מורן

מורן

קודם כל רציתי לומר שאני אוהבת את הכתיבה שלך,את התגובות שלך,ובכלל את הפורום המדהים הזה,שעומד רק בזכותך:) אני מקווה להתחיל לפרסם פה גם דברים שאני כותבת... רציתי לדעת אם תוכלי לפרסם שוב סיפור שאני בטוחה בתשעים אחוז שאת כתבת אותו..הסיפור הוא בהמשכים,והוא מספר על בחורה שיש לה חבר,אבל מתפתח משהו בינה לבין איזו מאבטחת בתחנה המרכזית..אני מקווה שבאמת תדעי למה אני מתכוונת ושתפרסמי שוב את אותו הסיפור.. שיהיה לכולם לילה טוב(=

מורן א

New member
../images/Emo51.gif אבטחה צמודה / סיפור

''אבל יש לי חבר'' ''אבל?'' ''זאת אומרת... זאת אומרת שיש לי חבר'' ''וזה אומר... מה בדיוק?'' ''מה זאת אומרת מה זה אומר, מה? זה לא ברור?'' ''זה שיש עכשיו שמש בשמיים, זה ברור. זה שאת עומדת מולי עכשיו במלוא יופייך, זה ברור. וזה שאת מבולבלת, הרשי לי לומר, לי זה די ברור. אבל מהתשובה שלך, שום דבר לא ברור.'' הסמקתי בכל גופי, אני חושבת. פעם ראשונה שאני נתקלת בסיטואציה שמביכה אותי מבהונות רגליי ועד קצוות שערות ראשי. חזרתי מהעבודה, כמו בכל יום, יורדת מאוטובוס אחד ועולה לאוטובוס שני, מאז ששינו את התחנה המרכזית ואת שיטת האוטובוסים יוצא לי לחכות לא מעט לאוטובוס הביתה. בזמן שאני מחכה, פיתחתי לעצמי תעסוקה, די משעממת, אני חייבת לציין, אבל אחרי יום עבודה ובין הרצון להגיע הביתה והרצון להישאר ערנית התפתח במוחי השעשוע לעקוב אחר המאבטחים של התחבורה הציבורית שפוקדים את התחנה. כל יום אני בודקת מי נמצא ומי לא, אם ישנם חדשים, וכמה בנות יש, כי במדינה שוביניסטית כשלנו קשה לבנות להתקבל לעבודות מסוג זה. ובכל זאת ישנן כמה בנות, בערך חמש. לפעמים אני מוצאת את עצמי מסתכלת רק עליהן, מנסה להבין, מדוע הן פה ומה הוביל אותן לעבודה הזאת, ובסתר לבי אני מקנאה מעט שאני לא במקומן. היום כשירדתי מהאוטובוס, ניגשה אלי המאבטחת עם השיער הקצר, זאת שחשבתי בטעות לבן, וכל-כך עניינה אותי כשגיליתי שהיא בת. ובלי להתבייש אמרה לי שאני מוצאת חן בעיניה והיא שמה לב שהסתכלתי ו...כן, היא תשמח להכיר אותי. כמובן התבלבלתי עוד לפני שהספקתי להבין את ההצעה שלה ורק הצלחתי לחשוב על אורן, החבר שלי ומה הוא יאמר על זה שבת התחילה איתי. ''למה את חושבת שלא הייתי ברורה?'' ''אבל'' ''אבל מה?'' ''השתמשת במילה אבל'' ''לא הבנתי'' ''התנצלת על כך שיש לך חבר והשתמשת בו כתירוץ לכך שאינך יכולה להכיר אותי'' ''אני אמרתי את זה?'' ''לא. אבל את חשבת על זה'' ''אנחנו מכירות מאיזה מקום?'' התפלאתי איך ידעה לנסח את מחשבותיי המבולבלות למשפט מסודר. היא צחקה. ''לא. אבל, עכשיו נכיר. אני רונית'' היא הגישה לי את ידה ללחיצה. בהיתי בה כלא מאמינה למה שקורה פה עכשיו. ''ואת?'' ''אה... אני לירון'' לחצתי את ידה שהייתה חמה ועדינה בניגוד למראה הקשוח. ''אז לירון, אפשר להכיר אותך?'' ''חשבתי שהרגע הכרנו'' ''רשמית כן. ומה עם הכרות מעמיקה יותר, מתאים לך?'' ''אני...'' ''את?'' ''אני לא בעניין.'' ''בעניין?'' ''נו... את יודעת.'' זה הולך להיות קשה. ''בעניין שלהכיר בנות?'' ''כן. בדיוק. בעניין הזה.'' ''טוב. אני כמובן מאוכזבת, אבל אני בטוחה שעוד נשתמע. לירון.'' ''כן, כן, אני כל יום פה.'' לא הייתי בטוחה למה התכוונה ולמה התכוונתי אני. 'אני כל יום פה?' לא יכולתי לומר משהו קצת פחות נואש, כעסתי על עצמי. ''גם אני'' היא חייכה והלכה. ואני, אני נשארתי עוד מספר שניות בוהה בגבה המתרחק ופתאום קולטת שהאוטובוס עומד לעזוב את התחנה בלעדי. רצתי אל האוטובוס, נסערת, מבולבלת, רוצה כל-כך להסתובב ולהביט בה אבל פוחדת, מוותרת ונוסעת הביתה. בבית אני מכינה ארוחת צהרים לי ולאורן, הוא מגיע מאוחר יותר ואנחנו אוהבים לאכול את ארוחת הצהרים יותר בכיוון של ארוחת ערב. היום אני מבולבלת ולא מצליחה לארגן בראש את ההתרחשויות האחרונות ואם להיות יותר מדויקת, רונית לא יוצאת לי מהראש. כל-כך אחרת, כל-כך בטוחה בעצמה. הישירות שלה קנתה חלקה קטנה על לוח לבי. אני מוצאת את עצמי נמשכת ולא יודעת למה. לאורן לא אמרתי כלום, רציתי להשאיר את ההתרגשות לעצמי בלבד, פחדתי שלא יבין, למרות שאני בטוחה שאני זאת שלא מבינה.

