מורנינג סטאר...

טיפ-טיפ

New member
מורנינג סטאר...

אני מקווה שהבנתי את מה שרשמת. הקטע הוא שסיימתי לקרוא את הספר של קאסנדרה איסון ``מודעות על חושית`` ואני לא יודעת אם זה קשור לטראוט (רשמתי נכון? שכחתי איך רושמים)לפעמים, מתי שאני מעוצבנת בדר``כ אז אני שומעת דברים, עצמים דוממים, אני שומעת את הטלפון כאילו שמישהו סגר אותו, אבל הוא לא זז, אני שומעת כאילו שפותחים זכוכית של חלון, שעושה מין רעש כזה, אבל הזכוכית לא זזה, אני שומעת מישהו שפותח סקוצ`, אבל כלום לא קורה!!! מה זה יכול להיות? ועוד שאלה, מה זה חישת הנסתר?

morning star

New member
שוב שלום

שלום לך איני מכיר את הספר אותו הזכרת. כאשר אדם במצב רוח של אי נוחות, ביחוד בזמן ``עצבים``, רמת האנרגיה שלו עולה, הן הפיזית והן הנפשית-רוחנית. במכתב אחר ציינת גם כי לא הצלחת כל כך בביצוע מדיטציה, האם זה בגלל שאת חסרת מנוחה? האם היו לך אי פעם בעיות היפראקטיביות ומה שמכונה ``קוצים בתחת``? את משתעממת מדברים בקלות? אני שואל את זה, כי אני מכיר מצבים דומים. בילדותי הייתי מאוד היפראקטיבי, דבר שחלף עם השנים, אך בהתחלת דרכי הרוחנית גם לי היה קשה מאוד לבמע מדיטציה. לעיתים, כשאני מתרכז מאוד במה שנמצא מולי, נראה לי כי אני רואה חלקיקים הנעים במהירות גדולה. לעיתים אף נראה כי הם זוהרים לכמה שניות. איני יודע מה ההסבר לתופעות אותן את מרגישה, אך יש לי כמה השערות. באם חושייך אכן מפותחים מאוד, לא פלא שאת שומעת קולות כאלה. הסקוץ` כל הזמן זז ונע, נפתח לאט לאט במשך הזמן. גם זכוכית, מאחר ואינה מוצקה לחלוטין נוזלת בכיוון כוח המשיכה על פני שנים רבות. על הטלפון אין לי תשובה. ברמה הרוחנית וכן הפיסיקלית הכל נמצא התנועה מתמדת. אנשי המיסטיקה מכירים זאת כעקרון התדר, פיסיקאים יכירו זאת יותר כתנודות חומר וגלי דה ברוליי (פיסיקה מודרנית, לא אכנס כאן להסברים). אפשרות נוספת, אם כי פחות נעימה, היא שמאחר ורמת האנרגיה גבוהה בגוף ובמוח המוח ``משחק`` בחושים מעט, ומאחר וכנראה חוש השמיעה שלך אכן מפותח, מרכז השמיעה במוח מפותח יותר ולכן ``פגיע`` יותר למשחקים אלה. נראה לי שכל זאת קשור גם לקשייך במדיטציה. עלייך למצוא דרך להרגע. אני גיליתי כי אימון פיזי מפרך מוציא ממני אנרגיה עודפת מחד ומשפר את רמת הריכוז שלי מגיסא. ישנם עוד דרכים להוריד בצורה יעילה את רמת האנרגיה ה``מפריעה`` - כגון מוסיקה מרגיעה, נשימה סרעפתית (נשימה ``דרך הבטן``). עוד דרכים בודאי תמצאי בספרים ובאתרים המוקדשים לנושאי מדיטציות, התמודדות עם עצבנות ולחץ. חישת הנסתר - אם איני טועה את מתייחסת ל``חוש השישי`` - יכולות הקשורות בראית הילות, מבטים חטופים לעתיד אפשרי, יכולות תקשור, יכולת בפענוח רגשות (ובמקרים קיצוניים אף מחשבות) של אנשים אחרים ועוד דברים אשר נחשבים ליוצאי דופן ו``על טבעיים``. לכל אדם יכולת כזו או אחרת ברמות שונות. ניתן גם לפתח ולשכלל יכולות אלה. שלך MS הנווד

למעלה