מורעבים מה קורה עם הסדרה הזאת? יש עונה 2 בדרך? תודה
S Show me the money 7 New member 9/11/06 #3 סדרה מפוספסת אחלה שחקנים אחלה תסריט אחלה בחורות אבל יותר מידי גועל לא מסוגל לצפות בדברים כאלה.. הייתי כל הזמן מזפזפ.
סדרה מפוספסת אחלה שחקנים אחלה תסריט אחלה בחורות אבל יותר מידי גועל לא מסוגל לצפות בדברים כאלה.. הייתי כל הזמן מזפזפ.
ג גלׁ New member 9/11/06 #4 כמה כבר גועל? אני זוכר כשהסדרה הזאת יצאה אמרו (פה בפורום) שזו סדרת סלפסטיק עם קטעים מגעילים ביותר אבל כולה יש סצנת הקאה פה ושם... בעיני זו סדרה גדולה אבל זה היה די ברור שלא יהיה לה סיכוי להמשיך
כמה כבר גועל? אני זוכר כשהסדרה הזאת יצאה אמרו (פה בפורום) שזו סדרת סלפסטיק עם קטעים מגעילים ביותר אבל כולה יש סצנת הקאה פה ושם... בעיני זו סדרה גדולה אבל זה היה די ברור שלא יהיה לה סיכוי להמשיך
ח חוזליטו החמור1 New member 9/11/06 #5 בתוכנית אחת של ניפטאק יש יותר גועל מכול מה שהיה בסידרה הזאת ביחד- באמת חבל שביטלו אותה היא הייתה מצחיקה
בתוכנית אחת של ניפטאק יש יותר גועל מכול מה שהיה בסידרה הזאת ביחד- באמת חבל שביטלו אותה היא הייתה מצחיקה
G gilriv New member 9/11/06 #6 איזה סדרות עושים כיום ליותר רייטינג ?_ככה יותר גועל נפש תכף יווטרן גופות בסגנון CSI זירת פשע יצלמו בתקריב על זונות שמתו {יעשו עליהם ניסוים במקום על חיות
איזה סדרות עושים כיום ליותר רייטינג ?_ככה יותר גועל נפש תכף יווטרן גופות בסגנון CSI זירת פשע יצלמו בתקריב על זונות שמתו {יעשו עליהם ניסוים במקום על חיות