאת.. שגם אם היום משלמים לי מיליון שקל לא הייתי הופך את תפוז לדף הבית..

talhorm

New member
מי ישמע זאת תוכנית טלוויזה גדולה

כולה משחקון שתפוז היו נחמדים אז עשו בשבילכם, אז לא צריך מנחה ברמה גבוהה, עם ניסיון וכו'. אבל מורן מנחה את זה כמו שצריך, מילא אם היא הייתה מנחה של גיא פינס, אולי אולי הייתי מקבל את הטענה שלך, אבל יודע מה? גם לא. כי אני חושב שהיא אחלה, והיא עושה את התפקיד כמו שצריך.

guyp2

New member
אבל היא גרועה ברמות מטורפות..!!

בחיים לא ראיתי הנחיה כזאת פתטית..!

shirishp

New member
הבחורה טיפשה כמו נעל

אני כ"כ משועשעת לראות את הטימטום, ועכשיו הביאו עוד פרחה - כך שנהיה ממש מעניין. בחיים לא שמעתי כ"כ הרבה שטויות כמו שהיא מדברת עם כל הפדיחות שהיא לא קולטת שהמיקרופון פתוח לפעמים. הבחורה קרועה...

'מנחות נבחרות'

אם הן נבחרות אז מה מורן אטיאס?
דיי דיי,האישה צריכה פרנסה..יולי לא ממש עזרו לה אז היא באה לתפוז. דרך אגב,שימו לב לפוזות שהיא עושה מול המצלמה,פשוט חולה על עצמה.
שבת שלום לכולם.

idoweisman

New member
היא אחלה מנחה והיא מדהימה

איך אתם לא קולטים? אני רציני המנחה הזאת מדהימה כמה שהיא יפה ולא רק שהיא אחלה מנחה מדברת ומעבירה את הזמן גם במצבים הכי חסרי עניין, רוב האנשים פה היו מגמגמים ומתביישים אז היא אחלה של מנחה והיא מדהימה כמה שהיא יפה!

סוקול

New member
צודק

מורן היא באמת מתוקה וחמודה ואפילו אני לבת שלי רוצה לקרוא מורן!!!

למעלה