מורן עוד קטן בשביל להוציא פנינים

מורן עוד קטן בשביל להוציא פנינים

אבל כיוון שבשבילנו כל מילה חדשה שלו היא פנינה רציתי לשתף אתכם להזכירכם- בן 10 חודשים וכבר אומר: אמא, אבא, במבה ודי. לפני שבועיים הוא גם התחיל ללכת וסבתא שלו קנתה לו את זוג הנעליים הראשונות, הוא נראה כל כך חמוד!!!!! אני מתה לשלוח לכם תמונה, אני ינסה בקרוב.
 
גם גלי בת 10 חודשים (עוד יומיים) ../images/Emo65.gif

וגם לה יש כבר פנינים: טן (כן) ולא, מאמא לאמא, ובאבא (בהתאמה נפלאה) לאבא, ואיי לכלבה, שבכלל קוראים לה בוני, אבל בגלל שאנחנו כל הזמן קוראים לה "היי בוני" גלי חושבת שקוראים לה איי. ואיים זה...מים!
 

blue raphsody

New member
ניב בן שנה וחדשיים

עכשיו הוא חולה ולא הולך לגן אבל הפנינים שהוא מוציא בדיבור הם: הוא קורא לסבתא שלי (סבתא רבה שלו) איה ושמה הוא חיה, זה די קרוב. אותי הוא מתסכל שהוא קורא לי אבא אני יודעת שהוא מתכוון אליי וכולם (ז"א אני, בעלי והוריי) מתקנים אותו ואומרים אמא וניב מתעקש על אבא. נ.ב. התמונה ששלחתי היא מאד ישנה, בתמונה ניב בן 4 חודשים, והאנשים הנוספים בתמונה הם הדודים שלו (אח שלי ואישתו) אני אסרוק תמונה חדשה ואני אשלח לפורום.
 

אלה_ה

New member
השמועה אומרת שבקרוב תהיה בפורום

גלריית תמונות. ואז נוכל לארגן משהו נחמד
וכל הכבוד על הזריזות. אני שמעתי "אמא" רק קרוב לגיל שנתיים
 

אלה_ה

New member
בטח שרוצה עזרה ../images/Emo13.gif

איך את בבניית אתרים? אני מתחילה לאסוף הרבה מידע שחשבתי לרכז באתר נלווה כדוגמת האתר של נעה בפורום חינוך לגיל הרך.
 

shanty.G

New member
כל הכבוד לאלה_ה על הקישורים ../images/Emo45.gif

החדשים בפורום בנושא גידול חיות מחמד
במקביל לגידול ילדים ולהריון. מאמרים טובים מאוד, מי שבעניין- שווה הצצה!
 
אריאלי שלי התחילה לדבר מגיל יחסית צ

היום היא בת 19 חודשים ומתאמנת בלי סוף על צמד המילים "לא רוצה", או בגירסה היותר מתוקה שלו: "לא פתאום". לדוגמא: אמא: אריאלי, בואי נכנס למיטה. אריאל: לא פתאום. עוד משהו חמוד אצלה - על כל דבר שהיא לא יודעת מהו היא מצביעה ושואלת "מה זה!" (אצלה זה נשמע כמו הודעה ולא כמו שאלה).
 
למעלה