מורן א

New member
אבטחה צמודה - ההמשך

למחרת כמעט התביישתי בהתרגשות שאחזה בי טרם בואי אל התחנה. כלכך חיכיתי לרגע שאראה את רונית, בלי לדעת איך אגיב ומה אומר אם אעז להתקרב. האוטובוס עצר והנוסעים החלו לרדת, ורק אני חיכיתי על מושבי בלי לנוע. לבסוף ירדתי, אחרונה והיא עמדה מולי, כמו חיכתה רק לי. חייכתי, היא חייכה בחזרה. ''היי''. ''שלום, שלום''. ''אני רואה שאת באמת כל יום פה'', אמרתי. לפעמים כשאני לא חושבת כדאי שאני פשוט אשתוק, אבל איכשהו אני תמיד שוכחת את העצה הזאת. ''גם את''. ''אני חוזרת מהעבודה, אני חייבת לעבור פה. למרות שהיום היה לי טרמפ אבל...'', כן, חוסר מחשבה היא בהחלט תכונה בולטת. ''אבל?'' ''אבל מה?'', חזרנו להתחלה. ''אמרת שהיה לך טרמפ אבל...'' לירון, גם חוסר עקביות אפשר להכניס לרזומה. ''אפשר לדבר איתך ביחידות?'', התקרבתי אליה והרחתי 1CK, בושם שאני אוהבת, אך אצלי מסיבה לא ברורה הוא מתנדף אחרי כמה דקות. הלכנו לעבר ביתן המודיעין שהיה כבר סגור, רק מספר אנשים חלפו שם בדרכם לתחנה. ''כן, היה לי טרמפ היום, אבל רציתי לראות אותך. אתמול כל היום חשבתי על ההצעה שלך, שנכיר, ולמרות שאני מאוד אוהבת את אורן, החבר שלי, משהו בהצעה שלך מאוד מושך אותי. זה בסדר שאני כנה איתך?'' ''אני מופתעת שאת כנה, אבל לא מופתעת שחזרת בך''. ''איך יכולת לדעת משהו שאני גיבשתי רק אתמול בלילה?'' ''ניסיון''. ''כבר התחלת עם מישהי כמוני?'' ''כמוך?'' ''את יודעת, סטרייטית שרוצה לנסות''. ''אז את רוצה לנסות?'', נראה שהשתעשעה על חשבוני ובעיקר על חוסר הארגון של המחשבות שלי. ''אני לא בדיוק יודעת מה אני רוצה, אבל משהו בך מושך אותי, אם אנחנו כבר כנות''. ''לירון, בואי נשב, יש לי כמה דקות עד האוטובוס הבא'', התיישבנו על אחד הספסלים המרוחקים בתחנה, ''את מוצאת חן בעיני, כבר אמרתי לך, אני חושבת שאת יפה ומושכת ואלו רק חלק מהסיבות שבגללן אני מעוניינת להכיר אותך. אני לא חושבת שאת לסבית'', הנהנתי בראשי לשלילה, היא חייכה והמשיכה. ''אני יודעת שאת לא לסבית'', היא נגעה קלות בידי והעבירה בי צמרמורת נעימה, ''אבל אני רוצה לנסות לפתח איתך קשר, משום שאת לא נראית אחת שפוחדת מהתנסויות. אני צודקת?'', הנהנתי בחיוב, עדיין בדום שתיקה, מרותקת למגע ידה בידי ורוצה עוד. ''אל תפחדי, אין לך במה להתבייש או להיות נבוכה. אני רק רוצה שנכיר ואם משהו יתפתח מעבר לכך, אז נזרום. מה את אומרת?'' ''את יכולה לגעת בי שוב?''

מורן..............

סיפור יפה,,,,,,,, כל כך לקוח מהחיים שלפעמים מבולבלים משהו.....

למעלה