מורן

ofie1

New member
מורן

האם מורן או מיתר נחשבים ליחידה קרבית? האם הם עושים פעילות מבצעית ומעצרים או שהם סתם דחפזי"ם?

spider001

New member
מורן לא קיימת.

ב. טירונות 03=קרבי? אוקיי אז העלו ל04.., קווים ותו לא.

funfly

New member
תשובה..

מורן נחשבת קרבית....אפילו מאוד... אין להם שום קשר לדחפז"ים...(בעעעעע)... פעילות מבצעית סוג א'!

שאלה!

אני מקווה שפגשת שם קשר"ים כי אל זה השאלות : אך הטירונות שם קשה? האם סוגרים שם שבתות? מסעות כומתה את יודעת אולי כמה ק"מ? ואם ידוע לך עוד דברים שלא שאלתי אני אשמך אם תספרי לי תודה!

DarkMind

New member
אני בקשרג"ים עכשיו בשיבטה

הטירונות היא 03 רגילה, ביתניים לא קשה מדי אבל די מגעיל ורחוק מהאזרחות אנחנו סוגרים 2 שבתות ונשארים בבסיס בראש השנה ויום כיפור, שאר הטירונות אנחנו בחוץ. המסע כומתה אמור להיות 36 נדמה לי, כמו שאר התותחנים. לא מקבלים באמת כומתה ממה שראיתי במחזור קודם

DarkMind

New member
ככה

התגייסתי בהתחלת אוגוסט, הטירונות לא קשה מדי לפחות עד עכשיו אבל לא נעימה משהו, מתרגלים להיות חיילים ולחיות עם חול על הפרצוף באופן תמידי שווה? אין לי מושג, אין עדיין שום קשר לתפקיד עצמו

dado18

New member
חח לכול הקשרגי"ם

הייתי לפני שבועיים בשיבטה ומסתבר שאחד המפקדים שלי הוא מפקד עכשיו בקשרגי"ם.....הוא כזה תותח,קוראים לו דניאל

clam

New member
כיום קוראים ליחידה מיתר

והם נחשבים ליחידה קרבית. יחידה מיוחדת אפילו. הם לא סיירת לכל מי שחשב שהם כן. והם לא דחפ"זים. ואים לי מושג בקשר לפעילות שלהם. אני מניח שפעילות חי"ר רגילה.

dado18

New member
תשובה..

אני חובש במורן-מיתר... היחידה נחשבת קרבית ,אפילו קרבית מאוד.ההכשרה שלהם זה 05,חודשיים וחצי בשיבטה,עוד חודש וחצי טירונות יחידה במרנ"ט,ועוד ארבעה חודשים מסלול סה"כ שמונה חודשים מסלול.... הפעילות כוללת מערבים מעצרים תצפיות וכו'...רק השבוע האחרון הייתי עם המסלול בגזרת קלקליה ואני יכול להגיד שהיה דיי מעניין והיה עבודה :) וזהו!

למעלה